*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

eu n-am primit comanda din 9 inca, dar am un feeling ca maine vine. Intre timp, mai infig o comanda azi..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor eu astept vreo 3 comenzi:din 10,12 si 16.Ieri am verificat la posta si nu venise nici una!Sper sa n-am surprize ca ma mananca in palma sa mai dau una ca sunt reduceri de 90%!
A primit cineva coamda din 10?

Dati-mi si mie un cod pt taxe, pls!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

vezi pe pagina 3 sau 4 ca a postat gabi niste coduri de fdp 0. eu l-am bagat azi pe ala cu 3... si mi-a mers

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Inca nu am aviz pt comenzile din 9, 10 si 14, dar azi am mai dat o comanda destul de maricica. Si am folosit codul pt sac shopping 43230 (cadoul apare in suivi). Multumesc fetelor! Codul 36691 (geanta si fular) nu a mers. Azi am comandat multa lenjerie de pat (din alea mai ieftinioare) pt noi, pt parinti, pt frate-meu, eventuale cadouri. Si niste tricouri din alea f. ieftine pt mine, pt soacra, pijamalute pt pitic.

Mihamora - Bine ca ai primit coletul din 9! cred ca in Iasi sunt mai harnici angajatii Postei Romane. Sau pt ca ai avut o comanda mai mititica, ale mele toate sunt "cosuri pline". Ce masura ai luat hanoracul ala cu gluga?

Alyna24 - ti-ai pus produsele in cos? vezi ca astea ieftine dispar rapid, eu azi le punem in cos si dupa jumatate de ora deja nu mai erau.

Ce chestii ok ati mai gasit la reducerile astea noi?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Alyna ai pt. FDP 0 urmatoarelecoduri: 64092, 39195,60089,64106,64084 dar nu stiu daca mai sunt valabile toate. Incearca si tu dar ai grija sa nu-ti goleasca cosul. Apasa tasta ctrl cand bagi codul si evantual sa-ti salvezi pagina inainte (cel mai bine in format text). Fiecare cod merge folosit o singura data. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mersik fetelor pt promptitudine!

Ancamari, pai....deocamdata nu mi-au disparut!
Problema e ca nu mai am bani pe cardul pe care-l folosesc de obicei si ma mananca palam sa-l fol pe cel de credit(dar nu stiu dc e securizat)!
Cred ca dau maine.Poate mai gasesc ceva si maine!
Imi dai si mie niste linkuri cu lenjeriile de pat?Am vazut chestii super ieftine(cred ca fete de perna, cearceafuri...) dar nu stiu o boaba franceza asa ca.....help!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta voi. Am vrut sa dau si eu azi prima comanda dar cand sa o finalizez imi scrie ca nr. de sms nu e bun, ca trebuie sa inceapa cu 06. Eu am mobil de Germania, nu de Franta, deci ce e de facut? Fara asta nu ma lasa sa dau comanda!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

buna fetelor!
voi va puteti loga pe site?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

acum nu pot, zice ca numele e invalid.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

eu incer de 10 min si nu imi ia identifiantul si parola...da ma lasa sa vad contul...produsele din cos....ciudat ...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput