*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

la nr de mobil scrii o6oooooooo...oricum nu te suna nimeni...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna fetelor, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta voi. Am vrut sa dau si eu azi prima comanda dar cand sa o finalizez imi scrie ca nr. de sms nu e bun, ca trebuie sa inceapa cu 06. Eu am mobil de Germania, nu de Franta, deci ce e de facut? Fara asta nu ma lasa sa dau comanda!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

alex bine ai venit aici la noi la reduteala

baga la profilul personal pe site la nr sms cu 06 in fata chiar daca tu nu ai tel asa...eu de ex am tel cu 07..... si am pus 06 si a mers

spor la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna, uite ce am comandat azi pt frate-meu (cearceaf 180x290 cu o perna 63x63)
http://www.laredoute.fr/vente-parure-drap-circle-stripe-prix-mini.aspx?productid=324126174&documentid=281807&categoryid=24754650&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16.

Si pt noi seturile de felul acesta
http://www.laredoute.fr/vente-drap-machu-pichu.aspx?productid=324118029&documentid=281807&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si acesta
http://www.laredoute.fr/vente-drap-mombasa.aspx?productid=324118123&documentid=281807&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16.
Daca nu or sa ne placa o sa le fac cadou pe la rubedenii, am luat seturi complete, au iesit aproape de 14 euro/set.

Am mai luat cearceaf albastru asa
http://www.laredoute.fr/vente-drap-la-redoute-creation.aspx?productid=324137691&documentid=207608&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si perna asortata, tot pt frate-meu, adik masura mica 180x290.

Pt parinti am luat cearceafuri asa http://www.laredoute.fr/vente-drap-cytise.aspx?productid=324046851&documentid=281807&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
cu perne asortate, astea ies f. ieftin, sper sa fie ok, nu ma astept la cine stie ce calitate, dar nu sunt ei asa de pretentiosi asa ca m-am riscat de data asta.

Oricum eu nu am timp de umblat prin magazine, asa ca "ce e luat e bun luat".

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor!!!!!!dar scrieti cu o repeziciune fantastica.
Nushulica!!!!!!!!!!
eram datoare cu pareri despre bluza(maleta) alb cu niste chesti negre pe ea buline etc...
Azi am primit coletul din 5 .01.2008.
Bluza respectiva(nu mai gasesc link) este INFECTA mai ales la banii care i-am dat pe ea.este un plastic ordinar,la piept unde e mulata mai tare dedesubtul modelului negru se vede alb si miroase ingrozitor.este a doua teapa mare si prima pe anul asta.
am mailuat pentru cineva un sacou pentru baieti din velur super ok si ala.
cam asta e .va pup!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ancamari, mersik de linkuri.

Zicea cineva(mea culpa ca nu mai stiu) ca a primit setul cu 22 prosoape.E ok?Ca il astept si eu!Chiar are 22 prosoape?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Anangel_lexi,poti sa nu scrii nimic la nr ala de telefon,e cel mai simplu.Eu am mai multe conturi si la nici unul n-am scris nr de telefon.

Monica...mai luam si tzepe cu LR,din pacate.A fost scumpa bluza aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor!!!!!!dar scrieti cu o repeziciune fantastica.
Nushulica!!!!!!!!!!
eram datoare cu pareri despre bluza(maleta) alb cu niste chesti negre pe ea buline etc...
Azi am primit coletul din 5 .01.2008.
Bluza respectiva(nu mai gasesc link) este INFECTA mai ales la banii care i-am dat pe ea.este un plastic ordinar,la piept unde e mulata mai tare dedesubtul modelului negru se vede alb si miroase ingrozitor.este a doua teapa mare si prima pe anul asta.
am mailuat pentru cineva un sacou pentru baieti din velur super ok si ala.
cam asta e .va pup!

Monikka

n-ai idee ce dezamagita sunt...mama si ce-mi placea poza de pe site...iti multumesc mult ca mi-ai zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

revin cu intrebarea mea....

voi va puteti loga pe site?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am incercat sa bag un produs mai ieftin in cos, sa fie sub 60 EUR si tot nu vrea. E posibil sa fie blocat contul de card? Comanda de dimineata e en cours de preparation. Daca e blocat contul de card, in cat timp se deblocheaza? Sper ca nu v-am stresat prea tare cu intrebarile mele.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

revin cu intrebarea mea....

voi va puteti loga pe site?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Da, eu tocmai am incercat smecheria de care ziceam mai sus si site-ul merge. Cardul meu nu merge...

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput