*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Stancuta, felicitari pt. Sofia Elena. Refacere rapida si beblina mancacioasa.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
creata2008 spune:
M-am intors, putin nervoasa si putin amuzata. Nervoasa datorita unor mici problemute in familie si amuzata ca tocmai am primit un telefon de la o agentie de recrutare. Daca sunt interesata sa imi schimb job-ul. Cand i-am zis tipei ca astazi ar fi trebuit sa nasc, ea imi zice ca nu se astepta la acest raspuns. Zic "nici eu nu ma asteptam, dar s-a intamplat". Haios!
Am primit sms de la Irina, se duce pana la al ei doctor si apoi am primit sms de la Stancuta via tot Irina, cu acelasi mesaj pe care l-a dat Nemary. Inseamna ca totul a decurs ok si clopotelul nostru cel nou, Sofia Elena, a venit pe lume sanatosa si voioasa, ca frumoasa ne-a zis mamica ca este!! Sa aiba parte de belsug si noroc din plin si sa fie mandra de parintii ei! Iar proaspata mamica sa se refaca repede si frumos!
laura_dimitris spune:
"Anca.diana a nascut la ora 8 dimineata (presupunem,asta este emotia am uitat sa ne uitam la ceas)....
Un Baietel Frumos foc de 3300!! 52 cm! Scor Nastere 10!!! primul zece din viata lui :)"
FELICITARI ANCA DIANA !!!! SA-TI TRAIASCA PREMIANTUL, SA FIE SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS !!!!
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
creata2008 spune:
Sper sa fie fericita ca ne-a ales pe noi ca si parinti, pentru ca noi sigur suntem extrem de fericiti de aceasta alegere! Da, incercam sa le oferim copiilor nostri o viata frumoasa, alaturi de a noastra, sa simtim ca muncim pentru un scop nobil si pentru un pui de suflet. Evident ca nu lucrurile contribuie la fericirea lor, dar pot spune ca le fac viata mai frumoasa si mai senina. As vrea sa spun ca numai dragostea conteaza pentru un copil, dar sincer, eu, care nu sunt materialista deloc, consider ca si anume gadget-uri, cum le zic eu, contribuie la imaginea de ansamblu a vietii respectivului copil. Adica daca n-am fi avut curte, de exemplu, as fi facut tot posibilul sa il duc cat mai des la bunici, la munte, mare. Daca n-as fi avut posibilitatea sa ii ofer o camera numai a lui, as fi facut o inginerie astfel incat sa aiba totusi un spatiu propriu si personal, cum au facut multe zuze de la noi. Pentru ca altfel, daca ar conta numai dragostea, nu s-ar mai agita niciuna dintre noi pentru lucrurile <materiale> si nu le-am cumpara tot felul de accesorii.
Nu stiu daca am fost coerenta... si daca ati inteles ce am vrut sa zic.
quote:
Originally posted by miri_mik
creata, superba camarutsa mariucai. ce m-as incovriga si eu putinin bassinet... sau s ama dau hutsa pe leagan... ma gandesc asa, oare copiii nostri isi vor da seama vreodata cat de fericiti sunt ca ne-au ales?
creata2008 spune:
De-abia astept sa vad pozele de pe contul comun, cu micuta Carla! BINE ATI REVENIT ACASA, FETELOR! Marisoara clopotica, o facem direct baschetbalista? Hai, ca eu mor dupa jocul asta, il practic de ani buni! Ce zici?
quote:
Originally posted by breaz
sa va zic datele despre Carla, 3600 gr, 55 cm, apgar 10, maternitatea Gine 1, dr Gheorghe Cruciat. o fetita foarte mare pt gabaritul meu. a fost greu da a trecut. Am trimis si niste poze pe adresa comuna.
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by breaz
salutare fetele,
Am venit si noi acasa de la spital simbata. nu am reusit sa intru pina acuma, dar sper ca incet, incet sa apuc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intimplat.
sa va zic datele despre Carla, 3600 gr, 55 cm, apgar 10, maternitatea Gine 1, dr Gheorghe Cruciat. o fetita foarte mare pt gabaritul meu. a fost greu da a trecut. Am trimis si niste poze pe adresa comuna.
Va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca.
Carmen sapt.42 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
AMR-habar nu am cind
exact aceleasi date ca si ale piticului meu..sa-ti traiasca!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
creata2008 spune:
Opaaaaa, ne strangem mai multe si miercuri acum??? Ce bineeeeee, Mariuca poate nu se naste singura! Teoretic, si eu cu Beinazutza tot miercuri ar trebui sa nastem. Maxim joi. Dar noi o luam mai catinel, ora e 10. Ca, deh, sunt fetite amandoua, se lasa asteptate! Si tot cu provocare si noi. Pai sa fie intr-un ceas bun si la voi!
quote:
Originally posted by Carmilia
Am fost azi la medic si avem,in sfarsit,vesti:miercuri dimineata,la 7,30,ne prezentam la Filantropia si nastem!Ni se va induce nasterea,asta daca nu ne vine o idee intre timp,azi sau maine...Poate ne trece cineva si pe noi pe prima pagina,dr.se numeste Hamid,please...
miri_mik spune:
Stancutza, felicitaaaaaaaaaaaari! uite ca s-a trminat cu bine! sa te refaci repede si sa ne pui cat de curand poze cu clopotelul Sofia Elena!
nathalia, mananc tot e gasesc si ce-am mancat si in sarcina: inclusiv chebab (sau cum dreaci s-o fi scriind) cu sos de usturoi si fructe si dulce de-mi vine sa "zbor" ca se duce dreaq efortul meu de 9 luni, dar e demonstrat ca daca nu mananc si altceva decat zaharuri lente fac dreaq caderi de glicemie. deci... dar evit ciocolata (pe cat pot) si mai ales cea neagra neagra. beau cafea, cum beam si in sarcina, dar cu apa hepar... nush ce sa fac. pt ca e foarte mineralizata si ar putea suprasolicita inimioara lui. era ideala pt constipatie. mai e un remediu: apa contrex daca gasesti. are magneziu, dar nu chiar atat si e grozav de eficienta.
io tot astept sa plece cele 10 kg pe care vroiam sa le vad disparute da vad ca... nah, pe langa. orishicum, am hotarat, ca asa cum anul trecut am vrut sa gasesc un job pt aniversarea de 30, si cum am reusit sa raman gravida (asta era gand ascuns de revelion) si cum am dat jos niste kile (asta e al doilea gand ascuns) acu mi-am propus o abordare weight watchers si sa-mi iau carnetul:) p-orma un job, in toamna (creata, ce bafta ai tu cu jobul:) asta dupa ce trecem de colici, balit de dinti, crize de copil regresiv si altele:)) si dupa ce ne intoarcem din vacanta de vara. (la iarna vreau in america dupa ce devin cetatean preaminunat beljian)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
mai, dar irinouka se si intoarce de la control, sau o tin direct in spital?
creata, miercuri la 10?
beizanutsa tot miercuri la 8? (parca)
si mai cine miercuri?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png