*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Anca Diana, felicitari, mamica frumoasa!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati impreuna de cele mai frumoase clipe posibile!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc de primire (Irinouka) si pt info (Gata - banuiam ca le-ai mai postat, dar cum intru eu din an in pasti...)

Irlandeza, pt colici ii dau Bonisan sar n-are efect de calmare completa.

Lala_D, si eu i-am luat leagan (de la Primii Pasi) si este super incantata; numai acolo ar dormi.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina, poate regurgita pt ca mananca precum haplea. poti sa-i intrerupi suptul de cateva ori ca s-o fac sa scoata aerul din burtica
si eventual sa-i iei o pernita antiregurgitare: e inclinata la vreo 35 de grade, cu o scobitura care-i tine capshorul, adica nu prea poa sa-l intoarca pe parti. bruno a dormit cateva lui pe ea ca era tre chinuit cu regurgitatul ca manca precum un apucat:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Oooof, m-am speriat rau de ce a zis Gatta... Eu beau suc din comert... Fara acid. Mai exact, nectar. Si chiar observasem ca bebe are albul ochiului galben, m-am gandit ca e o forma usoara de icter si o sa treaca, deja a inceput sa doarma mai putin, papa cam la 3 ore - 3 ore si ceva. Acum ma gandesc deja la hepatita! Nu am apucat sa mergem la control azi, ca am fost informata ca e full de oameni bolnavi pe acolo, mergem maine dimineata...

miri, notat tot despre etapele de supt/ragait... Si noi avem problema asta - papa cu furie si regurgiteaza cum il misc putin. Sau daca nu, se duce tot aerul in stomacel/intestine si luptam muuult cu el sa iasa! Problema e ca rar ragaie, desi il bat cu sete pe spatic!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna fetelor. am intrat si eu putin sa va salut si sa felicit noile mamici. cele care inca nu ati nascut, aveti putintica rabdare, curand va veti tine comorile in brate. am pus si noi niste poze cu printesa mica si sper sa se vada.
natalia-parca micuta ta a avut malpozitie la piciorus. daca nu ma insel si asa este, imi spui te rog cum ai reusit sa-i indrepti defectul? si micuta mea are malpozitie si ii fac masaj la fiecare alaptat.fetele si sper sa reusesc sa intru mai des

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Anca.Diana, felicitari pentru bebe grasunel cu nota 10! Sa va traiasca si sa va fericeasca! Pupam mamica si bebelusul!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

"Eric s-a nascut mai repede decat trebuia, asa a vrut el si Doamne Doamne, sa fim acasa de Craciun!!!
La nastere a avut 2600 gr si 49 cm, Apgar 10. Nasterea a decurs ok, fara probleme, natural si in 6.30 ore."

FELICITARI ANDREEA PENTRU MICUTUL ERIC !!! ERIC, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS SI CUMINTE !!!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la 14.30 am nascut-o pe Sofia Elena, un bebelus frumos de 3200g si apgar 9. Mi-e deja dor de ea. pup toate zuzele! Stancutza

al doilea clopotel al zilei de azi Felicitari Stancuta, refacere rapida si mult, mult laptic. Sofia sa creasca mare si sanatoasa si sa fie o cumintica.

AMR 9 ZILE

Mari 38+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu panikardu', icterul nu e hepatita. sau te gandeai la hepatita data de sucurile din comert? hai mai, mai filtreaza si tu informatia. ca daca faci lucrurile dupa cum zice lumea, in permanenta, ajungi de unde-ai plecat. cu ragaiala, incearca sa-l intinzi cu burtica pe antebratul tau, cu palma ta intre piciorushele lui, cu piciorushele care atarna, capul bine sprijinit pe antebrat, intr-o parte (efectiv iti atarna pe antebrat) si cuc ealalta mana masezi spatele de jos in sus putin apasat. de cateva ori. pe urma il intorci pe spate si-l freci pe burtica ins ensul acelor ceasornicului, si iar pe antebrat. pana face rag.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Gatta - prolapsul este o "prabusire" a unui perete al vaginului, sau al vezicii, al rectului, al unei parti din intestin inspre vagin, ...cam neclar exprimat...datorita fie sarcinii, fie constipatiei...fie - sunt TZ motive.
Eu analizand zona - cum zici tu, cu oglinda, am avut impresia ca se vede ceva in interiorul vaginului...o protuberanta, o mica umflatura...nu stiu cum sa o numesc, parca peretele anterior al vaginului e cam "culcat", iar inchiderea vaginului e altfel, nu datorita epiziotomiei, care s-a vindecat frumos, ci datorita parca neasezarii "lucrurilor" la locul lor... Sunt dusa rauuuuuu - n-am ce face decat sa-mi contemplez fofo cu oglinda

Irlandeza - intra pe contul comun si uita-te pe infourile alea despre alaptare pe care le-am trimis eu...ar trebui sa te ajute.

Miri - tu chiar mananci orice? Ca mie imi cam tzatzaie fundul sa ma infrupt...dar nu mai rezist cu constipatia...mi-am schimbat prea radical regimul alimentar si organismul meu urla dupa fibre...azi am mancat un morcov crud si un mar crud, mi-am facut sote de legume cu fasole verde si gratar si asta voi manca imediat...ce-o fi o fi! ma apuc sa mananc si ceva fructe ca ma apuca disperarea...
Gina- da-ne si tu sfaturi cu alimentatia - tu ce mananci?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput