*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca Diana, Alinaatudor, IrinaL, felicitari tuturor si refacere rapida. Va asteptam "acasa".
Si bun venit pe lume clopoteilor vostri.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Fetelor, spuneti-mi cum s-o fac pe Alexia sa reziste la foame intre mese ? Ca am fost la dr. sambata seara si a zis ca e cam grasuta. Avea 4.130 gr, la 2 sapt. si 2 zile. C eu i-am dat si piept si cand plangea si pieptul era gata imi dadeam supliment. Ei, acum dr. a spus doar 90 ml la 3 ore sau maxim 5 , daca doarme. Noaptea e OK, dar ziua plange si nici nu doarme. Am mai pacalit-o cu putina apa, ca ceai nu bea.
Asa. Si dr. a zis sa incerc 24 ore doar sa o alaptez, sa vedem cum merge. Dar a urlat de mama focului. Mi-am luat ieri o pompa electrica si ce sa va spun, ca am colectat doar 50 ml lapte,din sanul drept, in 2 reprize, si ca sanul stang e infundat, abia picura. Si atunci normal ca ea plange, ca-i flamanda. Acum ai dau suplimentul 90 ml, si cand adun si de la mine, o masa /zi ai dau si lapte de la san.
Acum, eu ce sa beau/mananc ca sa fac mai mult lapte ? C sa nu-i mai dau suplimentul.

Poze de tot felul

Irlandeza,
EU ca sa am san incerc sa beau cel putin 2 l de apa pe zi plus o supita sau ciorbita plus o cana sau doua de lapte..... asta in fiecare zi.
Si in legatura cu sanul care nu curge persevereaza ca va fi bine... crede-ma ca am patit la fel si ma indoiam de durere cand trageam din el dar usor usor s-a desfundat.
Si nu uita multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lichide pt ca sunt f f f importante. Dupa 2-3 zile de hidratare corespunzatoare vine si lapticul mai bine

Pupici

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza, subscriu la ce spune miky.

incearca o zi doua doar alaptatul matern. in general completarile cam indodolotsesc copiii - nu ca mi s-ar parea o catastrofa sa fie pati un pic mai rotunjica. acu, ca plange, e normal. stia ca vine completarea si n-a mai muncit la san cum trebuie. pune-o la san, insista pe stangul, ca o fi de greu, pana la urma se desfunda canalele si-ai sa vezi ca vine laptele.

nu-i da lui pati apa, nu are nevoie. mai bine o gura de laptic de la tine. asa stors cumunca cum e el, dar nu apa.

pentru tine: apa plata, minerala, ceai, supica (mai putin sucuri sau sucuri de fructe) si la ceaiuri: anason, fenicul, chimen, urzicutsa.
tin pumnii!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miky Cu lichidele stau cam prost, daca nu mi-e sete nu beau. Acum insa, trebuie sa ma straduiesc, nu ?

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna la toata lumea! Am ajuns si noi azi acasa, dar nu prea am timp de citit din urma, ca tati are 2 maini stangi, nu a pregatit nimic cat am lipsit noi.
Asadar: felicitari alina, sa traiasca Stefania si sa fie sanatoasa. Daca a mai nascut cineva, felicitari, n-am avut timp sa ma uit, ultimele vesti le-am aflat telefonic.
Ileana mea se mai cheama si Smaranda, la insistentele lui taica-su. A avut 3900g, 51 cm si Ap.9. Multumesc de incurajari, au avut efect, am nascut f. usor, durerile au durat mai putin de 10 minute (4 contractii dureroase). Fetelor care sunteti la al doilea bb, a doua oara chiar e mai usor!
Va pup pe toate si revin, imediat ce ne linistim putin.

Irina 40+Ileana
Tudor

Mergi la inceput

ulecam bec irinaL! si acomodare usoara:) saracul tati, pe langa emotii acu vrei de la el sa faca chiar totul?:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Jutooooor!!!! Stau langa bolul cu ciorba de vacuta si mai bag cate o lingura desi ma gandesc ca nu ar trebui (e acrit cu zeama de varza). Sa ma opreasca cineva!!! Va roooog!!!
Oare ii fac rau Anei? Mai bine ma opresc, nu?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

alina, iar babisme?
pai nu ne-am intelesc ca tot ce-ai mancat in sarcina poti manca si acu? si ca totul e s anu exagerezi in cantitati?
ti-e frica de colici? oricum le face! asa creste stomacul, cu crampitse! ooooof, mai mami!:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miri, puuuuuupez fata! Exact asta asteptam sa citesc ca sa mananc si eu linistita. Ma gandeam doar la faptul ca mie imi provoaca gaze uneori zeama de varza si poate sa agraveze colicii....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Miri, daca tot te-am prins pe net ... Ana regurgiteaza destul de mult si de des. Am incercat sa fac o legatura si am observat ca atunci cand este agitata de la colici si suge in acelasi timp, regurgiteaza mult dupa supt. Uneori doar laptic, alteori si lapte branzit. Pe mine ma ingrijoreaza putin ca nu varsa o data si gata. Daca a inceput, varsa de 2-3 ori sau chiar mai mult. Uneori ma intreb daca ii mai ramane laptic in burtica. Noaptea, cans suge linistita, nu se intampla asta; numai ziua. Oare ar fi cazul sa ma ingrijorez de-a binelea? Voi patiti asta?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput