*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Miercuri, 23.01.08, in caz ca nu se intampla nimic pana atunci:
Carmilia - 7.30
Beinazutza - 10.00
Eu - 10.00
Astea-s programarile... acum, cum ne-o fi norocul!
PS: referitor la job... eu am mers in paralel cu toate. Mutat cu Dani, facultate, master si job. Ca atare, anul asta implinesc 12 ani de cand sunt cu Dani, 9 ani de cand muncesc si inca nu am terminat cu invatatura, ca vreau sa ma apuc de doctorat. Dar eu nu sunt intr-o tara straina, cu limbi ciudate, examene, cursuri... mi se pare mult mai dificil. Parca iei totul de la zero cand te muti... Dar ideea e buna, sa iti faci planuri, pentru ca ai niste obiective de atins si te indrepti catre ele. Mi se pare abordarea cea mai buna, asa fac si eu! Si atunci cand le atingi, parca si reusitele sunt mai savuroase, nu-i asa?
quote:
Originally posted by miri_mik
mai, dar irinouka se si intoarce de la control, sau o tin direct in spital?
creata, miercuri la 10?
beizanutsa tot miercuri la 8? (parca)
si mai cine miercuri?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
Miri, mercic mult pentru raspuns. Speram sa fie din cauza de haplea (ca asa mananca...ataca sanul de zici ca e rechin si halpane nene....).
Ce planuri frumoase ai!! Eu nu stiu cum reusesc, dar parca as trai de pe o zi pe alta. Nu prea imi fac planuri dar imi ajuta Doamne Doamne sa ne fie bine. Eu imi tot spun ca nu sunt oportunista, dar parca asa suna ca as fi.
Cretule, sa stii ca si eu am gandit la fel ca si Miri: ce bine o fi in basinetul ala...mama, mama... Sigur ca incercam sa le oferim copiilor nostri si gadget-uri (asa cum le spui tu), ca doar si noua ne-ar placea daca am fi copii, nu? Eu incerc pe cat posibil sa ma pun in pielea lor (a copiilor), sa nu uit cum a fost cand eram copil, ce dorinte aveam, ce ma nemultumea, ce ma facea sa visez sau ce vorbe imi faceau rau cand le auzeam de la parinti. Uneori imi iese, alteori nu, dar incerc. Si sper sa reusesc de cat mai multe ori sa imi amintesc (evident ca nu o sa imi proiectez dorintele neimplinite asupra copiilor mei, dar voi incerca sa ii fac sa fie cat mai fericiti....oare nu acelasi lucru l-au facut si parintii nostri pentru noi?).
Ma retrag momentan ca trebuie sa-mi vina baietii acasa si vreau sa-i astept cu masa pusa. Azi Luca a avut prima sedinta de dans de societate. Sunt tare curioasa sa aud primele impresii. Eu sper din suflet sa-i placa (si daca nu...poate oricand sa ramana cu lectiile de germana ...asta apropos de ce scriam mai sus :P).
Pup zuzele!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Mi-am dat seama de ceva... Nu am mai vazut mesaje de la Gratiela, nu? Sau am fost eu chioara? Stiti ceva de ea? E ok?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miri_mik spune:
deci dupa o zi de 8 ian, plina de bebei, urmeaza un 22, si mai plin de bebei! sa dea Domnul sa fie cum zice la programare:)
cat despre satisfactii... mah, e greu sa stramuti un taur, ca are picioarele adanc infipte in tsarana. dar daca l-ai dus din vatra lui, apoi tre sa te astepti la "involburari" personale pana ajunge unde vrea. io venit aci numa pt amoarea lu' sotsu'. am avut un an in care a trebuit sa invat sa am incredere in alegerea mea, am rontsait depresia ploii belgiene si a dorului de activitatea de acasa, am inghitit umilinta "veneticului" vesnic discriminat si p-orma am zis...no,ho! am pus mana, am invatat limba, am scris o carte, am facut un copil, am cumparat o casa (sotul, eu cu senatura) am pus o radacina in tara asta. a mai trecut un an, am mai invatat o limba, (tocma ce-am primit atestatul, miroase a universitate desteapta dar mi-a pierit temporar increderea) am mai facut un copil... inca o casa nu cumpar:)) dar sunt bine acum in pielea mea. cred ca abia am invatat ca nu e o rushine sa te tina sotul, nici sa inveti ceva ce-ti place, nici sa te rasfeti un pic. sunt convinsa ca vine ea vremea aia cand va trebui sa ma dau pe brazda, cand voi veni franta acasa si voi tipa la copii, cand o sa ma iau de cap ca as dormi la amiaz... deocamdata am un sot extraordinar (putin spus de altfel), doi copii de-a dreptul nesperat de buni, doi pisici bagabontsi, si nici un motiv (altul decat soacra) care sa-mi necajeasca existenta:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
creata2008 spune:
Remiclea, pe link-ul de ni l-ai dat nu sunt decat 2 poze, una cu testul si una cu tine, nu sunt albume cu mai multe poze. Cred ca nu a mers upload-ul sau le-ai uploadat in alta parte.
Dupa 22 minute la telefon cu Ellenuta, care nu are net, am primit si mesaj de la Irinouka: "Palugel e bine, se hraneste cum trebuie, nu sunt motive de declansare. Iar eu as fi foarte aproape. Joi, din nou la control. Sau, mai stii? :) Pup".
Fetelor... eu nu stiu ce sa mai zic... Irina e aproape de vreo 2 saptamani, tot ii spune ca nu mai are mult si naste! Pai sa si nasca odata!!! Eee, bine ca sunt bine amandoi si ca Rares isi ia tot ce trebuie si la timp.
Ereena spune:
buna ,buna , v-am lipsit? de vineri nu am avut net .
sa o luam cu inceputul
-24 ianuarie e o zi frumoasa sa nasti ? eu zic DA :-) la ora 7 ma internez pt analiza si daca totul e ok imi provoaca nasterea .39 sapt si 4 zile ,posibil totusi sa vrea bebe mai devreme ,de 2 zile am contractii.am trecut AMR CU LITERE MARI :-)))
-dimineata la 8 eram la control la giulesti , sotul dianei extaziat , ,va puteti imagina.Am mai primit un mesaj de la ea dupa amiaza ,se simt amandoi foarte bine si nu e nici o surpriza ,e cel mai frumos copil :-) o pup dulce dulce
-daca e cineva dispus sa ma treaca si pe mine in lista .stiu ca o pot face si eu dar parca ma simt si eu CINEVA:-))))))
-felicitari stancutza pt bebelina .sa fiti sanatoase si norocoase
-merg sa citesc din urma ca sunt restanta cu 2 capitole si ceva
Irina 39+ Matei
AMR 3 ZILE
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
jelimoni spune:
anca.diana si stancuta felicitari mamiclor pt bebelusii sanatosi!!!recuperare rapida va doresc si mult mult laptic pt cei mici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Sa fie un capitol numai cu vesti bune!!!
Fetelor, ia priviti aici :-)
http://family.webshots.com/photo/2268220730102902601VjuEkN
...am pus si eu cateva poze recente cu mine... Chiar azi mi-am facut cateva pozici singura in oglinda, ca sunt singurica acasa... Asta fac eu in loc sa stau intinsa in pat... Sa nu radeti de mine ca eram in pijama si un pic cam ciufulita
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 26 de zile !!!
Tinna, te-a molipsit si pe tine autoportretul... Este cea mai buna solutie... Eu daca ar fi gravid ( ) barbatul meu in fiecare zi i-as face fotografii la burtica... El insa... maine il somez sa-mi faca fotografii... Dar pana sa-mi faca el.. mai trag eu o runda prin oglinzile din casa...
Arati tare bine in fotografii !! Si am remarcat ca nu prea te-ai ingrasat... Sau erai foarte slabutza inainte... Oricum, arati foarte bine iar andrei este tare frumos, dulce si , cred eu mamos (ca si dimitrios al meu...).
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
miri_mik, merci de raspuns... Da, ma gandeam de hepatita cauzata de sucurile cvasisintetice - sunt mare fan... Ca bebe are ochiutzii galbeni...
Cred ca irinouka ne coace ceva... S-a dus acolo pusa pe fapte mari!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami