*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

vazand atatia bebei care nu vor sa vina poate se ia si la puiu meu si din ce o asteptam noi zilele astea poate sta pana la 40 sapt lejer si pe urma ma rog de ea sa iasa!ar fi tare,nu?

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ginette, natalia, , bine-ati trecut pe-aici!

iau o pauza, am de gand sa scot putin aspiratorul la gimnastica. ma simt hiperactiva azi.

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irinouka, ce faci draga ? Maine ai 41 de sapt. si tu tot aici ? Ce-i dai lui bebe sa pape de-i place asa mult in burtica ?

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ooooo, inca un bebelica pe 8 ianuarie, al Ankai! Mai, fetelor, da' v-ati strans toate in ziua de 8??? Se pare ca e o zi cu totul si cu totul speciala! Sa va traiasca, asteptam si poze, evident!

A ajuns acasa si Roli, ca tot intrebam toate de ei!! Andrei e deja maricel, are 5 zile, uau! Sa fie intr-un ceas "cu cuc" si sa va bucurati de cei doi nazdravani in fiecare zi! Interesanta ideea cu rezerva la Polizu, probabil sunt niste camere noi, ca pana acum nu am auzit. Bine ca ai aflat din timp si ai putut sa faci rezervare.

Raluk, evident ca te primim, chiar daca pe ultima suta de metri la odisee. Da' las' ca incepem odiseea scutecelor si atunci vei putea fi activa! Nu ne-ai dat detalii despre voi, sau poate n-am ajuns eu inca la mesajul respectiv. A, da! Veti avea un baietel, sa va traiasca! Si tu ai dpn identic cu al Beinazutzei, de ziua fratelui meu! Iar pentru tine, LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA! AI FACUT O SUMA ROTUNDA, CRED CA TE SIMTI BINE IN PIELEA TA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Felicitari AncaDiana !Bine ai venit Calin Alexandru!Sa fii sanatos,mancacios si necolicos!

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irinouka, ti-ai sunat doctorul?

Mergi la inceput

mai zuzelor ce sa fac sa scap si eu de tuse ca am baut o sticla de sirop de patlagina si inca mai tusesc.

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Stancuta
Stancuta
Stancuta

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzele !

In primul rand :

Bine ai venit bebe Calin , sa cresti mare , sanatos si norocos iar mamicuta ta Anca.Diana sa se refaca repede si sa aiba mult laptic !

Stancuta , sa ai o nastere usoara si sa te refaci repede !

Go , Stancuta , go !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

stiti pe cine nu am mai vazut de foarte mult timp pe aici?p aginger!
stie cineva ceva de ea?am scapat eu ceva?

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput