*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Oooof, m-am speriat rau de ce a zis Gatta... Eu beau suc din comert... Fara acid. Mai exact, nectar. Si chiar observasem ca bebe are albul ochiului galben, m-am gandit ca e o forma usoara de icter si o sa treaca, deja a inceput sa doarma mai putin, papa cam la 3 ore - 3 ore si ceva. Acum ma gandesc deja la hepatita! Nu am apucat sa mergem la control azi, ca am fost informata ca e full de oameni bolnavi pe acolo, mergem maine dimineata...
miri, notat tot despre etapele de supt/ragait... Si noi avem problema asta - papa cu furie si regurgiteaza cum il misc putin. Sau daca nu, se duce tot aerul in stomacel/intestine si luptam muuult cu el sa iasa! Problema e ca rar ragaie, desi il bat cu sete pe spatic!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Mitsule, pai doctorita nu vine acasa la tine sa-l vada pe bebe ????
Eu stiam ca este obligatoriu pentru medicii de fam. sa mearga odata pe luna ( sau pe saptamana ???) la bebe acasa...
Cel putin asa era la ploiesti...
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by nemary
la 14.30 am nascut-o pe Sofia Elena, un bebelus frumos de 3200g si apgar 9. Mi-e deja dor de ea. pup toate zuzele! Stancutza
al doilea clopotel al zilei de azi Felicitari Stancuta, refacere rapida si mult, mult laptic. Sofia sa creasca mare si sanatoasa si sa fie o cumintica.
AMR 9 ZILE
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
FELICITARI STANCUTZA !!! BEBE SOFIA, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA, CUMINTE SI SA-TI BUCURI PARINTII !!!!
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
grati.ela spune:
Buna fetelor! Azi am prestat ultima zi la facultate...de maine sunt in concediu...joi poate nasc (aflu maine cand se intalneste gineco cu neonato si decid dak bebe al meu e mai mic ca am avut ovulatie tarzie sau exista deficit de crestere)...Iry, eu zic ca joi facem pijama party.
Anca, felicitari pentru Calin! Sa fiti fericiti!
Stancutza mami, felicitari! Sa fiti sanatosi si tare tare fericiti!
39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile
gattasalvaje spune:
Clopotzica Sofia Elena , bine ai venit , sa fi sanatoasa , frumoasa si desteapta ! Mami Stancuta , refacere rapida si mult laptic !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Mitsu-bishu spune:
laura_dimitris, vine si la domiciliu, dar acum e foarte ocupata... Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar luna asta s-a nascut in prostie! Sunt full spitalele si cabinetele de bebei noi!
Inca nu suntem inscrisi, deci... Deocamdata nu are nicio obligatie! Maine mergem sa facem si fisa, si tot... Oricum, mie imi convine sa merg acolo, sa il intoarca pe bebe pe toate partile cu aparatura necesara, plus ca eu acasa nu am cantar...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
grati.ela spune:
Mitsule, m-ai uimit cu tratatul tau despre cele necesare in maternitate! Iaca invata si o babutza de la o tinerica!!!
39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile
grati.ela spune:
Mai are cineva rabdare sa predea unei posesoare de doua maini stangi lectia cu vata imbrobodita in fasha?
39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile
nemary spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Miercuri, 23.01.08, in caz ca nu se intampla nimic pana atunci:
Carmilia - 7.30
Beinazutza - 10.00
Eu - 10.00
Astea-s programarile... acum, cum ne-o fi norocul!
v-am trecut pe listuta poate maine seara ma trec si pe mine
AMR 9 ZILE
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Miutza spune:
anca diana, felicitari pt Calin, baiat frumos ca mami si tati! sa te refaci repede si sa ai laptic bun si mult!
stancutza, felicitari si tie pt printesa! refacere rapida!
si eu merg joi la control. dpn-ul meu dupa eco ar fi 26 ian iar dupa calculele doctorilor 30 ian. dr mea m-a chemat joi "sa vedem ce se intampla" deci s-ar putea oare sa nasc si eu joi? hihi facem un club? mi-as dori pt ca mi-e groaza sa nu ma apuce nasterea noaptea dar mai ales nu cand nu e dr mea de garda. anyway, va citesc zilnic in continuare si sunt alaturi de voi.
si sotul meu e mare forumist (el bantuie pe diverse alte site-uri) si mai nou intra si pe DC si citeste povestile nasterilor si se uita si la pozele clopoteilor
Creata, beinazutza si Irinouka, va tin pumnii sa va tineti repede puiutzii sanatosi si frumosi in brate!!!
Miutza 39+ Maya Ioana, minunica noastra :)
amr cateva zile... !
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
LaLa_20 spune:
Buna zuzici!anca.diana si stancuta si felicitari multa sanatate clopoteilor!
nu stiu daca v-am spus...dar lu bibi nu-i cazuse inca buricul(a avut nodul prea gros)azi i-a cazut si ei buricu!yupii
si saracuta are colici...mai da e cel mai bun bebelush posibil...nu plange...doar geme in somn,sufera in tacere...of,of ce bebe am ...saracuta colici ii mai trebuiau...
zuzicile si clopoteii
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi