*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 11
Mitsu-bishu spune:
Stancutza, felicitari pentru clopotzica!!! Sa se faca si mai mare si si mai frumoasa si sa aiba parte de tot ce ii doresti! Sa veniti sanatoase acasa, fetelor!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ereena spune:
vroiam sa va zic ceva de scoica auto .Am intrat in cora militari si am gasit o super super oferta la cos boogie neonato 190 lei .pe eticheta e trecut bye-bye dar e sigur boogie .eu am luat pe portocaliu si mai aveau bej cu turcoaz.E pe bune super oferta ,pe site la buburuza este 350 lei .
Pentru cele interesate de cos auto
anca.b sper ca nu am gresit nimik la datele tale, eu le-am adaugat
Irina 39+ Matei
AMR 3 ZILE
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
se aud clinchete de clopotei din departare... miercuri, joi se apropie... Creata daca tu o sa nasti miercuri si poate si Irina, eu care am zis ca bebelina mea se tine dupa bebeii vostri inseamna ca tot miercuri o sa nasc as vrea eu. dar cum ziceai si tu, maine e marti si vedem ce mai zice na doctor.
Ereena si pt.tine mai e putin, se aud tot mai multe clinchete
AMR 9 ZILE
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Shose, chiulesti-chiulesti... Ma gandeam cand ai zis ca ai intrat in saptamana 38. Pana acum ceva vreme, mi se parea o eternitate de saptamani intre noi doua sau intre mine si Laurici. Acum parca voi va apropiati de mine si eu stau pe loc si nu se intampla nimic. Hehehe! Perceptiile astea, cum se schimba!
Virgo, pai vrei sa ne lasi singure?? Nu vezi ca am ramas pe baricade cu Irinouka?? Don't quit on us, pleeeeeease!!!
Micsunea, relax si tu si enjoy the trip! Mai avem putin oricum!
Pai, revin si intreb: torsoanele le-ai facut ???
Poate ca asta asteapta scumpa de mariuca !!!
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
mai zuzelor ce sa fac sa scap si eu de tuse ca am baut o sticla de sirop de patlagina si inca mai tusesc.
gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?
eu am luat stodal si beam si ceai din frunze de ceapa. Ceaiul mie mi-a placut si la gust si era evident ca-mi potolea accesele de tuse ca tuseam de ma scapam pe mine...
Sanatate multa !!!!!
danybv spune:
Buna fetele.Noi suntem bine tocmai i-am facut baie bebelusei si acum doarme linistita in patutul ei .Se pare ca i-au trecut colicii cat de cat .Maine mergem si noi la doctorul de familie ca sa o inscriem si sa ii faca controlul amanuntit.
Fetele cele care ati nascut mai de mult si v-ati depus dosarul pentru indemnizatie la primarie ati primit trusoul bebelusului ???? Noua ne-a spus ca anul trecut se dadeau 150 ron , contravaloarea trusoului iar de anul asta vor sa dea produse , dar pentru ca nu s-a hotarat legea nu ni s-a dat nici una nici alta.
danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by breaz
salutare fetele,
Am venit si noi acasa de la spital simbata. nu am reusit sa intru pina acuma, dar sper ca incet, incet sa apuc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intimplat.
sa va zic datele despre Carla, 3600 gr, 55 cm, apgar 10, maternitatea Gine 1, dr Gheorghe Cruciat. o fetita foarte mare pt gabaritul meu. a fost greu da a trecut. Am trimis si niste poze pe adresa comuna.
Va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca.
Carmen sapt.42 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
AMR-habar nu am cind
FELICITARI CARMEN PENTRU PRINTESA MARICICA SI ZECISTA !!!!
SA FIE SANATOASA, CUMINTE SI MANCACIOASA !!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Buna la toata lumea! Am ajuns si noi azi acasa, dar nu prea am timp de citit din urma, ca tati are 2 maini stangi, nu a pregatit nimic cat am lipsit noi.
Asadar: felicitari alina, sa traiasca Stefania si sa fie sanatoasa. Daca a mai nascut cineva, felicitari, n-am avut timp sa ma uit, ultimele vesti le-am aflat telefonic.
Ileana mea se mai cheama si Smaranda, la insistentele lui taica-su. A avut 3900g, 51 cm si Ap.9. Multumesc de incurajari, au avut efect, am nascut f. usor, durerile au durat mai putin de 10 minute (4 contractii dureroase). Fetelor care sunteti la al doilea bb, a doua oara chiar e mai usor!
Va pup pe toate si revin, imediat ce ne linistim putin.
Irina 40+Ileana
Tudor
Bine ati ajuns acasa !!! Ileana cosanzeana este maricica draga de ea!!!
Tare ce m-a bucurat vestea ca a doua nastere este mult mai usoara..
Imi spusese si dr. meu dar este minunat sa o aud si de la cine care a trait experienta...
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alina023
'Jutooooor!!!! Stau langa bolul cu ciorba de vacuta si mai bag cate o lingura desi ma gandesc ca nu ar trebui (e acrit cu zeama de varza). Sa ma opreasca cineva!!! Va roooog!!!
Oare ii fac rau Anei? Mai bine ma opresc, nu?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Alina , sa nu vorbesc intr-un ceas rau , dar eu am mancat de toate ...varza calita , sarmale , carnati cu usturoi , piftie , ciorba cu zeama de varza...si Sara n-a avut nimic.M-am abtinut eroic de la o iahnie de fasole cu ciolan afumat ...facuse mama si-mi adusese si mie , dar am zis ca-s chiar nesimtita daca mananc si fasole.
Nu beau insa sucuri , numai ceai , apa plata si bere fara alcool. Nu beau cafea si nici nu mananc ciocolata , cel mult un Kinder Bueno odata la 3 zile.
Nu mananc deloc fructe si legume crude ...numai compoturi . Singurul fruct care-l mananc este banana , insa cu moderatie , deoarece ma constip.
Colici am avut eu cam 2 saptamani dupa am nascut , dar Sara n-a avut deloc , Doamne-ajuta !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
remiclea spune:
pozele sunt in albumul de pe DC- acolo unde scrie sub user "are album" sper ca ati inteles
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze