Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
LADYMINA bine ai venit aici! Ce bine mergem amandoua la aceeasi odisee. Nu stiam ca deja facusesi ecografia. Recoltarea de sange pentru dublu test tre' sa o faci imediat.....adica la putine ore de la ecografie. Valoarea pliului nucal e foarte buna.Bine ai venit!!!
MADA aaa si parca imi aduc aminte ca este in Copou un restaurant foarte dragut care acceptau persoane putine...dar nu-mi aduc aminte numele. Intra la nunti cum ti-am zis....acolo la nunti in iasi, ai sa vezi ca iti dau idei fetele de acolo. Ai fotograf bun?
mult asteptat
monalac spune:
MADA,nu te mai scuza,pt ca aici suntem ca intr o mare familie si e normal sa intrebam de toate si sa ne sfatuim.eu am facut nunta acum 6 ani,am avut in jur de 80 de persoane,dar a fost o nunta frumoasa si m am simtit extrem de bine.nu m am stresat cine stie ce,daca ma credeti ca rochia mi am luat o din primul magazin care mi a iesit in cale,a fost de fapt o fusta alba si un corset,le am luat de la house of art din bucuresti.bine,atunci aveam 49 kg si totul statea altfel pe mine..
FLO,imi pare rau ca te am confundat,cred ca violeta mi a zis de ovule.tu ai mancarimi ,usturimi?
SUN SMILE,o sa merg la dr,dar depind de sotul meu si de progr asta de la scoala si m am mai invoit o data sapt trecuta cand am fost la eco,nu pot abuza.in principiu merg joi,asta daca nu tb sa se duca sotul la unitate ca se pare ca va avea un meci de fotbal.oricum,nici eu nu sunt adepta tratamentelor dupa ureche,drept dovada ca n am avut curaj sa cumpar ovule,dar de cateva zile am un disconfort groaznic...la noi nu sunt laboratoare care sa faca analiza la secretie,sunt insa vreo 2 cabinete particulare ale unor medici ginecologi si probabil ca acolo efectueaza analiza,dar cred ca o trimit tot la bucuresti,asa ca astept sa ma duc la buc si voi merge la medlife.
LORI,ma bucur ca ti a iesit bine tt.ai scapat de o grija.cat despre miscarile bebelului,mai ai putina rabdare ca sa vezi cate suturi o sa ti dea!!
ANNA BABY,bine ai revenit!ma bucur ca te ai simtit bine in concediu!
eu maine am primul examen,cand ma gandesc ca am 12 ex in total!asta numai in sesiunea asta.
18+ cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
bujo spune:
Mada noi am fost la botez la nepotica mea si eram vreo 40 si a fost foartre dragut. Au facut in Bucium langa "3 sarmale", era o terasa... nu mai stiu cum ii zice. Si la "3 sarmale" crek se fac nunti mai mici. E imposibil sa nu gasesti in Iasi o terasa mai micuta. Daca vrei sa stii, se fac nunti si la terasele din Tudor, cand eram studenta ne distram pe lautaresca de la nunti![]()
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo
brindu80 spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Am revenit, vad deja la un nou capitol de azi dimineata. Am reusit sa citesc din urma si acum ma straduiesc sa si raspund. Bai, da mult mai scrieti!!!
Camy Pus, ma bucur ca bebe e bine. Dar ce nesimtiti astia de la spital sa nu te tina!!! Ai grija de tine.
Dalma, Mami Luca, Truli_luli,Mariana_1976, Cricri, bine ati venit si sarcini usoare!
Mariana, esti o curajoasa cu atatia copii!!! Felicitari! Pe mine unul ma da deja gata, cand o veni si bb2 cred ca o sa-mi fie greu-greu...
Narcisa, ma bucur sa aud ca analizele ti-au iesit bine.
Sunsmile, felicitari pentru TT cu rezultat bun si pentru galusca miscatoare.
Oanasm, ma bucur ai vazut la eco ca bebe e bine. Servesc si eu lapticul mai cu intarziere.
Crisarh, ma bucur sa aud ca ai gasit o solutie buna cu problema ta. Felicitari pentru flacau!!! Mergi pe mana lui Tutu, o sa fie bine, ai sa vezi! Sanatate multa iti doresc!
Irinuca, deci te inscrii si tu la mamici ce au visat bb fetita.
Danangie, mai ce bebe miscaret ai. Si cu personalitate, sa stea numai cum vrea el.
Ankalaura, merci de info cu Kiabi.
Mikycris, pana la urma care e treaba cu TT? Adica mai exact cu afp-ul ala? Ca io tot nu am inteles. Sper ca esti bine. Sa stii ca oricum asta e o statistica, deci nu-ti face atatea ganduri, ca probabilitatea sa fie ceva rau e foarte mica...
Iar cu sotul, ii trebuie o mama de bataie!!! El e responsabil de sexul copilului, deci nu are de ce sa puna bot! Ai reusit sa- explici?
Flo1980, ma bucur sa aud ca TT e bun si ca bb e miscacios!
LA MULTI ANI pentru Mandy si Adrian!!!
The Andreea, vezi ca am scris eu ceva de 85% indemnizatie in pagina 19 a capitolului trecut, azi dimineata.
Boticelina,ai o poza cu cosul de rufe din Carrfour, sa vedem si noi? Si cat a costat, era la reducere? Si eu am fost in Carrfour in weekend, dar am vanat doar toale de gravi si cupil, nu m-am mai uitat si la altceva. Am scris ce am cumparat la super preturi tot azi dimineata la pag 19 din capitolul trecut.
Mcoca, interesant ce povestesti cu haptonomia!
Madina71, si eu am probleme cu tiroida, iau eutirox dimineata. Am facut TSH saptamana trecuta si e bine deocamdata, dar trebuie sa repet in martie si sa fac si eco la tiroida si apoi sa merg la endocrinolog.
Anaxena, vazut burtica. Crestem, crestem!
Lcazangiu, ma bucur ca TT e bun.
Didi81, si la tine ma bucur ca bitestul a iesit bine. Dar nu stiu ce sa zic cu TT, mai bine mai intrebi un doctot daca zici ca aveti un caz de Down in familie...
Pete pe fata eu nu am si nu am avut nici la sarcina trecuta.
Colostru la mine e prea devreme sa apara, iar in sarcina trecuta am avut putin, la sfarsitul sarcinii, nu am udat nici bluze nici pat. Iar lapte am avut ca pentru 3 copii! Deci depinde de organism, cred...
pup youa all,
Caprioara15+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
buna, se pare ca ai experienta si as vrea sa te intreb daca e musai acest TT, eu fiind
de 14+. vad ca multe fete sunt fff stresate de acest TT. eu am 27, sunt la prima sarcina si nu am avut nici o pierdere. crezi ca ar trebui sa-l fac? multumesc mult de totmultumesc voua ca existati, chiar daca nu prea intru in vorba, urmaresc discutiile vostre pentru sunt educative.
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor cucuietelor , imi pare rau ca unele dintre voi au probleme , offf daca nu am fii insarcinate arfii alta treaba am rezolva treaba una doua dar asa eu ma abtin de la multe .
Apropo de teste , etc. aici nu se fac decat in caz de probleme etc. varsta inaintata , ma rog ce o mai fii , insa de mai putin de un an se face un eco la 20 saptamani gratuit in orase mai mari detaliat spre a vedea daca bb. e sanatos . Cica dureaza mult si nu e de placere ci pt. a pregatii parintii care au copii cu probleme .
Acu eu sper sa fie totul o.k. dar sunt curioasa cum si cat il masoara si ce ii mai face pe acolo .
Am programare pe 4 februarie .
Voi cunoasteti un astfel de eco ?
Imi pare rau ca nu pot sa ajut multe fete caci nu sunt in cunostinta de cauza insa lui Mada ii spun ca sunt solutii pt. nunta 1000 asa ca eu zic sa te interesezi caci unde sunt bani sunt si solutii .
Astazi a miscat bb. ritmic de vreo 10 ori a fost super senzatia m-a lasat fara respiratie , efectiv nu m-am miscat pana nu a terminat el de miscat .
Alina
18 si
Mandy Stephanie 3 ani
SunSmile spune:
Dupa ce ne-au intrerupt nitzel lumina (ca tot vorbeam de mirifica situatie), a inceput un mega zgomot afara! Cred ca se aude din mai multe parti ale Bucurestiului. Foarte tare..zici ca-i razboi nene![]()
Miky pai eu zic sa stai linistita! Si mai zic ca laboratoarele au metode diferite de "calcul". Pe mine m-a trimis d-ritza mea la Genetic Lab. Au fost foarte ok si in doua zile am avut rezultatele pe mail si apoi i le-am trimis pe fax doamnei dr, care mi-a confirmat ca sunt bune! Dar si eu am zis ca tine, de la inceput...mi-am asumat copilul asta cu tot ce tine de el! Si voi face tot ce-mi va sta in putinta sa-l aduc pe lume sanatos! Eu il iubesc oricum! E galushca noastra iubita si rasfatzata!
Mona ok. Atunci nu mai e asa mult pana joi. Sper sa-ti mai dispara disconfortul si sa ai bafta maine la examen!
Ma duc la dush si apoi la citit, sa intelectualizam nitel amortitii astia de neuroni
.
Pup, va dau trezirea maine!
p.s. Natiiii, esti ok?
17+
ankalaura spune:
Mona, ca tot uitam sa te intreb - ce facultate mai faci soro, nu-ti fu de ajuns filosofia?
Sun - m-ai facut sa deschid geamul sa vad de zgomot. La noi e liniste. E liniste afara. Ca inauntru avem un tuit caruia nu ii gasim sursa, de vreo 4 zile, adica mai ales noaptea. M-am dus cu urechea dupa el si am ajuns la calorifer! Dar tiuie de parca e tonul ala de alarma de la telefon, daca il uiti pus gresit in furca.
Cris - stiam eu ca suntem, de fapt, de aceeasi parere. De-aia mi-e ciuda mie, ca toata lumea are dreptul sa poata fi parinte fara sa stea sa se gandeasca daca isi poate plati laptele praf pentru bebe, rata la casa, taxa la gradinita, intretinerea sau o amarata de reteta!
Sotul meu a facut in seara asta niste fasolica boabe absolut grozava!
Acum ma duc sa ii citesc fiica-mii Magic Lilli si My Little Pony (vrea povestea cu ugly purple stuff
)
Noapte buna tuturor si pupici
Anca
16+
MIKYCRIS spune:
fetele care a ti facut programarea la fortis la dr iosup-cum e chestia cu inregistrarea lui bb?ne da de la ei cd ori mergem noi cu el?
si aveti grija de voi si de burtik.
17+
MIKYCRIS
monalac spune:
ANKA,fac romana,dar e facultatea lui peste,cursuri la id.mare lucru nu invat,dar mie imi place f mult romana,am si predat in primii mei ani de invatamant..din pacate,nu pot spune acelasi lucru si despre lb straine,engleza nu stiu deloc,iar franceza oarecum,dar nu la nivel de performanta...n am chestia aia nativa care te face sa inveti o limba numai uitandu te la tv...filosofia am facut o pt ca la 18 ani eram extrem de teribilista si imi placea mult//filosofia de pahar//.din pacate,nu prea am ce face cu filosofia,pt ca nu sunt ore pt titularizare si in fiecare an tb sa dau examen,apoi sa stau pe la portile inspectoratului pt un post si tot asa...ce sot gospodar ai!!al meu de cand nu i mai ofer ce si doreste//a se citi sex//,e f nervos si nu prea ma mai rasfata..asa ca azi dimineata,daca tot nu mai aveam somn de la 4 si la 7 tb sa plec la scoala,m am bagat in pat langa el si i am dat ce si dorea,bine,pe alte cai
,asa ca azi cand am venit de la scoala am gasit paturile facute,aspirat peste tot,iar acum,cand l am rugat sa mi incalzeasca supa,n a mai zis ca pana acum//da incalzeste ti sg,ca eu nu te pun pe tine sa mi incalzesti cand mi e foame//,ci s a executat imediat...
SUN si eu am fost rockerita,mi au placut metallica,ozzy osbourne,nirvana,dar acum ,nu stiu de ce,nu mi mai place sa ascult niciun fel de muzica.oricum,formatia mea de suflet va ramane intotdeauna depeche mode.am avut niste perioade tare tulburi in adolescenta,cand mi am gaurit nasul,spranceana si buricul pt a fi cool,purtam blugi rupti in fund si beam vodca in barul rockerilor!!!ne duceam in discoteca si faceam pogo pe muzica celor de la pantera,ce mai,ale tineretii valuri!!
cu bebe codrin 18 +
Mami de
Cris
Poze Cris
Didi81 spune:
Intr-adevar a fost foarte galagie afara, cel putin in militari; se auzea de parca mai aveau putin si picau avioane peste noi. Si inca nu si-a revenit cablul tv desii au trecut vre-o 2 ore de la pana de curent.
Didi
15+