Mamici de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut si eu viitoarele mamici si va felicit pt burtici,va doresc sa aveti sarcini usoare si fara greturi (ca a mea) si belelasi sanatosi si cuminti.
Iata ca a venit momentul mult asteptat sa ma inscriu din nou la odisee daca bineinteles ma primiti?:),dupa 2 sarcini pierdute la 9 saptamani,sper sa fie bine de data asta pana la capat.
In rest despre mine ,Dana poti nota
UM 28.10.07
DN 23.07.77
Dpn intre 3 si 6 august,alegi tu ce vrei dar o sa nasc in iulie:)
Azi am fost la primul control,am vazut o bebelina foarte jucausa,dadea din maini si din picioruse de-ti venea sa o mananci.Am si niste data aici nu stiu cum sunt ,trebuie sa-mi caut fisa lui Bogdan sa le compar,poate ma ajutati voi
DBP=22 mm
Pliu nucal?=1.6 mm
CRL=70 mm
Mi-a spus medicul ca totul este normal ,mi-a dat sa fac un dublu test.Habar nu am ce este ,cu Bogda n-am facut .Ma ajuta cineva?
Oricum va pup acum pe toate .merg sa anunt familionul ca sunt super fericita si vb mai tarziu.
12+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ella nu neaparat cum sa fac rost ca asa lista gasesc si eu 100 da sigur nu vin ca asa e in ro pe fatza lumea zice da si nu vine ca na in ro nu sta lumea f bine cu banii multi si lumea nu se deplaseaza de ex din baia mare la iasi pt o nunta si asa prieteni multi si f apropiati pe care sigur sa contez ca vin nu avem. Flo nu mi are parinti au decedat de mult timp, fratii sunt in Italia si nu stiu daca pot veni toti cei din strainatate deasemenea nu toti o sa poata veni pt ca si noi suntem in strainatate si stim ce inseamana ori nu ai bani ori nu poti lasa serviciul ori are alte aranjamente etc.
Nu stim cum sa facem ca orice locatie cer invitati multi cand aud de nunta, ca dupa mine as face acasa o receptie si gata dar ca orice fata vreau si eu rochie faina aranjamente florale etc. Ca daca stai si te gandesti pt fiecare e un lucru imp nunta si vrei amintiri frumoase, are rost sa facem traditional si sa ma trezesc ca nu vine lumea sau minunatii din astea si mai bine nu mai fac si gata fac acasa cu cei f apropiati, ca orice sarb de pasti/craciun/zi de nastere dar pe de alta parte ca orice fata as vrea si eu o nunta ca in reviste cu flori cu baloane la un rest etc. De asta zic nu stiu daca pricepeti ce ma chinui eu sa zic aici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Caprioara, cred ca o sa fiu ultima de la odisee care afla sexul :((((.
Mada, grea problema. Eu nu prea am cu ce sa te ajut, poate cu o intrebare : de ce nu v orientati spre un restaurant mai mic, de vre-o 20-30 de persoane? Sunt sigura ca exista. Eu as vrea sa facem botezul la Timi, mi-am intins antenele, si acolo exista restaurante mici, numai bune de facut un botez. (ca nici noi nu avem nu stiu ce prieteni si vrem sa chemam numai familia apropiata).

Ela, eu o sa merg pentru lemn, asta e clar. Exista niste "protectii" care se pun in jurul patului, deci nu sunt probleme. Si oricum decat doarme in pat, cand se trezeste il pui in tzarc. Pentru mine (de fapt asa scrie pe ele) alea de plasa sunt de voiaj, o sa iau si din ala, dar numai pentru dormit ocazional.

_
Vicky 17+

Bebele casei

Mergi la inceput

Vicky faza cu rest astea mici ii urm: sunt cu sali mai mici la alea mari restaurnate etc cu experienta in nunti si trei-patru tipuri de meniu si bucatari si ospatari etc dar te baga intr-o camera mai mica mai laturalnica si au rezolvat pb. Rest mai mici alea private nu au meniuri de nunta ci de gen pizza niste fripturi salate etc. Si la nunta in ro stii cum se obisnuieste cu meniurile si etc.
Sincer nici eu nu stiu cum va fi mai bine. Botezul noi l-am facut aici si am facut acasa gratar antreuri etc lumea s-a simtit bine a trecut repede a fost comod cu bebe la noi acasa si gata, mai nasol ca nu a fost asa aranjat si etc ca mai imparteam casa cu cineva dar na lumea s-a simtit bine asta a fost imp.
Plus nefiind in iasi nu stiu locatiile nu is eu sa merg sa decid ar trebui sa mearga ai mei, nu cunosc care pe unde ce mancare a daca e buna sau nu.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, eu am inteles ca tu vrei o nunta adevarata si e normal. Eu nu stiu cum e la Iasi :(, dar la Timi sunt restaurante de maxim maximorum 50 de persoane, si care iti fac meniu de nunta. Alta varianta ar fi sa inchiriezi sala si sa angajezi bucatar (asta iar exista la Timi si cred ca si la IAsi) si sa-i doara pe aia in palarie daca ai 3 invitati sau 30.

Da, imi dau seama ca ai tais e ocupa, asa a fost si la noi, s-au ocupat socrii de tot. Pai eu as zice sa faca si ei "turul restaurantelor" si daca le place ceva merg si mananca acolo :). Te inteleg e tare greu :(.

Cu botezul a noi e Super complicat. Chiar evitam sa ne gandim. Noi in septembrie trebuie sa mergem in ro pentru botezul fratelui meu la care suntem nasi, si eu ma gandeam sa facem atunci si pe al nostru. Sotul vrea sa-l facem aici, cu prietenii nostri, dar partea proasta e ca e greu de pus pe drumuri atata lume : parintii (desi s-ar rezolva daca facem sf lui iulie), dar fratele meu, bunicii??? + ca nasii sunt in ro (dar el vrea sa schimbam si nasii). Bref, habar nu am cum o sa facem.

_
Vicky 17+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

monalac nu mi-a dat nimic la prima sarcina pentru candida. A disparut dupa nastere.
Acum si la mine este secretia galbuie si ca niste cheaguri.....cu mucus. Dr. mi-a zis ca-s normale si am facut si analize, au iesit ok. Numai ca m-am iritat de la tampoanele zilnice....nu le mai suport, dar mai stau fara ele, schimb des lenjeria, caci am senzatia ca am facut pe mine.
Daca te supara mergi la medic, vezi ce-ti zice. Multa bafta!

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

seara buna fetelor!
am revenit si eu pe forum dupa un somnic si acu vad lucrurile altfel,adica nu mai sunt asa panicoasa si sunt optimista caci oricum daca ar fi ca bb sa aiba ceva probleme eu nu am ce face decat ce vrea DD.multumesc din suflet pt incurajari si pe toate.sper sa rezolvati fetelor care tre sa faceti nunti si botezuri in romania dar si in alte tari.inca o data .
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Fetelor inca o data scuze pt off topic, dar am postat aici ca voi ma stiti cat de cat si eu va consider pe toate prietene si nu am pe cine sa intreb care sa fie casatoriti si tineri si care imi pot da un sfat sincer sau macar sa imi povesteasca o exprienta. Ms si sper ca nu se supara nimeni pe mine.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FLO,pai ziceai ceva de niste ovule gynozol.pe astea cand le ai luat?si eu la fel,ma schimb la chilot de 5/6 ori pe zi,ma spal dupa fiecare urinat,dar nu vad nicio imbunatatire.aici,in oras,nu stiu daca se poate face analiza la secretie...of,asta mai imi lipsea...ma duc la scoala ca mai am o ora de la 19 30 la 20 30.am un chefff.

IRDA,imi pare rau pt ca ai probleme.sper sa se rezolve repede si nu fie nimic grav.si eu am auzit de faza ca daca pui mana pe burta poti provoca contractii...THE ANDREEA,nu esti sg care are probl cu banii.noi suntem la pamant,suntem imprumutati in toate partile de cand am ramas insarcinata,pt ca am facut multe controale,eco,din cauza probl pe care le am.chiar azi vb cu sotul sa faca o descoperire pe card,desi mai avem nenumarate rate!dar noi sa fim sanatosi,ca le vom plati pe parcurs!si cu cris la fel,am facut 2 imprumuturi la banca pt a putea duce sarcina la capat,dar uite ca le am achitat.

tb sa plec la scoala.

18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

MADA te inteleg.Cred ca ar trebui sa ti faci o lista cu toate persoanele si apoi sa le suni si sa i intrebii daca vin sigur.Cind stii nr exact cauti un local.Sigur gasesti tu un local !
In Targoviste se inmultesc restourantele ca ciupercile dupa ploaie.
Sa ti povestesc ce am patit la mine la nunta 2005.Eu din totdeauna am visat sa fac nunta la gradina de vara a unui restaurant din tgv.Era liber doar duminica...am facut rezervare din dec 2004 si nunta a fost in aug,2005.
Eu am zis suntem 130 pers si la nunta au venit85Noroc ca am vb sa platim doar meniurile la pers care au venit!
Sunt restaurante care te pun sa platesti toate meniurile pe care
le comanzi,cel putin in tgv.
Oricum a iesit super frumos !Si te sfatuiesc sa faci nunta chiar daca o sa fie restransa!E o zii unica in viata oricarei fete!

Poate reusesc sa pun poze si eu pana nasc
MCOCA..si mie imi place f.mult cel de lemn ,am vazut pe net si protectiile de care zici tu.Cred ca din ala iau
ELLA18+

Mergi la inceput