Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Irda spune:
Salutare, fetele!
Noi nu suntem prea in forma...de-aia nici n-am mai scris!
Nimic grav, doar o situatie tare aiurea de care as vrea sa scap cat mai repede, pentru ca simt ca o influenteaza si pe bebe.....nici n-a mai miscat asa des si puternic ca in urma cu 3-4 zile!
Mona, pe bebe o simteam mai des...aproape toata ziua si destul de puternic, dar acum de vreo 2 zile e tare liniste....sper ca e bine si trece doar printr-o faza mai calma! Scurgerile alea trebuie neaparat tratate, vorba fetelor ...poate poti totusi sa faci o analiza de secretie sa vezi ce-i pe acolo si sa tratezi eficient!
Bujo....burtica tare doar intr-o parte tot contractie e....ma rog....ai putea-o numi semi-contractie, ca afecteaza doar o parte din uter nu tot ca atunci cand se face mingiutza.....tre sa te odihnesti...e bine ca nu te dor! Pe bebe o sa-l simti asa mai tarziu....o sa vezi cate un piciorush sau manutza care se deplaseaza pe-acolo prin burtica sub forma de umflatura.....in diferite zone ale burticii, dar acum sunt inca micuti.....nu-i poti simti prin burtica atat de clar definiti!
Cami, bun venit! Sper sa scrii mai des...si tu si Diana cum mai sunteti!
Eu ar trebui sa ajung la o eco pe la sfarsitul saptamanii.....sa vedem daca reusim!
Puicei tuturor!
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
ella81it spune:
Buna ziua burtici!
Va doresc o saptamana frumoasa!
SUN SMILE.....Cred ca e normal sa am starile aste.Am inteles ca putem avea stari depresive cand suntem .Am zile cund ma vad simpatica dar si zile cand ma sperii de mine.Am 1.60 si 60kg.
BUJO si eu simt acelasi lucru ca si tine,,burtica se face ghem,,Eu cred ca e bb se intindeCum pun mana pe burta se relaxeaza.
Am citit undeva ca atunci cand tii mana pe burta bb simte si vine aproape de mana ta!Eu am incercat si l am simtit.
Va pup pe toate!
ELLA18+
Irda spune:
Ah...uitasem.....pentru fetele cu contractii (dureroase/nedureroase), cand am fost internata in maternitate cu burtica de Dari....aveam 34 de saptamani si contractii cu duiumul......Prima indicatie pe care mi-a dat-o dr si a zis sa o respect a fost NU PUNE MANA PE ABDOMEN, ORICAT DE DRAG ITI E DE BEBE, uterul se contracta si de la o atingere usoara de mana (de ex. o mana pusa lejer pe abdomen).
Acum eu nu zic sa nu mai stati cu mana pe burtic atunci cand e relaxat uterul si bebe se joaca cu voi, dar nu atunci cand e contractat sau cand ati mai avut contractii in ziua aceea....il poate excita mai rau!
Sfatul asta e valabil pana la nastere! Sincer...sper sa n-aveti nevoie sa-l puneti in practica!
Eu eram de-a dreptul frustrata in spital din cauza asta, dar cand am vazut ca situatia e nasoala, bebelina era micutza si nici cu perfuzii nu se reusea mare lucru sa se opreasca avalansa de contractii faceam tot ce-mi spunea medicul!
Pupicei si aveti grija de voi si bebelini!
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
vias spune:
Buna fetelor,
Andreeanu stiu exact situatia ta dar pot sa-ti spun sigur ca ai sa iesi din datorii...si mie imi este greu, in capitolele trecute si eu spuneam ca nu am bani (ne-am luat casa)...dar ne vom descurca....trebuie sa incepem cu ceva...asta in cazul in care nu suntem mai norocosi sa primim de la cineva(iar la mine si la 85% dintre romani...asa este)
...roaga-te sa fie bine...toate se vor rezolva...nu ne lasa pe noi DD....si stai mai mult pe aici ...mie cand imi era greu...si f greu...intram si vb despre probleme si fetele dragutele au fost alaturi de mine si m-au incurajat de fiecare data...asa cum fac acum si cu tine....
hai..capul sus...ca trebuie!!!..nu mai avem ce face...bebelusii nostrii isi pun toate sperantele in noi...
...va pup..
Cami
pustai
mcoca spune:
Irda, mie aici mi s-a spus exact contrariul : atingerile blande fac uterul suplu si il decontracta.
_
Vicky 17+
Bebele casei
MissJJ spune:
Fetelor vreau si eu sa va cer o parere. Este off topic si pt asta imi cer mii de scuze dar cum aici gasesc cele mai multe sfaturi, pe Dc va intreb si pe voi poate ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat pentru orice raspuns, pe care daca vreti ca sa nu umplem forumul dati-l pe pm sau pe mailul meu acelasi id pe yahoo.com.
Noi vrem sa facem nunta in 2009. Normal ca o facem in ro si cred ca stiti cum e in ro cu nuntile mai ales ca trebuie sala cu 1 an jumate doi inainte si din astea.
Pb mea e urmatoarea, noi vrem sa facem la terasa am gasit locatia se poate rezolva dar pb e cu invitatii. Ei au zis de la rest minimi 60-70 persoane pt terasa ei eu sincer nu stiu cum sa scot atatea persoane pt ca eu am parintii in ro un unchi si o matusa un var doua bunici si Flo nu are pe nimeni. Nunta va fi in Iasi deci cei din partea lui Flo ar trebui sa vina de la baia mare. Si in ro daca zici de nunta lumea pp ca e vb de dat bani si nu vin ca nu au. Noi nu dupa bani suntem ci na trebuie facuta nunta si vrem ceva dragutz simplu sa se simta lumea bine, dar oirce local daca zic ca vreau pt o nunta zice minim 100 de invitati sau din astea. Cum scot eu atata lume? Nu stiu cum sa facem. Prietenii majoritatea sunt prin strainataturi si normal cand zici ca faci in ro nu prea vor veni, deci si astia sar din schema.
daca aveti vreun sfat vreo idee va rog frumos sa imi spuneti. Sper ca ati priceput ce tot explic eu pe aici.
Inca o data scuze pt off topic si mersi anticipat pt raspunsuri.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
ella81it spune:
Fetelor am si eu o intrebare...ce patul luati voi ptr bb de lemn sau din ala pliant de plasa.
Spunea cineva, scuze ca nu imi amintesc cine ,ca cele din lemn sunt periculoase ca se poate lovi bb!Voi ce parere aveti?
ELLA18+cu Alex
ella81it spune:
MADA nu am inteles nu stii cum sa faci ,,rost,, de mai multi invitati sau cauti o sala mai mica ptr mai putine pers?
Daca,cauti invitati eu ma ofer
Ella18+
MissJJ spune:
Ella normal se spune ca cel din plasa nu este ok pt bebe decat sa doarma ocazional ca nu e asa ferm si drept si bun pt bebe, legat de bare de la ala de lemn normal sunt chestii din alea pt protectie din material le legi si protejeaza pe bebe majoritatea seturilor de bebe au si din alea.
Acuma noi si am mai vazut multa lume ca alege din ala de plasa. Noi am luat asa fiind mai colorat plus nu aveam asa mult spatiu cele din lemn sunt mai mari si mai greu de strans etc, dar alea din lemn sunt care sunt facute special si apoi se transofrma in pat de copil mare, deci nu dai bani de doua ori. La cel de plasa e bine sa iei si o saltea separata nu cea cu care vine ca aia nu e tare comoda.
De la fata mea a crescut in pat de plasa nu are pb cu spatele coloana sau ceva. Zicea cineva, sorry nu mai tin minte cine, ca intradevar bebe se arunca prin pat si la astea de plasa nu da cu capul de nimic, nu isi prinde mana degetele etc intre bare si din astea. Fata mea la fel a facut si acuma se arunca prin pat si daca era de lemn era vanatai toata.
Deci noi suntem multumiti de asta de plasa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2