Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
anaxena spune:
buna dimineata fetili!!!
trezirea!!!
Ana-Maria
18+
am o
MARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
monalac spune:
scriu in repezeala,ca vreau sa ma duc cu cris putin afara si la 13 plec la scoala,am ore pana la 20 30
MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE M AU FELICITAT PT NOTA/CAPRIOARA,BOTI,SUN,DANA,CRISTINA,ANKA,IRDA SI CELORLALTE

INTR ADEVAR,8 e o nota rezonabila,la franceza voi zice mersi daca iau 5,numai ca la gramatica m am enervat de 8 pt ca materia asta e preferata mea...dar,ma rog..
ANKA,asa mama,fii optimista!eu am 32 de ani,in sept fac 33,insa dr nu mi a recomandat sa fac tt si am ascultat o.destul ma stresez cu injectiile mele,asta imi mai lipsea,sa mai imi iasa si cine stie ce prostie la tt.
CAPRIOARA,aveau si nr mari la aceasta fabrica?
apropo de haine mari,azi mi a venit coletul comandat de pe net de la haine xxl,mi am comandat o pereche de pantaloni nr 60 si o pijama...fetelor,sunt imense...pantalonii poate sa mi vina in luna a 9 a,dar atunci va fi vara...,nu stiu daca ii mai pot purta..faza tare e ca eu i am comandat inainte de craciun si pt ca mi au venit cu intarziere,mi au facut reducere 15 la suta.
DANA,cu musetel n am facut spalaturi,pt ac am citit undeva ca musetelul e mediu de cultura pt anumiti microbi.m am spalat ,in schimb,cu ceai de galbenele,la exterior,ca in interior n am curaj si n am observat nicio imbunatatire.acum,pun putin tantum rosa in mana si ma spal asa,iar de aseara am inceput sa mi dau cu putina crema nivea de bebelus si parca mi au mai trecut mancarimile.
IRDA, am bucur ca ti ai dat seama ca nu tb sa te stresezi din orice...eu in afar de ceea ce tine de copil nu prea ma mai afecteaza nimic..si de bebe,normal..in rest,nici macar egoismul sotului care din zi in zi devine mai pregnant nu ma mai afecteaza..nu va zic ca la inspectie,toata lumea era innebunita,cu proiecte de lectie cat mai stufoase,cu material didactic...eu n aveam niciun stres..dar stiu si ca sunt un bun pedagog
,fata de altii care n au clar ce cauta in invatamant..
hai ca tb sa plec,azi ma astepata o zi grea.bafta tuturor celor care se duc azi la eco.
18+ cu bebe codrin si
Mami de
Cris
Poze Cris
Caprioara spune:
Mona, aveau mai ales numere mari; mie mi-a fost mai greu sa gasesc numere micute, dar am gasit si eu cate ceva; sa te duci cu sotul, ca al meu si-a luat si el haine de acolo. Si sa intri neaparat in cel din curtea fabricii (care e mareeeee), ca io acolo am gasit bluzele de gravi de vara.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
danangie spune:
MONALAC aaa nu stiam de musetel ca da acest efect.....eu tot timpul ma spalam cu ceai de musetel.
Pana la ora asta inca nu am simtit pe bb.

mult asteptat
AnnaBaby spune:
Fetelor, cam la cate saptamani se simte bb prima oara - la prima sarcina? Am cateodata senzatia ca simt ceva dar nu pot sa-mi dau seama cu siguranta, plus ca am inteles ca nici cu are cum sa se simta la 14s.
Anna
14+
AMR 26
vinebarza
bebe
Caprioara spune:
Dana, pai ce faci mama, o iei pe urmele Irdei? Nu te mai stresa, o sa-l simti pe bb mai incolo, cand o avea chef de putina miscare; acu' lasa-l si pe el sa traga un pui de somn sau sa contemple in liniste ce poate pe acolo prin burtica
.
Anna, la prima sarcina cica se simte mai tarziu, chiar pe la 20 de saptamani, iar la a doua sarcina pe la 16 sapt. Adica, eu ar trebui sa-l simt saptamana asta, ia sa fiu eu atenta
.
Caprioara
16, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
lcazangiu spune:
deci sa nu ma sperii daca eu inca nu l-am simtit pe David chiat ca azi am intrat in 18 saptamani!
oricum am sa fiu si eu super atenta la orice senzatie sau miscare petrecuta in burtica.
in pitesti e asa urat, ploua iar mie imi este un somn, abia mai tastez...
Lori
18+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Neatza si de la mine mai tarziu ca azi fata s-a trezit la 8 jumate,
, deci m-am mai odihnit si eu.
Mona felicitari pt nota si mie mi-a placut gramatica mult literatura de nici o culoare nu le am cu floricele si metaforele si eseele, eu scriu o pagina maxim si gata.
Irda mama mia ce experienta nasoala. Uff bine ca sunteti bine cu totii.
Nati si aici is tot asa, super relaxati eu nu stiu rezultatele la teste, no news is good news si gata. Am primit scrisoar sa imi zica ca nu sunt high risk la SD si spina bifida da nu au dat valori sau etc, tocmai sa nu se agite lumea aiurea. Daca e ceva rau sigur auzi de la ei, la prima sarcina era f ciudat acuma m-am obisnuit. Mai scrie mai des ca mie imi place cand scrii chiar daca nu ai nimic de zis legat de analize etc, ce eu zic de analize ca nici eu nu stiu si nu faca atatea eco masuratori si analize, da vb si eu aici poate ma citeste cineva zic si eu ce ma intereseaza etc.
Mona si eu ma gandesc la ce e mai rau, am o imaginatie prea bogata creca.
ca mai rau fac ca ma super stresez daca calca acolo daca mergea acolo daca si iar daca... Taicasu e mult mai relaxat. Eu nu pot domnle.
Dara ms
Biribu uff nasol cu pitica stiu cum e ca a mea la fiecare doua sapt era racita de mica pana acuma la un an si ceva a facut asa, ma si ingrozesc cand merge la gradi ce-om pati. Multa sanatate!
Boti super cu bona.
Fain ca ai gasit pe cineva de incredere si care nu te scurge de bani.
Dara aici va fi baby show in martie am zis ca sa mergem si noi ca nu am fost pana acuma chiar daca am avut fata am zis asa de curiozitate sa vedem ce o fi.
Cristina ms.
Dana si a mea reactiona la tati, vb mereu si se tot pupaceau si etc.
Ankalaura asa sa faci mama zen, brathe in breathe out slowly count to ten...
Caprioara felicitari pt cele 16 sapt noi 18.![]()
Jjovana, Camy nasol cu soacrele eu nu am cine stie cum ar fi fost daca aveam.
Mona aici nu se recomanda sub nici o forma spalaturile in interior zice ca mai rau fac i interior numai ovule sau creme din alea cu aplicator.
Lcazangiu te inteleg cu vremea si la noi maj timpului ploua perioada asta si tare nasol ii.
Acuma m-a pocnit alta problema rochia sa o iua din ro sau de aici? daca caut bine gasesc si aici mai ieftina adik nu 4000 lire rochia de designer, mai scumpa ca in ro poate dar mai deosebita ca model. Nu stiu cum ar fi mai bine. Aici as avea mai mult timp sa probez etc am cum sa caut si papucii pe masura si bijuteriile si etc, deci creca tot aici ar fi mai usor sa caut.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
vias spune:
...eu azi ma simt rau...m-am trezit si m-am dus tinta...la cafea...numai ca azi...scorpia a facut numai pt ea....iar eu acum merg in oras...si o sa-mi iau o cafea...
...sa nu credeti ca beau multa...nu...f putin...dar putinul ala imi face bine...eu l-am intrebat pe dr...si a zis ca intr-adevar nu e buna cafeaua...dar o cescuta mica nu face rau nimanui...deci...
...dar scorpia...tot scorpie ramane...
Va pup si va multumesc pt mesaje,
Cami
14+
pustai