Mamici de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dana, repeta dupe mine : rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare ......... rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare si tot asa. Poate merge!
Hai mei, nu te mai stresa! Ai vazut ca si Irda s-a stresat degeaba!
Hmmm...trebuie sa te tinem ocupata sa nu te mai gandesti la asta. Ia ajuta-ma tu pe mine sa caut un nume frumos de fata care sa mearga cu Ilinca, ca io m-am gandit la Miruna dar nu-i place sotului. Hai, la treaba!

Mada, deci voi sarbatoriti 18 sapt, azi? Atunci felicitari si tie, colega!!! Cu rochia, eu zic ca mai mult timp ai acolo sa cauti, plus ca o sa fie ceva ce nu gasesti pe aici, deci iesita din comun . Cand gasesti sa ne arati si noua o poza cu ea. Io-s curioasa din fire, iar cand vine vorba de rochii de mireasa, am o adevarata pasiune pentru ele, si acum m-as mai duce sa probez daca as putea (a nu se intelege ca vreau sa ma mai marit si a doua oara , departe de mine gandul, sper ca eu cu tati sa nu avem surprize neplacute in viata si sa ne despartim vreodata; iar la nunta de argint cre' ca nu o sa mai cumpar rochie de mireasa, sau se poarta si atunci ?).

Caprioara 16, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy pus de ce nu incerci cafea decofeinizata? Si mie imi place tare mult cafeaua si mi-a fost greu sa ma las de baut, mai greu decat de tigari. Dar am descoperit o cafea decofeinizata italiana care imi place f mult si nici nu zici ca nu e cafea normala.

Anna 14+
AMR 26
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va astept la capitolul 26 al odiseei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Neatza la toate burticile si cate un !

Noi astazi am implinit 16 saptamani .

Aseara m-a dus sotul la cumparaturi, ca a descoperit el un magazin de fabrica imens undeva in Bucurestii Noi (scria pe el fabrica Beta, Casa de moda Clearing). De ajuns la el se ajunge asa: de la gara mergi pe calea Grivitei, treci de intersectia cu 1 Mai (adica Chibrit), treci pe sub podul Constanta si mergi tot inainte inca vreo 2 statii de tramvai, pana pe stanga vezi supermarketul Penny Market; ei, fabrica de haine e pe dreapta, chiar vis-a-vis; au 2 magazine, unul chiar la strada, care are si tarabe in fata, si altul, mult mai maaaaare (neaparat sa mergeti in asta), in curtea fabricii; am gasit aici multe pulovere mai lungi sau mai scurte, preturi de la 20 ron la 35 ron, bluze de gravi (mai de vara) cu 20-30-40 ron, paltoane cu 80-100 ron si multe altele. Sunt si haine de dama dar si barbatesti. Au program de la 9:00 la 21:00.

Ei, si acum sa vad ce am retinut din ce am citit, ca am citi tot din urma :

Dara, ma bucur ca ai mai scris si tu. Vorbim la telefon azi, ok?

Boti, super cu bona. Iti tin pumnii sa reusesti sa o tocmesti pentru bb.

Anka, ma bucur ca te-ai mai linistit.

Irda, mare atentie ca doar stii ca Bucurestiul e plin de "surprize". Trebuie sa te feresti de de toate pe strazi, de la rahati de catzel pana la gropane foarte periculoase. A, si ma bucur ca bb e bine.

Camy_pus,
mei, nu-i mai face rau lui bb numai ca sa-ti oftici soacra ca-ti dau na-na. Desi trebuie sa recunosc ca pe undeva te inteleg ca doar si eu am soacra si stiu cum e , dar fi fata desteapta si gaseste alte modalitati sa o enervezi daca chiar trebuie .

Mona, felicitari pentru nota; e foarte buna draga!!! ce-ti faci atatea probleme? tu ai atatea pe cap, ar fi culmea sa ai pretentii de la tine sa ai 10 pe linie.

Mai, neuronu' meu cam atat a reusit sa retina "nominal", asa ca restul fetelor pe care nu le-am pomenit, va rog sa ma scuzati, ok? Va pe toate, oricum.

Caprioara 16, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Asa este....e super magazinul dupa bucurestii Noi....eu il stiu de mult, ca stau prin zona. Merita sa faceti o vizita, are multe lucruri superbe si ieftine......sunt hainute aduse din Anglia. Spor la cumparaturi

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by monalac

scriu in repezeala,ca vreau sa ma duc cu cris putin afara si la 13 plec la scoala,am ore pana la 20 30
MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE M AU FELICITAT PT NOTA/CAPRIOARA,BOTI,SUN,DANA,CRISTINA,ANKA,IRDA SI CELORLALTE
INTR ADEVAR,8 e o nota rezonabila,la franceza voi zice mersi daca iau 5,numai ca la gramatica m am enervat de 8 pt ca materia asta e preferata mea...dar,ma rog..
ANKA,asa mama,fii optimista!eu am 32 de ani,in sept fac 33,insa dr nu mi a recomandat sa fac tt si am ascultat o.destul ma stresez cu injectiile mele,asta imi mai lipsea,sa mai imi iasa si cine stie ce prostie la tt.
CAPRIOARA,aveau si nr mari la aceasta fabrica?
apropo de haine mari,azi mi a venit coletul comandat de pe net de la haine xxl,mi am comandat o pereche de pantaloni nr 60 si o pijama...fetelor,sunt imense...pantalonii poate sa mi vina in luna a 9 a,dar atunci va fi vara...,nu stiu daca ii mai pot purta..faza tare e ca eu i am comandat inainte de craciun si pt ca mi au venit cu intarziere,mi au facut reducere 15 la suta.

DANA,cu musetel n am facut spalaturi,pt ac am citit undeva ca musetelul e mediu de cultura pt anumiti microbi.m am spalat ,in schimb,cu ceai de galbenele,la exterior,ca in interior n am curaj si n am observat nicio imbunatatire.acum,pun putin tantum rosa in mana si ma spal asa,iar de aseara am inceput sa mi dau cu putina crema nivea de bebelus si parca mi au mai trecut mancarimile.

IRDA, am bucur ca ti ai dat seama ca nu tb sa te stresezi din orice...eu in afar de ceea ce tine de copil nu prea ma mai afecteaza nimic..si de bebe,normal..in rest,nici macar egoismul sotului care din zi in zi devine mai pregnant nu ma mai afecteaza..nu va zic ca la inspectie,toata lumea era innebunita,cu proiecte de lectie cat mai stufoase,cu material didactic...eu n aveam niciun stres..dar stiu si ca sunt un bun pedagog,fata de altii care n au clar ce cauta in invatamant..
hai ca tb sa plec,azi ma astepata o zi grea.bafta tuturor celor care se duc azi la eco.

18+ cu bebe codrin si

Mami de Cris

Poze Cris

Mona au toate marimile la magazinul ala..... e super.... mergi acolo si nu ai sa regreti....e immens.

oana silvia

Mergi la inceput