Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
SunSmile spune:
Suuper Boti! Sa dea DD sa accepte bona!
Si eu ii cunosc pe Irisishti..de la 6 ani sunt disperata dupa ei si iaca ma apropii incet dar sigur de 28. Sunt fan pana dincolo de viata, cum spuneam!
Dara, habar n-am de baby expo. Stiu ca a fost pe la inceput de decembrie, parca! O sa apara anunturi cand va fi, stai linistita!
Eu azi sunt o aparitie..stranie: nepieptanata (Tina Turner's mother
) cu un hanorac lalai pe care e o poza cu o bere si scrie maareee "Praha drinking team", cu pantaloni de hip-hoparitza, unghiile negre..mdah, nasol pt clientii mei azi! Noroc ca ne stiu pe toti drept ..altfel!
. Si nici chef de munca n-am, dar deloc-deloc....
Voi, tacutelor?
17+
M&M spune:
Neata!!!
Anka, ma bucur ca te-ai mai linistit.
Mada,
si bafta in gasirea unui local pt nunta.
Sun, da , nu stiu ce m-a apucat de mi-am schimbat culoarea. Poate unde, in secret, imi doresc un baietel. Al meu sot isi doreste sa avem fetita...![]()
Truli, nu esti singura care se lucpta cu greturile. Nici mie nu mi-au trecut, iar o data la 2 zile mai si vomit. 
Mikycris, poate cei de la lab. nu au respectat conditiile de lucru ale TT. De aceea poate trebuie sa il repeti.
Mona, felicitari!! E buna si nota 8, bine ca ai mai scapat de un examen.
Maine te duci la doctor parca sa vezi ce este cu infectia. Ai grija.
Cami_pus, m-ai facut sa rad !! Scuze , dar parca o si vad pe soacra ta cu gura mare si tu savarand linistita cafelutza
( in aparenta, doar ca s-o enervezi). Eu nu mai beau cafea de vreo 4 saptamani, numai mirosul daca il simt si mi se intoarce stomacul pe dos...
Turturica, nu am fost pana acum decat de 2 ori, o data la control si o data la eco( 12 ian, parca ) si m-a chemat sa fac urm eco pe 9 febr, cand vrea sa imi fac si bitestul.
Oanasm, ce mai faci??
Irda, sper ca nu ai patit nimic rau de la cazatura. Offf, Bucurestiul asta plin de gropi si mizerie. Ma bucur ca bebe e activ!!!
Ana, poate retii mai multa apa si de aceea cantarul arata mai mult!!!
Biribu, 
Boti, Sun m-ati innebunit !!! Super melodiile!!!

Cred ca am scris un adevarat roman!!! Ma duc sa imi vad de ale mele treburi, dar revin, nu scapati...![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
boticelina spune:
Sunny Bad hair day? www.youtube.com/watch?v=9YO9DpEDh3E" target="_blank">remediu
Si ca tot vorbeam de podoabe capilare: Ma apucase o pofta nebuna acum 3 sapt sa ma fac blondaaaa, mama, am stat o ora intr-un magazin contempland vopsele de par! Nu m-am miscat de acolo pina cand nu mi-a aruncat o vinzatoare (neintentionat) un bax de sampoane in freza. Si m-am milogit de toate cunostintele dar nimeni n-a pus botu' la dorintele mele si sa se ofere sa ma vopseasca si pe mine. Una dintre best friends e pregnanata si ea, deci n-o pun pe saraca fata sa stea cu nasu'n amoniace, iar cealalta prietena e contra vopsitului in sarcina si mi-a taiat macaroana instant. OFFF, ce-am mai suferit! 
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
preferata mea![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
danangie spune:
TURTURICA deci, mai intai trebuie sa copii adresa de la linkul unde ai tu pozele. Cand te uiti la poze......sus sus pe pagina cu poze....trebuie sa fie un carnat de litere si cifre care incepe cu http. Trebuie sa copii aceasta adresa, acest link. Pe urma, te intorci la forum despre copii....la profilul tau personala. Stii unde nu? Acolo unde ai tu datele tale.E pe pagina de la forum acolo unde este meniul.Pe urma, la semnatura trebuie sa scrii asa:
[url= "aici trebuie sa treci adresa, linkul, pe care l-ai copiat de la pozele tale" ]Pozele mele(sau scrii ce vrei tu sa apara scris)[ /url]
NU TREBUIE sa lasi pauzele , pe care le-am lasat eu, ca sa iti arat cum trebuie sa scrii: cea de dupa egal......cea de dupa ultimele ghilimele......si cea dinaintea lui /. Pe urma, iti va aparea la mesajele tale scrise POZELE MELE sau ce vrei tu. Sper ca am explicat bine.
CAMY nu ne plictisesti. Naspa rau ca stai cu soacra....nici eu nu o suport pe-a mea.......si nu cred ca as fi suportat sa stau la ea. Bine ca-s la 2000 de km de distanta.
IRDA ma bucur ca bebelina e bine.
Vad ca multe scrieti ca bb nu mai este asa activ. Si al meu la fel. Nu mai este la fel ca acu' vreo 10 zile. Eu cred ca de-acum creste si nu mai are chiar locul care-l avea pana acum. Dar observat la al meu ca atunci cand incep sa mananc , incepe sa miste.....atunci cand sunt in masina....se misca de mama focului. Si eu ma steesez.
BIRIBU ce stii despre dopplerele astea de ascultat inima la bb? Multa sanatate fetitei.
DUBLU TEST masoara 2 valori din sange.....TRIPLU TEST masoara trei valori.
NATI m-ai facut sa rad cu placenta care se leagana.PAi e naspa asa sa nu comunice doctorul cu tine. Mai bine sa-ti explice si sa te faca sa intelegi ce si cum.Si nu e chiar asa ca SD poti face dupa 35 de ani...este pe forum o mamica tare draga care cand avea 26 de ani a nascut un baietel cu SD....deci....eu nu-i inteleg pe medicii astia......hai ...pentru amniocenteza mai zic....parca nici eu nu sunt de acord....dar BT...TN....eu zic ca nu strica sa le faci...Eu sunt acum satena cu suvite blonde....dar nu ma plac deloc. Vreau sa revin la culoarea de dinainte....adica blonda....dar nu gasesc un nuantator ca sa ma ajute....
MONALAC felicitari pentru nota.....parca te-am mai intrebat.....ai mai facut spalaturi cu ceai de musetel?
SUNSMILE si la mine ieri.....eram tot asa preocupata ca erau ore bune de cand nu mai simteam nimic....si al meu ma vede, ma citeste...si ce face? Imi ridica tricoul si incepe sa imi pupe burta si sa vorbeasca ca ce iti face mami asta al tau?Nu te lasa sa dormi? Si la urma imi da un pup de ala cu zgomot....stiti cand facem noi cu buzele la copii pe burtik ca sa-i gadilim......asa mi-a facut. Nu iti zic ca mi-a dat 2 suturi!! Eram stupefiata. Poate sa fi fost un caz.....poate sa fi fost ca l-a auzit....nu stiu.....cert e ca de acum il chem sa imi faca asa.
DARA tin pumnii sa fie bine.
OANA tu cand ai eco?
mult asteptat
SunSmile spune:
Mai Boti, tu azi imi faci numai surprize minunate! Multumesc
Cred ca simti ca n-am deloc chef de muncile patriei:) Si cu ocazia asta iti multumesc si ca mi-ai adus aminte sa ma uit de tunsori/culori pt Nati!
17+
Irda spune:
'Neatza dragele mele!

Mona, ......intr-adevar a fost cea mai crunta experienta din viata mea de mama de pana acum! E groaznic sa-ti tremure sufletul pentru puiul tau! Ziceam ca trecem printr-o perioada mai nasoala, ehh abia ce s-a intamplat aseara m-a facut sa-mi reevaluez prioritatile si sa ma consum numai pentru ceea ce intr-adevar merita! Te cred ca ai inlemnit cand l-ai vazut pe Cris pe bordura....astia mici nu stiu inca sa evalueze pericolul asa ca e de datoria noastra sa ii ferim de el pana invata!Da uite ca mai dam si noi chix uneori!Pupici! O sa fie bine bebe mic....eu stiam ca sunt bine protejati in uter!
Nati......asa e! Si pentru un animalutz iti tremura sufletul, daca e in pericol, dar pentru un pui de om!
Sun
......asa e mama...orasul asta, vai mama lui....capitala europeana cica!
Ufffff....macar de-ar fi fost luminata zona mai bine....poate vedeam groapa aia amarata!
Ca sa va spun ca unul din ai cu masinile parcate paralel cu strada tocmai fusese ajutat de un prieten sa iasa DIN ACEEASI GROAPA cu cateva minute inainte sa cadem noi in ea!!
Dara....bine ca te-a a ajutat sotul!
Bafta la FETITZA, daca v-o doriti!
Baby expo e prin martie- aprilie....variaza in fiecare an....eu nu prea le-am ratat de cand cu Dari, dar nici nu m-am lamurit prea tare....preturile in general sunt mai mari decat in oras......se merita doar la produsele mari , gen patutz, carut, scaun auto, dar doar sa gasesti reduceri zdravene la producator.....altfel, mai ieftin iesi sa le iei din supermarchet si fara toata agitatia si nebunia de la un targ de bebei!
Boticellina....chiar vorbeam cu al meu...ce-o fi zis biata bebe..."pun mana sa dau regulamentar din craci, ca ma baga mama in groapa cu sperieturi, daca n-o fac!"
Jovanna.......acum chiar misca zdravan....se pare ca a avut o perioada mai linistita totusi, desi ea era ok fizic! Se mai odihnesc si ei mai ales ca nu-s prea mari totusi.....Sunt unele mamici care ii simt pe bebei bine abia dupa 20 de saptamani!
Stai linitita....o sa inceapa cu suturile in curand!
Cristina....in afara de un genunchi julit serios, un pod de palma si ala cu pielea luat si o maaare vanataie la coapsa pot spune ca am scapat ieftin!
Bine ca Dari n-a avut decat niste noroi pe manute si fata, fara julituri sau contuzii......putea sa fie muuuuult mai rau pentru amandoua.....amantrei scuze bebe!
Dana...si la mine il apuca dansatul in masina sau in metrou.....cred ca le place!
Pupicei tuturor fetelor....fara discriminare![]()

Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
ankalaura spune:
Neata fetele
Cat priveste amniocenteza, am pus in cumpana urmatoarele:
- riscul - si daca ai 1:1000 poti sa fii acel 1, chiar daca nimeni nu iti recomanda amnio
- nu sunt sigura ca masuratorile de la eco de la dr B au fost corecte. Dupa o luna, Iosup si Tutunaru nu au gasit absolut nimic anormal.
- intre ecografie si BT au fost 5 zile.
- in raportul de la Medlife scrie risc SCAZUT.
- analiza asta nu are rezultate "bune" sau "rele", ci masoara doar un risc statistic mai mult sau mai putin scazut / crescut.
- cred ca Romania, tara tuturor masuratorilor cu valoare "cel mai mare" si "cel mai mult" (cei mai multi infectati HIV, cele mai multe cazuri de mortalitate infantila, cele mai multe ....toate alea...) nu este un CRITERIU. Criteriul trebuie sa fie altul
- unii recomanda amnio doar dupa 35 de ani, altii dupa 38.
- se mai recomanda amnio in cazul in care ai alte astfel de situatii in familie.
> La mine nu se aplica nici una nici alta.
- riscul de pierdere a sarcinii dupa amnio este destul de ridicat, comparativ cu riscul statistic masurat.
- in interpretare este subliniat riscul de eroare si fapul ca rezultatul este interpretabil in functie de precizia masuratorilor > si asa ajungem a pct 1.....
Ca poate oricine sa fie acel UNU din risc, sa ne ajute Doamne Doamne sa fie bine si gata.
O sa ma mai gandesc putin, dar, totusi, inclin sa cred ca nu are sens sa imi fac griji
Va multumesc tuturor pentru suport si va pup
Acuma trec la starea "ZEN" 
Anca
16+
Caprioara spune:
Neatza la toate burticile si cate un
!
Noi astazi am implinit 16 saptamani
.
Aseara m-a dus sotul la cumparaturi, ca a descoperit el un magazin de fabrica imens undeva in Bucurestii Noi (scria pe el fabrica Beta, Casa de moda Clearing). De ajuns la el se ajunge asa: de la gara mergi pe calea Grivitei, treci de intersectia cu 1 Mai (adica Chibrit), treci pe sub podul Constanta si mergi tot inainte inca vreo 2 statii de tramvai, pana pe stanga vezi supermarketul Penny Market; ei, fabrica de haine e pe dreapta, chiar vis-a-vis; au 2 magazine, unul chiar la strada, care are si tarabe in fata, si altul, mult mai maaaaare (neaparat sa mergeti in asta), in curtea fabricii; am gasit aici multe pulovere mai lungi sau mai scurte, preturi de la 20 ron la 35 ron, bluze de gravi (mai de vara) cu 20-30-40 ron, paltoane cu 80-100 ron si multe altele. Sunt si haine de dama dar si barbatesti. Au program de la 9:00 la 21:00.
Ei, si acum sa vad ce am retinut din ce am citit, ca am citi tot din urma
:
Dara, ma bucur ca ai mai scris si tu. Vorbim la telefon azi, ok?
Boti, super cu bona. Iti tin pumnii sa reusesti sa o tocmesti pentru bb.
Anka, ma bucur ca te-ai mai linistit.
Irda, mare atentie ca doar stii ca Bucurestiul e plin de "surprize". Trebuie sa te feresti de de toate pe strazi, de la rahati de catzel pana la gropane foarte periculoase. A, si ma bucur ca bb e bine.
Camy_pus, mei, nu-i mai face rau lui bb numai ca sa-ti oftici soacra ca-ti dau na-na. Desi trebuie sa recunosc ca pe undeva te inteleg ca doar si eu am soacra si stiu cum e
, dar fi fata desteapta si gaseste alte modalitati sa o enervezi daca chiar trebuie
.
Mona, felicitari pentru nota; e foarte buna draga!!! ce-ti faci atatea probleme? tu ai atatea pe cap, ar fi culmea sa ai pretentii de la tine sa ai 10 pe linie.
Mai, neuronu' meu cam atat a reusit sa retina "nominal", asa ca restul fetelor pe care nu le-am pomenit, va rog sa ma scuzati, ok? Va
pe toate, oricum.
Caprioara
16, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
am intrat sa aud ca Irda e bine....sigur e bine chiar daca nu a scris..
...am o burta imensa...daca stau la soacra-mea...cred ca o sa ma facrau...pt ca toata mancarea o face cu multa grasime...
...ce ma enerveaza!!!!!...imi urasc soacra!!!...recunosc asta..poate sa zica cine ce vrea...eu tot o urasac...abia astept sa se termine cu renovarile sa merg la mine acasa...
...voi dimineata beti cafea???...eu beau...tot timpul cu draci...ca scorpia de soacra-mea ma cearta continuu...zice ca nu fac bine la bebe desi beau putin...oricum beau...si daca nu mi-ar trebui tot as bea numai ca sa o enervez...
..sper sa nu va plictisesc...
Cami
...sa auzim numai de bine..
pustai
Bravo, si eu ca si tine ......o "iubesc" la nebunie . Doamne daca as avea o putere ce i-as face !!!!!!!
oana silvia

rau...pt ca toata mancarea o face cu multa grasime...