Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
SunSmile spune:
Suuuupeeeerrrrrrr! Saru'manaaaaaaaa!
Esti o MEGA scumpa Boti!
Ia uite si Mona treaza....hahaha
Mai, si eu am avut o noapte cu pipi din ora in ora si cu murit de cald (astia-s nebuni, am 27 de grade jumate in casa) si ma batea gandul sa vin la laptop si sa va pun niste rockareli, sa le gasiti azi....da' uite ca am simtit ca trebuie sa stau in banca mea si sa nu stric surpriza!
Nati cand ajung la birou iti caut, ok? Cred ca Anaxena e cea mai in masura sa stie, pt ca spunea ca are salon!
Irda ce ma bucur ca mi-ai confirmat! Dar mi-a stat inima in loc cand am citit de groapa! Orashul asta e......
Mai fetelor, nu va mai stresati ca bebelushii au si ei ritmul lor! Sa nu faceti ca mine, care o mai impung prin burtica (dar asta pt ca mi-e drag sa simt "bicicleala" ei) si cand ma vede iubi imediat imi zice sa-i las fata in pace! Ntz ntz...deja e o iubire teribila intre ei, ii vorbeste, o saluta la trezire si la culcare cu mana pe burtica(si culmea, ea reactioneaza dar el inca nu o simte), i-a comandat cd-uri cu muzica pt bebelushi...in fine...
Bai, azi am logoree, vorba lu' Nati! Ne auzim si mai incolo, ca azi nu prea am chef de trebi, desi ele exista....
Pupinshtain![]()
17+
boticelina spune:
hi, hi www.youtube.com/watch?v=VtZB4jluIO4" target="_blank">de nu s-ar mai face zi sa mergem la munca 
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Sau poateeeee
....
www.youtube.com/watch?v=LYvXuIsIk-I" target="_blank">vreeeei sa dormi si eu nu te las!!!!
quote:
Originally posted by boticelina
hi, hi www.youtube.com/watch?v=VtZB4jluIO4" target="_blank">de nu s-ar mai face zi sa mergem la munca
Monicasi www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
17+
dara_d spune:
Buna dimineata gravidutelor ,va urez o zi frumoasa.
Nu am mai intrat sa scriu ca nu prea am avut timp dar sa stiti ca v-am citit.
Irda te cred ce ai tras cu groapa.Eu am cazut in real in parcare jioa trecuta in scurgerea din parcare din spatele masinii si m-a prins sotul de mana si m-a tras dar nu e adnaca decat m-am udat pana la genunchi si putea apa aia de am zis ca mor de miros pana acasa.
Pentru fata cu testul cu probleme eu zic sa mergi pe mana unui singur medic ca altfel innebunesti, eu inainte sa raman gravi am facut tratament ca nu aveam ovulatie si tot asda incepusem sa ma caut pe la mai multi medici si cum m-a obligat sotul sa mergem pe mana unui singur medic ca tratament ,in 3 luni am ramas gravi cu bebe.
Si eu am mari emotii ca vineri ma duc ca fac TT imi ia sange si imi face eco la sanador,o fi bun laboratorul ce stiti???? Mai bine nu ma duceam sa-l fac dar am hotarat si eu si sotul sa facem toate investigatiile si acum nu mai pot da inapoi. O sa va tin la curent cu rezultatele.
Sper sa aflu si sexul lui bebe ,sper la o fetita .
Va pup pe toate si salutari pentru mada,succes cu alegerea localuli de nunta, nati,irda,boticelina,caprioara,anaxena, monalac si restul de fete carora nu le-am retinut numele,scuze.
15+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Biribu spune:
buna fete!
iar o noapte nedormita cu pitica care biata tuseste si se frichine intr-una
turturica felicitari pt bb mic. nici eu nu as face amnio in locul tau. mie ginecologul mi-a zis urmatorul lucru: pliul nucal anormal, deci peste 3mm, nu inseamna neaparat SD sau alte anomalii, dar toti bbii cu SD au acest pliu anormal pe de alta parte, deci daca la tine a fost normal e f bine. ce masoara bitestul si TT am scris eu mai demult nu mai reiau, cauta tu ceva mai in urma.
anka si la tine zic si eu ca translucenta fiind buna cred ca totul e ok. eu am facut echo la 2 sapt de biT si nu are a face.
mona multumesc pt urari! noi cam racim des de cind cu cresa 
si eu cred ca e candida, nu face rau la bb, majoritatea gravidelor sunt colonizate dar nu trebuie tratata daca nu au simptome. bafta la examene!
cristina multumesc! specialitatea - interne
mai sun nu ziceai tu de poze cu blanosul sau am visat eu?
camy problema cu cafeaua si soacra am avut-o si eu si reactia era aceeasi
mai revin
irda ma bucur ca sunteti bine cu totii si bb mic!
Mami de Anna (5.02.2007)
SunSmile spune:
Dara bafta la TT! Va fi bine!
Ankule ne zici si noua ce-ai hotarat?
Biri pup galushca mica si racita! Uof, te cred ca ti-e greu s-o vezi bolnavioara. O sa treaca, ce sa facem...
Cat despre poze, da, cred ca am zis ca ma duc sa-mi descarc pozele facute bestiei in weekend, da' nu le-am si uploadat in vreun album. Daca nu l-ai vazut, sunt cateva aici (le-am mai aratat) Buli.
Trezireaaaaa
17+
dara_d spune:
Sun Smile si eu am probleme cu pipi noaptea merg cam de 3 ori dar am inteles ca e normal asa .
Imi pare rau biribu de fata ta ca este cu tusea aia ,sa speram ca ii trece.
Apropo de ce se discuta cu aia 8 mil pentru cresterea copilului nici eu nu sunt de acord poate anula asta vor modifica si vor da 85% din salariu dar la cat sunt de dezinteresati guvernantii astia nu cred ca se va modifica ordonanta,am vazut si eu pe lavinia sandru ce sustinea pe tema asta dar cred ca isi face campanie ca vin alegerile curand si vrea electorat de partea ei.
Anaxena am vazut pozele arati foarte bine inca nu mi se pare ca esti grasa,nu iti mai face probleme.
Eu una nici nu vreau sa ma gandesc la cantar ca dupa atatea tratamente hormonale facute ca sa raman gravi am pus vreo 10kg ianinte sa raman intr-un an si nu am reusit sa slabesc atunci ca bagam hormoni in mine si nu reuseam.Apoi am ramas gravi si pana acum am mai luat 3,5 kg,problema este ca nu am voie sa iau mai mult de 10kg toata sarcina.Asa ca dupa ce nasc o sa am de tras sa slabesc, dar sper ca voi resusi.
15+
dara_d spune:
Fetelor ce stiti voi cand va fi baby expo 2008 in bucuresti ??????
Eu una nu am auzit nimic pana acum nici o reclama.
Ca ma intereseaza poate mai gasesc pe acolo cele necesare pentru cand vine bebe.
Cine stie ceva rog sa scrie si pe forum sa stim toate. Eu stiam ca trebuie sa fie prin februarie.
Pupici tuturor
15+
boticelina spune:
Sunny mic multumesc
Of, imi aduci aminte de adolescenta! Cate beri am mai returnat cu Minculescu si compania! Aveam pe atunci un gagiu care era prieten cu toti "marii" din muzica RO, mama, ce viata! Cred ca intre '91 si '96 n-am ratat niciun concert, fie el pe litoral, fie la Bucuresti!
Irda, cumplit ce vi s-a intamplat! Daca bebelina e lenoasa, la ce sperietura ai tras, de-acum n-o sa se mai lase pe tinjeala!
Turturica, da, ce ti-au facut ei este pentru dublu test dar nu din cauza ca ti-au luat sange si ti-au masurat pliul nuchal (2 operatiuni) ci doar ca analiza de sange masoara 2 markeri care se introduc intr-un soft impreuna cu masuratorile de la pliul nuchal si astfel calculeaza un risc statistic. Triplu test masoara trei markeri si mai nou se poate face qvadriplu test care masoara 4 markeri. Dublu test exprima riscul statistic pentru Sindroamele Down si Edwards iat triplu test si pentru spina bifida. La amniocenteza se testeaza pentru aproape toate defectele cromozomiale posibil detectabile din lichidul amniotic, inclusiv fibroza chistica, sickle cell anemia, alte monosomii dar deja e prea multa info.
Atitudinea zen e mai sanatoasa ![]()
Camy, esti invitata mea la cafea! Io sunt groaznica, am vicii permanente si greu de parasit. Mai trag si cateo tigarica, mai sug pe ascuns un Pepsi prin magazine (nu-l iau acasa sa nu fiu mustruluita), de 2 saptamini rontai niste pufuleti infecti, da'-s moarta fara ei, si uite-asa.
Si ieri am aflat o super-veste: Bona care a crescut toti copii din bloc va fi libera de prin martie! Yupiii! E o femeie deosebita si toti puii ingrijiti de ea au crescut ca niste floricele! Deja i-am lansat oferta
Si vine si pe 2 milioane 
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Irda
Vicky....crede-ma ca si eu m-as distra, daca in urma cu 3-4 zile nu facea adevarate show-uri si nu ne jucam prin burtica minute intregi de cateva ori pe zi!
Daca n-as fi simtit-o deloc pana acum, mai ziceam..nu cred ca-mi faceam nici eu probleme, dar cand misca destul de tare de se vedea chiar pe burtica unde dadea cu shutul...nu pot sa nu ma intreb !
Bobitamica, merg la medic la 6.30.....acuma nu stiu si la cat intru ca a zis asistenta ca ma baga..."printre" programarile facute deja de saptamana trecuta!
% minute imi trebuie, sa vad ca-i bebitza bine si o tulesc!
Eu stiu ca acum ei dorm 20 din 24 dar totusi!
IrdaBebe
Antonia Codrina
cuDaria 13 iulie 2005
Poze Daria
Irda, si eu am aceeasi problema, nu o mai simt pe bebelusa, nu stiu ce sa fac. Mi+am luat burtica la bumbacit, am tusit , am sarit....dar, nimic. Nu stiu ce sa fac ! Ai mei zic ca sunt eu paranoia, sa las copilul linistit . Si a mea tot asa agitata era dar brusc s-a linistit. Abia stept sa vad ce ai facut la eco.Bafta
oana silvia

Daria 13 iulie 2005