Mamici de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, mie doctorul mi-a aratat un tabel cu statisticile in functie de virsta mamei. Ce mi-a mai explicat el e ca in functie de acuratetea masurarii pliului nucal poate sa categoriseasca mai bine riscul de sindrom Down. La virsta mea si la marimea pliului nucal am intrat in categoria cea mai mica de risc, de 1:1300, insa nu stiu de unde vin cifrele astea, io prefer sa traiesc in ignoranta cind e vorba de treburi din astea
Ca sa-mi pot mentine atitutinea zen

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Fetele mele dragi!
Va multumesc pentru gandurile bune!

Intr-adevar bebe e bine!!!
E mai mica la niste parametri, sper sa recuperam, da' acuma ca sa zic....ca nici eu nu sunt aia mare la 1,50 m si 44 de kg la aproape 18 saptamani de sarcina!
Era totusi linistita, dadea dintr-un piciorush asa alene!
Acum ma bate zdravan, dar s-a speriat si ea saraca in seara asta cred si reactioneza!

Metrou Titan,......gura de iesire dinspre parc.
Ies eu de la metrou...vine sotul sa ma ia ....chiar de la metrou!
Opreste in strada langa o parcare unde mai erau 2 masini oprite paralel cu strada si eu dau sa ma duc la ei(era si cu Daria in masina)....in secunda 2 eram picata intr-o groapa feteloooor!
Eram plina de noroi si ametita!

Revin

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata!!
declar razboi cantarului!!
nu ma mai urc pe el!!!
asta e..vad ca o tzin asha intr-o veselie!!!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turturica ms, mai si eu as vrea ceva mai altfel ca eu vreau sa iau ce se poate de aici sa folosesc acolo si as prefera si eu un stil mai casual dar tot nunta sa fie ca aici se poate face si tre sa gasesc un loc si in ro unde sa fac.
Acuma am cunoscut o tipa din iasi de pe net si are o prietena care a lucrat in arad si timisoara s-a ocupat de organizat nunti si am vb cu ea pe net sa ii zic asa in general cam ce idei am si a zis ca se intereseaza de locatii pt ce avem noi nevoie.
Acuma nu ma pricep cu lista de invitati ca eu ii pun pe hartie si sun lumea si intreb da lumea o sa imi zica da si ma trezesc ca de fapt e nu sau din astea. Uff stilul asta romanesc ma omoara.
Irda ce ma bucur sa aud ca bebe este bine. Vezi ti-ai facut griji degeaba. O sa fie bine ai sa vezi, vai 44 de kg hmm ce as vrea si eu eu am 65 la 1,66m.
Anaxena eu sarcina trecuta am slabit 5 kg prima oara si pe urma am pus la loc 23kg deci ce sa zic nu iti doresc sa pui atatea da nici nu te mai stresa cantarestete o data pe sapt sau la doua sapt, ca daca te tot cantaresti des te stresezi de numa. Eu iti doresc sa nu ai vergeturi si kg puse sa se duca rapid. Da tu esti oricum slabutza din fire si nu cred ca o sa iti fie prea greu sa le dai jos.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Continuare...
Ies din groapa si ma intorc cu spatele la strada si implicit la ai mei sa ma curatz putin cu niste zapada de pe marginea trotuarului......cand il aud pe Mihai tzipand....Daria....groapa!!!!

Am inlemnit! Puiul meu de 2 ani jumate cazuse in groapa din care iesisem tocmai iesisem eu!
Am zis ca dau coltul pe-acolo....mai ales ca mi-a zis al meu ca n-o mai vede (era si slab luminat locul)! Am tras un urlet (eu nu-mi mai amintesc decat teama de a nu i se fi intamlat ceva rau copilului) care l-a mobilizat instant pe sotul meu, care a sarit in groapa dupa ea desi nu vedea nimic si a scos-o de ceafa ca pe puii de pisica, ca alunecase cu vreo cativa zeci de cm in lateral in amarata aia de groapa!

Of Doamne! A fost cel mai nasol moment din viata noastra de familie de pana acum! Eram toti 3 plini de noroi si socati din cauza unor idioti care n-au semnalizat groapa din trotuar!
Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem ok si am scapat doar cu cateva julituri si sperietura aferenta!

Asta e de invatatura de minte.....sa deschid mai bine ochii pe unde merg si sa fim tot timpul cu o mana pe copil!

Sper sa nu devin o mama paranoica, care nu lasa copilul sa faca nimic de unul singur!

Apropo de bebe mic.....a facut dr un stop cadru pe ce avea intre piciorushe si suntem cam in ceatza.....ca n-a putut sa-si dea seama clar ce-i! Ma intreaba pe mine....tu ce crezi ca e bebe mic......ma uit la ecran......ma uit la dr si dau din umeri ca nu recunosteam clasicele semne de "fetitza"(3 liniute) sau baietel (scrot si un penis mititel) Asa ca i-am zis ca la 14 saptamani mi-a zis ca pare fetitza.....cica.....asa o fi....acum conteaza ca e sanatos orice ar fi
Pana la noi ordine (morfo-fetala de pe 19 februarie) ramane fetitza galushca din burtica!

Noapte buna!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare,

Ma uit, citesc si ma minunez, voi vb de teste, analize, si eu ma uit ca boul in teava ca nu pricep.
Daca ma intrebati ce teste am facut,multe nu stiu ce sa va zic, in afara de sange luat, urina si ecografii eu nu stiu daca am facut testul BT ori TT, ce-or fi astea.
La mine in caietul de gravida, la ultima pagina, este prinsa o foaie pe care scrie, de la 5-6 saptamani sarcina se fac testele astea, scrie si cat costa.
Dupa, 7-8 saptamani descrie testele si iar cat costa, si tot asa pana la final, da cum sunt in japoneza, cine sa stie ce teste sunt.
L-am intrebat pe medic sa-mi spuna si mie de placenta, cum e,sta agatata bine, se leagana de uter, cum o fi, s-a uitat la mine, a zis ca placenta e acolo si ca e bine, ca ma anunta el daca sunt ceva probleme.
Si gata cu explicatiile, ca si pe la inceputuri cand mi-a luat analiza pt secretii si papa, nu mi-a suflat o vb pana la final cand a avut rezultatele,l-am intrebat de ce nu mi-a zis ca le face, la care el, pai si ce sa te urci pe pereti de ingrijorare pana afli rezultatul?
La fiecare eco imi da poze, un cearsaf de poze cu bebe, masuratori pe ele, da cine sa priceapa ce sunt alea, noroc ca ne mai zice uite aici e coloana, ca sta cu fata in sus, ca are 270gr, ca doarme, si cam atat.
De sex nici vorba sa-mi zica, rade si zice ca nu vede nimic, asteapta sa-mi zica medicul cu care voi naste ce avem, baiat ori fata, cand o face si ala ecografie.
L-am intrebat de SD, imi zice: pai vad pe fisa ca ai 31 de ani, mai ai pana la 35 ca sa faci testul ala, si mereu el zambeste, cred ca ma vede cu km de intrebari pe foaie si ma intelege ca sunt crispata la prima sarcina.
Bine macar ca e cu glume, ca daca era unul care statea gata sa-mi dea foc la valiza, chiar ca schimbam medicul.

Nici nu stiu ce varianta e buna, sa-ti zica totul ,ori sa te anunte doar daca apar probleme, vorba sotului, nici o veste, inseamna ca totul merge bine cu sarcina.

Vorbiti de kg multe in sarcina, ca v-ati ingrasat, eu am plecat de la 65kg si am ajuns la 75, deci 10kg in 4 luni, sunt boier, pana la final inca vreo 8-10kg, asa ca cele care aveti doar cateva kg in plus fiti fericite.
Eu ma gandesc la coloana mea, si asa am probleme din cauza sportului practicat in adolescenta, sa ma vezi dureri mai tarziu in sarcina de spate, asta e, strang din dinti ca alta solutie nu am, de slabit nu ma pun sa slabesc, ca am sa dau jos dupa nastere automat, fiind singura doar cu sotul, fara nici un ajutor de la parinti,sau prieteni, o sa fim niste zombii.

Succes fetelor care merg la control, aveti grija de voi si de burtici.

18+

Mergi la inceput

Irda, doamne fereste prin ce experienta ati trecut si voi, numa citind ce ai scris si inima mea o luase la fuga.
Aveti grija pe viitor!
Sper ca nu s-a speriat fetita prea tare.

Patisem si eu ceva de genul asta, ca sperietura vb, da cu potaile mele, era iarna, si pe la 2 dimineata sa le scot afara inainte sa mergem la culcare, am iesit doar eu cu ele, sotul pana a pregatit casa,ca e un intreg ritual pe timp de iarna cupregatitul casei.
Fara lesa, cine se gandea ca la 2 noaptea pe munte mai circula masini, de obicei e pustiu iarna, vara e dezastru cu aglomeratia.
Muream de frig afara pana se invarteau astea sa-si gaseasca locul sa o comita, cand vad niste lumini de la faruri, mi-a inghetat sangele in vene, nici nu mai simteam frigul, eram parca paralizata, in secunde ma gandeam la care catea sa ma reped prima data sa o apuc, noroc ca am reactionat si m-am postat in mijlocul strazii, si asa a tras ala o frana sa opreasca.
Nu am auzit masina ca batea un vant si acoperea zgomotul masinii, tarziu am vazut lumina de la faruri.
Cand ma vazut ce fata speriata aveam, nu stia soferul ce sa zica sa nu ma panichez.
La vreo 20 de minute dupa ce le-am bagat in casa eu tot tremuram din tot corpul, nu-mi reveneam din sperietura.
Daca pt niste animalute reactionam asa, iti dai seama ce sperietura ati tras voi cand ati vazut fata in groapa.
Groaznica senzatie!

18+

Mergi la inceput

Azi sufar de logoree

Vreau sa ma vopsesc si tot caut poze pe net ca si model, sa va zic cum vreau sa ma fac si de ce am nevoie de poza/e.
Vreau inapoi la satenul meu, si sa-mi fac niste suvite blonde, caut poze pe net pt ca la salonul unde merg eu, tipul respectiv e speriat de bombe cand vine vb de straini.
Ii este teama ca daca nu sunt multumita de tunsoare sau vopsit, il dau in judecata, aici in Japonia ca si in America, astia se cam dau in judecata pt orice fleac, sau fac reclamatie la OPC-ul lor.
Mereu trebui sa aleg o tunsoare din revistele pe care le are, sau sa vin cu o poza gasita pe net, orice, numa sa aiba ceva in fatza, altfel e pierdut in spatiu, are o frica teribila sa nu greseasca ceva cu parul meu, sau vopseaua pe care mi-o aplica.
Ma puteti ajuta cu ceva poze ,model saten cu suvite blonde?
Satenul meu nu e nici deschis da nici prea inchis, e undeva pe la mijloc, si vroiam si niste suvite, ca am un ten alb, ca laptele, nu-mi sta bine cu, culori inchise la par, zici ca-s bolnava de hepatita, ori astept sa ma ridice ambulanta.
Help please!
Mersi.

Toate cele bune si o zi placuta va doresc!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SUN SI BOTI,v am luat o inainte cu trezitul.m am trezit sa ma duc la baie,sa l pun pe cris sa faca pipi si cum mancarimile nu mi dau pace,n am mai putut dormi.asa ca acum mananc niste kiwi si citesc ce ati mai scris,pt ca n am putut sa rezist sa nu deschid calculatorul sa vad ce a facut irda.bine,eu eram ferm convinsa ca totul e ok,dar eram curioasa sa vad cum a fost.apropo de totul bine,bebe al meu a avut aseara si acum niste reprize de miscat de m am emotionat teribil,e prima data cand misca de multe ori la rand.

IRDA,ma bucur ca bebita e bine.cat despre incidentul cu groapa,mi au dat lacrimile cand am citit,pt mi am imaginat cum ar fi fost sa fie cris acolo...of,bine ca n ati patit nimic!!cand cris avea 1 an si jumatate,eram in parc si noi avem aici un parc mai ciudat,nici nu stiu cum sa explic,o parte a parcului e sus,dar e facut parc si jos,legat prin niste scari.noi eram in partea de sus a parcului si stateam pe o banca,iar in fata noastra la cativa m era o bordura de unde puteai privi partea de jos a parcului.stateam pe o banca si tocmai venise o mamica de la mare si ne povestea cum a fost...o clipa mi am luat ochii de la cris,cand cineva mi a atras atentia//uite unde e cristian//m am uitat si am inlemnit...era cocotat pe bordura,un pas daca facea cadea in gol de la 5/6 m,in mintea mea atunci s au derulat tot felul de imagini...m am gandit ca daca ma duc spre el fara sa i zic nimic,va crede ca ne jucam si va face pasul in gol,asa ca am tipat din toate puterile//cristian,stai pe loc///nu stiu,am avut noroc,dumnezeu nu m a lasat,pt ca s a oprit si am alergat spre el si l am luat de acolo...mi au tremurat picioarele 2 ore dupa incident...mult tp n am mai fost om...de cate ori trec pe acolo,ma gandesc ce s ar fi intamplat daca...
de atunci,mereu ma gandesc la porcarii,cand urca tati cu el pe scari,ma gandesc ca poate cade printre balustrade,ca tati il mai lasa sa urce si sg...,cand e doar tati plecat cu el afara,mereu sun sa vad ce fac,pt ca imi trec prin cap tot felul de scenarii tampite,cum ca poate da o masina peste cris...stiu ca am luat o razna,of...

Mami de Cris si 18+ cu bebe codrin

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ntz, ntz, ntz, Mona eram treaza si pe baricade Daca tot mi-am propus ...

deci, Laura www.youtube.com/watch?v=YMyDJMAlHGI" target="_blank">Buna dimineata Ca sa incepem ziua frumos

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput