Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Am revenit cu vesti bune. Toate cele 3 analize au iesit bune( anticorpii antiMycoplasma IgG si IgM, antiChlamydia IgG si IgM si Ag Myc hominis, Ureaplasma urealyticum). Rezultatul este negativ la toate trei. Chiar mi-au restituit bani (38 roni), pentru ca ultima analiza (din secretia din col uterin-Ag Myc hominis si ureaplasma urealyticum) a iesit bine.

Acum trebuie sa merg la doctora ginecolog sa vedem ce fac cu chisturile.

Gusta sanatate multa iti doresc.
Felicitari fetelor care au slabit si celor care au stagnat ( Zuzilici). Spor la slabit in continuare, iar pentru cele care nu au slabit sa nu renunte.

Va las acum, ca mai am o groaza de treaba si vreau diseara sa merg la sala ( cu "rusii" mei am cam lipsit in ultimul timp)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzulici nu iti doresc asa ceva ce am eu si cica sunt destui aici in oras care au asa ceva si se pare ca organismul are o reactie super nasoala.Asa ca mai bine sanatos decat jumatate mort.

Cornelia chiar daca as vrea sa renunt la cura nu pot ca trebuie regim si ceai cu paine prejita atata pot servi.Am incercat banana si dupa jumatate eram deja la baie.Astept olandezu sa imi aduca niste uscaturi de orez ca nu stiu cum sa le zic ca cica ar ajuta.

Crys multumesc de pupici si eu sper sa treaca repede ca m-am cam saturat.

Felicitari la fetele care au slabit.Eu debea astept sa se 5:30 sa vina olandezu sa stea cu mara ca sa ma pot indinde in pat sub ppatura ca momentan ma tarai prin casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by gusta

Laura lasa ca te mobilizezi si sa vezi ce raport bun dai saptamana viitoare.

Marilena si Mara Augusta

Sa-ti fie gura aurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, multumesc de intrebare, toate problemele au o rezolvare, ca vine mai devreme sau mai tarziu, asta e...Baietii sunt sanatosi si asta e tot ce conteaza.
O zi usoara la munca.

Marilena, sanatate si odihna multa. Sper sa te pui pe picioare cat mai repede.

Violeta, ma bucur pentru tine. Sa-ti rezolvi si chisturile, apoi sa-ti implinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna fetelor!Felicitari tuturor care au slabit si curaj celor care nu au avut rezultate favorabile.
Raport: -1,5kg aseara, dar azi dimineata era doar -1kgProbabil din cauza ca beau prea multa apaNu-i nimic!Raman 90kg.
O fi si din cauza ca in ultimul timp ma cam cu sotul si se spune ca stresul

OK.Azi: morcov ras cu lamaie
peste marinat (doar cu lamaie si otet)
gratar de pui + salata verde cu telina
+3l de lichide
Poate ne auzim mai tarziu ca acum am o pasa proasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Of, of ce-i cu voi mai fetelor? Marilena e bolnava, Claudia la fel. Ruxandra e suparata, Carmen si ea un pic, Carmen E la fel. Pluteste ceva in aer? Ia treceti la povestit si sigur se gaseste o rezolvare pentru orice.

Marilena: te pup si sper sa te faci bine repejor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Violeta ma bucur tare mult ca au iesit bune analizele Asa te-ai mai linistit un pic si vezi altfel lucrurile. O sa fie bine, ai sa vezi
Eftimie nu fii suparata, toate au o rezolvare
Carmen
Carina la munca esti?
Eu am bagat o budinca la cuptor la cererea baietilor, sper sa ma abtin sa nu mananc. Ma simt mai bine si asta conteaza cel mai mult, asa ca ma bag si la bicicleta asta seara. Merg la bucatarie...o seara placuta

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna seara!

N-am disparut dar nu mai am timp de la birou sa scriu si mai ales sa citesc...

Acasa sotul e cu gura pe mine dupa cum v-am mai spus...Cred ca o sa mut calculatorul intr-o alta camera.

Raport: 75 kg stagnare

Dupa ce saptamana trecuta n-am mancat deloc carne, cand a venit wk m-am indopat si am pus la loc o juma de kil pe care il dadusem jos in 5 zile.

LA MULTI ANI ! SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA ANUL ASTA, Ioana si Olo!

LA MULTI ANI CU SANATATE, ANDRE_EA!

An_k, felicitari si sa-ti traiasca flacaul!

Violeta
, ma bucur ca totul e bine! Sa auzim in continuare vesti bune!

Marilena, sanatate multa si optimism cu carul!

Anda,
vad ca esti tare si sprintena pe baricade! Tine-o tot asa!

Crys, ma mobilizez serios pentru wk asta sa nu mai calc stramb.Aaah...uitam, ii serbez ziua lui Sabin!

Ieri am stat acasa ca piticul meu avea febra.Nu i se mai intamplase demult. Nici mie de cand am servici.Avea doar indigestie. Dar de aseara a inceput sa si stranute. Azi ii picura nasul.A stat cu soacra-mea pana la 3 jumate.Probabil ca nici maine nu il duc la gradi ,tocmai de ziua lui...Asta e.

Va pup pe toate si sper sa revin curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

gusta, sanatate!
violeta, felicitari si noroc!!

multumesc de aprecieri! adica Robert multumeste ... e un dulce intr-adevar. n-o zic ca-i al meu, eu sunt chiar dura cu "ai mei".

si apropos de ce-i in aer?! stiti, aici in america se spune ca in perioada asta sunt cele mai multe depresii. ca au trecut sarbatorile,ca vin bill-urile, ca te urci pe cintar ... eu ce sa mai spun, ma simt aiurea de cind am aterizat aici. america (parerea mea) este departe de imaginea idealizata de prin filme, sau ce mai povestesc unii si altii la botul calului. un fel de lagar de munca, barbate-miu lucreaza de la 7.30 la 7.30, pe un salariu un, e drept, dar e singurul in casa iar preturile sunt absolut ametitoare aici in valea siliconului. ma uit inapoi la olanda si mi se par (preturile) o gluma buna, comparate cu astea de aici. ca sa nu mai vorbim ca ... recesiunea se pare ca e un pericol real. ca sa nu mai vorbim dau jos kg ... mu-mu... in fine. acum intelegeti de ce vin pe aici rar. de altfel a fost o vreme in care eram super-activa pe forum. it's not the case anymore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor, acu' am venit acasa si-am mancat BINE!!! Cine zice ca-i grea daneza se insala rau...azi a fost zi de juma' de pui odata pe care l-am adus din oras gata facut la rotisor ca gratar n-am si de fiert zau n-am avut timp azi, sunt plecata de dimineata de la 8 de-acasa.
Am avut o zi infernala, martzea e belea rau. Si m-a si calcat feciorul pe nervi, rau, rau de tot, am crezut ca-l mananc nu alta. O zi din aia proasta si cu toane, in care nu vorbeste ci miorlaie si tipa si plange si e nemultumit si vai de kuru' lui s-al meu
Am fost la dansuri, i-a placut asa de mult ca nici pauza nu voia sa faca dar a "pierdut" la un joc pe muzica si de atunci urla in continuu, pana i-am spus ca daca mai scoate un sunet mieunat ii bag embargo pe scoala de dans. Dupa care imi spunea urland ca el nu plange, nu vad???Ce.l enervez atata?Si tot asa, noroc ca eram pe strada ca altfel zau ca si-o primea. Acum e cuminte pe canapea, roade puiul dar imediat incepe calvarul ca vrea un anumit tricou de pe net care insa nu e in stoc si de 3 zile incercam, de 3 zile urlaHELP!!!!

Ok, felicitari fetelor care au slabit si bafta celor care nu sunt multumite de raport.
Carmen(Eftimie), lasa ca e bun kilul asta, ce s-a dus e bun dus si pana saptamana viitoare se mai duc doua cu siguranta!

La MULTI ANI Andre_ea!!!!

Va pup pe toate apasat, intru mai pe seara!

Mergi la inceput