Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Anki, felicitari, sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare. Sa te vedem cu bine!

Rolo, imi place cum mananci, iti dorsc rezistenta mare la stress si tentatii, tine-te tare.

Eu am mancat de dimineata o cafea din "iasca" si un bol de cereale cu lapte degresat. Mai incolo ma gandesc sa-mi iau niste chefir si pomello sau grefruit, desi nu-mi place acest fruct si diseara un ceai de slabit si niste prune uscate.

Roxa

PS: Delidana, mi se anunta o delegatie in Bucuresti pe 6 februarie, te tin la curent poate, poate...hm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, e tare scump Robert! Iti seamana.
Pacat c-ai pus numai o poza cu el.

Marilena, bravo, vad ca te tii tare!

Mamicadulce, felicitari, iti prieste daneza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata! desi la voi e acusi pranzul...
Raport:stagnare!
Felicitari tuturor fetelor constiincioase!

Ma doare capul ingrozitor, nasul imi curge de acusi am rana de la atata sters, sunt putin calda, dar am luat un nurofen. N-am voie sa fiu bolnava ca atunci cine se mai ingrijeste de piscoti? Am fost si mi-am despus actele pt cetatenie, peste jumate de ora am programare la dr cu copii, pe Marc l-am tinut si azi acasa, dar de maine merge ca vad ca e plin de viata, Luca tuseste nu des, dar tuseste, asa ca-i duc la dr sa-mi scrie siropuri ca nu mai am nimica.
Carmen, prin faza cu muscatul am trecut si noi, ba musca el, ba era muscat...trece si asta!
Liris, tare dragalas baietel ai! sa-ti traiasca!
An_k, felicitari pt bb!
Laurici, nu mai fi suparata las ca ne mobilizam noi si saptamana viitoare va fi bine!

Azi nu stiu ce mananc, ieri am facut peste cu legume, dar azi habar n-am , probabil mie imi fac vreo supa crema din plic, iar copiilor clatite.

pup toate fetele si le doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am luat si eu un pic pauza si v-am citit repede din urma. Dar ati slabit fetele.....bravo voua Numai eu am stagnat
An-k felicitari pentru bb, sa fie sanatos si mancacios
Andre_ea la mullti ani! Multa sanatate si mult noroc
Liris frumusl baietel ai
Violeta ai mare dreptate...sa nu uitam ca traim ca in Romania Asteptam vesti bune
Gata pauza....

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Carmen incerc ca vreau sa nu ma prinda vara cu kg asta.Iar cu Iustin stai linistita ca trece ca eu am fata si inca primesc observatie ca mai suteaza copii.

Anda multa putere de munca.

Laura lasa ca te mobilizezi si sa vezi ce raport bun dai saptamana viitoare.

l_Carmen mi-am luat musli da inca nu ma apuc ca nu ma simt in total bine.

Crys lasa ca e bine stagnare decat sa fi pus ceva inapoi.

Claudia multa sanatate.

An_k felicitari pentru bebe sa cresca mare.

Andre_ea la multi ani si tot ce iti doresti.

Incerc mai tarziu sa va scriu ca bine nu imi este deloc am sunat medicul si am fost anuntata telefonic ca exista un virus care face rafagii la stomac si se pare ca m-am pricopsit cu el si sa incerc sa ma hidratez cat mai mult ca nu e de bine .Ma duc sa bag un ceai de lamaie si o bucata de paine prajita ca poate ramane inauntru .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta imi pare rau ca inca nu te simti bine si pe deasupra te-ai mai captusit si cu un virus stomacal. Ai mare grija de tine, hidrateaza-te bine Nici eu nu ma simt stralucit, dar sa speram ca maine nu mai am nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna Fetele,

Pentru raport , stagnare.

Felicitari celor care au slabit .

Zuzulici ma intrebai ce face Adela, a venit foarte fericita de la gradi , i se misca doi dintisori si abia asteapta sa primeasca banutzi de la Zana Maselutza.

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna Fetele,

Pentru raport , stagnare.

Felicitari celor care au slabit .

Zuzulici ma intrebai ce face Adela, a venit foarte fericita de la gradi , i se misca doi dintisori si abia asteapta sa primeasca banutzi de la Zana Maselutza.

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Vai, Sigrid, asa mare s-a facut Adela A ajuns deja la varsta cand schimba dintii .... Mai da ce mai trece timpul. Si ce face cu banii? Pe ce-i cheltuie? Sau e fata strangatoare?
Va si-ti multumesc ca mi-ai scris de ea. Ceva poze?

Raport: STAGNARE Adevarul e ca-mi astept "rusii" azi -maine, azi-maine asa ca e posibil sa fie doar retentie de apa.

Mephala cred ca toti copii trec prin perioada "muscatului" cand incep gradinitza. Si nepotul meu la fel a facut. Acum i-a trecut complet. E doar o faza. Tu? Esti mai bine?

Gusta sanatate multa! Da, daca slabesti cate 2kg/ saptamana, mai c-as venii la tine sa iau si eu virusul asta. Mie-mi trebuie unul care sa-mi taie total pofta de mancare. Nu prea cred ca exista asa ceva insa. Ai grija de tine si bea multe lichide, dar nu cafele ca deshidrateaza.

Roxana, Rolo

MamicaDulce felicitari! Frumos raport dupa cu tot cu abateri.

Violeta bafta cu analizele.

Dragelor va pe toate si va urez o zi cat mai buna! Felicitari tuturor fetelor care au slabit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Raportul meu: stagnare, 87 de kg.

Andre_ea, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si iubita!!!
gusta, sanatate multa! Poate ar trebui sa lasi mai moale regimurile de slabit pana te mai pui pe picioare. Cred ca organismul tau e foarte slabit, mai laes din cauza stresului.
Carmen, esti bine? Sper ca e doar o pasa proasta.

FElicitari tuturor fetelor care au slabit saptamana trecuta!

Meniul de azi:
Ceai, 2 cafele
1 punga pufuleti
1 fibrobar
3 felii de parizer de pui, 1 felie de paine
Portocale, mere, 1 banana

Mergi la inceput

Zuzi nu te necaji...si pe mine tot stagnare scrie O zi buna si tie, servici usor
Gata, plec spre gradi si am o durere de cap Vb. mai tarzior...

Mergi la inceput