Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 4
liris spune:
neata! si eu sunt pe stop.
edit, ca acum am citit-o pe Carmen. sa zicem ca am stagnat ...
An-k! felicitari, sa-ti traiasca baietelul!
carina spune:
Raport: -300g, 57.5kg. Mai am 1kg jumate si trec la mentinere 
Azi am o gramada de facut: in pauza de masa am programare la cosmetica, apoi tre sa fug la contabil sa las facturi, diseara poate am timp sa dau comanda la gresie. De mancat:
activia, cafea, o nuca mica
supa de pastai si salata de fructe
paela sau salata orientala.
L_Carmen: sotul meu lucreaza in Java si e foarte entuziasmat (asta cand mai apuca sa scrie si cod, printre rapoarte, arhitecturi si delegatii). Tu in ce oras esti? Nu ai posibilitatea sa schimbi tehnologia?
Laura: sunt blocaje normale care apar in slabit. Eu am avut cateva greutati la care am stagnat vreme lunga (pe la 65, 62, iar acum in jur de 58). Cu perseverenta o sa mergi si in jos.
Ruxandra: felicitari!
Carmen: felicitari!
An-k: felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si mancacios.
Andre_ea: La multi ani!
Revin mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
violeta70 spune:
Buna dimineata la toate fetele!
An_k sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos. Refacere rapida iti doresc
Andre_ea, La Multi Ani! sanatate, fericire si noroc alaturi de cei dragi
Acum raportul: 64,7 kg ( - 800 grame)
Este bine, tinand cont ca week-end-ul trecut am fost la ai mei si m-am cam scapat in interzise.
Ieri am fost la Sanador si am luat doar doua din cele 3 analize. Azi merg dupa a treia. La cati bani costa nu este normal sa dureze atat. Dar nu trebuie sa uitam ca suntem in Romania, chiar daca este un laborator particular.
Revin mai tarziu si va spun cum au iesit.
Va pup 
O zi buna va doresc.
mephala30 spune:
va multumesc pt. rapoartele "ingrosate",
.
in alta ordine de idei, Tlaura, te inteleg. Nici eu nu sunt intr-o pasa prea buna, dar astea vin si trec...
Puskin, L_carmen, Anda,, felicitari. 
Liris, ce-ti face baietelul? Tu ai inceput munca?
mephala30 spune:
Violeta, asteptam vestile bune
Asa este, ne amintim la fiecare pas ca traim in Romania,
si toate sunt pe dos.
mamica dulce spune:
Neatza!
Abia am venit de la un curs de la gradinita cu copilasi cuminti si draguti si trebuie sa fug iar,am venit acasa sa iau cealalta sacosa cu carti ca mai am 2 cursuri azi, unul cu o pustoaica de-a saptea care are maine test si e total picata din plop si unul cu copilasi, apoi dansuri cu Marc.. pana la 6 am numai alergatura si asta cu autobuzele si cu pejosul ca n-am masina
Raportul meu -2 kg, adica 77 kg
Va pup, intru iar pe seara sa va salut cum se cuvine.
liris spune:
Carmen, nici macar nu am inceput sa caut. nici carnet n-am luat. si fara carnet aici in america degeaba ai si job.
Robert e bine, creste si face o groaza de nazbitii. ar trebui sa acaparez subiectul ca sa le spun pe toate. uite si-o poza, aici e cuminte, citeste :))
va doresc o zi buna si fara ispite, ma duc la culcare e 1 juma.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by carina
L_Carmen: sotul meu lucreaza in Java si e foarte entuziasmat (asta cand mai apuca sa scrie si cod, printre rapoarte, arhitecturi si delegatii). Tu in ce oras esti? Nu ai posibilitatea sa schimbi tehnologia?
Din pacate nu se poate, sunt proiecte mari si de durata dar cum prindem altceva am sa o fac cu palcere. Eu sunt din Iasi.
carina spune:
Liris: e adorabil Robert!
Anca, Marilena: wow!Felicitari!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai