Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Andre_ea si Sabin (Doroty), multa sanatate si impliniri!

Gusta, sanatate multa, sper sa scapi de virusul buclucas.

Carmen, esti cam tacuta in ultima vreme...

Roxa-boxa, eu sper din toata inima sa vii, m-as bucura tare mult, mai ales ca pina atunci termin cu grosul examenelor, voi mai avea 2 dar sint la materii mai usoare. Astept sa dai un semn cind stii ceva sigur.

Zuzi, ce-ti mai face pedometrul?
N-am apucat sa fac mincarica stir-fry, iar acum ca incep sesiunea n-am timp nici sa mor, vorba ceea.

Tzunica-mamica, ce faci, esti acasa cu Maria? Cum v-ati adaptat una cu cealalta?

Voi posta mai rar zilele acestea, am examene joi, vineri, duminica si luni si stresul e la cote maxime.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sa fredonam refrenul serii: "toate problemele au o rezolvare". Si in timp ce fredonam facem miscari gratioase de bazin, .

Anda, am baut cateva guri de vin rosu cu apa minerala....deci eu ies din schema, . Sunt happyyyyy!

Liris, stiu ca erai mai activa acum ceva timp....te asteptam la povesti, daca ai timp si chef. Cum sunt oamenii pe-acolo?

va invit la un pahar cu vin, cine vrea?
Delia, merge invatatul? Ia si tu o pauza, bea o inghititura de vin.

Mergi la inceput

Delia, iaca, mi s-a dezlegat limba.
Bafta la examene!

Mergi la inceput

Cuvintul serii: "vin" - vin acum sau vin rosu, de care vreti.
Carmen, vad ca s-a rupt firul de matase.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, vad ca s-a rupt firul de matase.

ca sa vezi, cat era de subtire....
vii acum la un vin rosu?

Mergi la inceput

Daca e fiert, vin. Daca nu, ma mai gindesc.

Mergi la inceput

hai mai, e prea bun ca sa-l fierb.
cateva inghitituri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, vreau si eu un pahar de vin. Sunt super obosita iar Eric e marait tare de la dinti, nu vrea la culcare, etc.Ma bucur ca esti mai bine.
Delia, bafta la examene!!
doroty, eu iti urez de astazi ca maine nu stiu cand apuc sa intru:sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa creasca mare!LA MULTI ANI, SABIN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala si cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune! [/b]
Vineri am avut si noi o masa la munca unde ni s-a servit vin rosu. Azi il beu virtual de la tine. Dar numai ana diseara cand am sa ma cinstesc si eu cu soata cu-n pahare de Carlo Rossi (vin californian) super bun.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen mai este vin si pentru mine? Nu vreau mult ca ma imbat, parol Hai ca asa imi place, animatie mai multa..
Delia mult succes la examene.
Ce-o face draga de Tzuni? Ce incantata si ocupata trebuie sa fie....dabea astept sa apara sa ne povesteasca.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput