Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 16
CRISCOSTY spune:
Zuzi pe langa tratament mai iau si no-spa pentru calmarea durerilor, vad ca deja da rezultate.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
Zuzilici spune:
Iaca am gasit si subiect de discutie pentru sueta noastra. Ia uitati-va voi www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=509693&in_page_id=1770&ct=5" target="_blank">aici.
Ce parere aveti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Iaca am gasit si subiect de discutie pentru sueta noastra. Ia uitati-va voi www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=509693&in_page_id=1770&ct=5" target="_blank">aici.
Ce parere aveti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Faine pozele, dar sincer nu ma ajuta sa imi formez o parere. Probabil ca exista viata pe Marte, dar deocamdata nu exista 100% evidence pentru asta. Poate ar trebui sa imi pun un pahar de vin ca sa vad lucrurile mai clar. Tu ce parere ai?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Vin si eu la raport cu intrziere:
68,2 kg.
Imi cer scuze ca nu sunt foarte activa pe forum dar am atat de multe probleme in perioada asta, incat abia le mai fac fata.
Tzuni, ma bucur imens ca esti mamica si ca te descurci atat de bine. Va pup pe amandoua si sa dea Dumnezeu fiti fericite si sanatoase. 

Puskin, sunt cu gandul la tine si sper sa depasesti cat mai repede perioada asta grea.

An_k, felicitari. Sa iti traiasca baiatul si tu sa te rafaci cat mai repede.

Andre_ea si Sabin (Doroty) LA MULTI ANI!

Zuzilici spune:
Anda se pare ca povestea e in toate stirile aici. Sa fie o alta conspiratie cum a fost mersul pe Luna, uite ca asta chiar nu stiu.
Dar de la americani ma pot astepta la orice fabulatii.
Zuzilici
Tzuni spune:
Maaaaaai, si le-am zis sa nu-mi publice poza! Am fost si eu o zi pe Marte si hop! mi-au si dat poza in presa! Americanii astia...
Madelaine77, multumesc frumos. Sper si eu sa fie bine!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
Mai Tzuni special am adus vorba despre asta pentru ca pe mine n-ai venit sa ma vizitezi, dar pe Marte te-ai dus.
Zuzilici
Zuzilici spune:
Hai sa va zic si voua ce maimuta e Isabella. Nu exista sa fac eu ceva si ea sa nu repete.
Cel mai bine mi-am dat seama de asta aseara.
Am venit de la munca si pentru ca ma grabeam spre WC (prea multa apa bauta) mi-am lasat poseta pe un dulap la care ea are acces fara probleme. Cand am iesit din baie, mandra mea era manjita in jurul gurii cu ruj de n-am reistat sa nu-i fac o poza. O sa fie de belea mai tarziu daca de-acum e asa cocheta.
Zuzilici
hcclara spune:
Mai cat ati scris azi, abia am reusit sa va citesc!
Carmen,Zuzi, multumesc, nu mi-a trecut inca...
Zuzi,as da-o cu placere mai departe, dar cui???? Am si eu unul din ala ca si Isabella ta, cum gaseste ceva de spoit, cum ar incerca si el!!!Acum vad ca fix 2 luni e intre ai nostri copii, Luca e pe 21 februarie!!!tu ai inceput cu olita? la noi nici o sansa...incerc cand vine caldura!
Marilena, de ce esti secretoasa si nu spui unde v-ati dus si ce serbati voi acolo fara noi????
Eu azi am calcat, curatenie, mancarica, plimbarica pana la un magazin sa cumpar cate ceva de-ale gurii, si mai facui cateva luni acte ca trebuie sa le predam ...si iaca asa trecu ziua!
Hopes, felicitari!
Carina, sa stii ca te admir, cand d-ne ai timp si chef sa le faci pe toate?
Ma duc acum sa-mi petrolific gatul, mai am fix pe fundul sticlei putin petrol si merg sa ma dau in gat sper sa nu vars ca tare rau e!
Noapte buna tuturor!