Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Fiu-meu a decis ca va fi "om de stiinta" si ca atare si-a "creat" un birou -chiar e o masa cu scaun, ma rog birou, reglabile amandoua- cu telefoane, cu minilaptopul tot timpul deschis si in permanenta are cateva foi desenate pe birou si cateva creioane aruncate neglijent...
Cand ne suna pe unul dintre noi telrfonul raspunde si el serios la telefon si ia o mina afectata... Sa va mai spun ca daca il intrebi unde merge raspunde ca la birou? Si, aproppos stiti ca are si secretara lui? Nu va vine in minte banuiesc ce utilat e biroul lui!!
Are si agenda - deja e mazgalita in totalitate dar e deschisa pe birou!
Ei sunt maimutele, imita tot ce vad si isi doresc sa ne semene... Si da, sunt de belea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, Maria mea goleste portofelul de bani si carduri si le ascunde in ciorapi, la burta, si peste isi trage hainutza, sa nu se vada...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Claudia, Isabella e obisnuita cu olitza de la 6 luni. Insa n-am renuntat complet la pampers pentru ca inca mai face pisu in el. Poate vara asta reusim si noi sa scapam de el definitiv.

Somn usor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Zuzilici, Maria mea goleste portofelul de bani si carduri si le ascunde in ciorapi, la burta, si peste isi trage hainutza, sa nu se vada...

Aha, ca mi-ai adus aminte si Isabella are boala la bani. Cel mai tare imi e de monezi sa nu le bage in gura.

Carmen2003 da' nu ne-ai zis cine-i secretara lui???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

pune si tu geanta undeva sus sau intr-un dulap...stii ca banii sunt murdari, nu stii cati virusi stau pe ei? Cica 2 saptamani rezista, ai naibii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: asa am fost mereu "supraturata" cum imi spune o prietena de-a mea. Cea mai faina faza a fost cand mi-am intalnit sotul, maramuresean calm si linistit, iar eu bagat in priza. De multe ori am fost pe punctul de a-l strange de gat ca se misca prea incet. Acum m-am obisnuit eu, el a mai crescut ritmul un pic.
Tzuni: stie fata ce e important in viata. Sa ii dai un pupic mare pe nasuc din partea mea.
Zuzi: ce dulce trebuie sa fi fost. Si Carina ma imita. Aseara de exemplu eram pe banda si fredonam incet melodia ce era in casti si cand m-am uitat la ea am vazut-o ca imi fixa buzele foarte atenta si se straduia sa scoata aceleasi sunete. In schimb singurele cosmeticale de care e atrasa sunt parfumurile. Dimineata ne dam amandoua inainte de a pleca spre gradi.
[b]L_Carmen[/]: ce simpatic este baietelul tau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pupat fata, Carina si urcat geanta in pod, Roxana!

Delidana, ce faci? Dormi sau inveti inca? Te pup

Noapte buna! Ne vedem dimi. Mephala, pe cand ma trezesc sa fie gata cafeaua,ok?

Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Seara!
Bausi si al treilea litru de apa, dar am auzit ca iar ati inceput sa vorbiti de vinuri... si mi se facu iar sete.
Zuzilici, cu alea nu stiu ce sa zic.Regie americana, ca-s tare priceputi la astea.Alienul ala sta de parca e un fotomodel la o filmare.

Fetelor nu va mai laudati copii ca al meu nu e acasa si ma apuca dorul .Dar maine merg sa-l iau acasa(rau cu rau, dar mai rau fara rau)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Ca de obicei vin si eu mai tarziu, cand lumea merge la culcare. Sper insa ca-mi va fi citita postarea (asa cum eu le citesc pe toate)

Doroty, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si plin de noroc. La Multi Ani SABIN!

Tzuni ce mamica fericita esti! Pupici pentru printesa Maria si pentru tine multi pupici!

Delidana si eu invatam noaptea, cand dadeam mai mult randament, sau dimineata, pana in ora 11.00. Acum depinde de organismul fiecaruia. Bafta la examene!

Fetelor va multumesc pentru grija voastra. Sa ma ajute Dumnezeu sa fiu si eu cat de curand o viitoare mamica.

Nu am fost azi la doctor, probabil voi merge vineri. Am sa va tin la curent.
Azi am avut o zi imposibila la servici, dar mi-am revenit dupa, cand am mers la sala. De ieri am reinceput sala.

De mancat am mancat branzeturi (telemea de vaca si iaurturi), fructe si seara, dupa sala, un Fibrobar. In plus am mancat ieri o bomboana Ferrero Rocher , iar azi 45 g. seminte de bostan.

In seara asta am facut o mancare de spanac cu orez, care a iesit super bun. Maine am sa-mi iau la servici.

Va las acum, ca mor de somn.
Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna seara!

Ca de obicei vin si eu mai tarziu, cand lumea merge la culcare. Sper insa ca-mi va fi citita postarea (asa cum eu le citesc pe toate)

Pupici .

Citim, citim!

Mergi la inceput