Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Of, of Mamicutz drag, ca sa zic. Fruntea sus ca si maine e o zi. Si-apoi decat o depresiva printre noi mai bine-o catranita care-si face mustrari de constiinta ca a calcat stramb. Te pupic si sper sa ai mai multa vointa maine.

Citesc acum o carte : www.enotalone.com/article/4286.html" target="_blank">From the First Bite: A complete Guide to Recovery from Food Addiction si mi se pare tare interesanta. Poate-o gasesti pe internet si-o poti citi. E interesanta si niciodata nu m-am gandit ca si mancarea poate da dependenta ca si tutunul sau alcoolul.

Te .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, de obicei, iesim seara la plimbare, in jur de 17-18-19, depinde de programul sotului...
wow, ai angajat bona? nu e prea devreme?

Zuzilici, da, vinul de aseara e de vina.

Carina, felicitari surorii tale si o viatza linistita, asa cum si-o doreste.

Eftimie si Criscosty, vad c-o puneti de-o intalnire.

Delia, hai la o vorba scurta.

Mergi la inceput

CarmenE asa pofta mi-ai facut cu puiul tau... Nu am primesti si pe mine te rog la sueta care-o pui la cale???

Anda Bunafaza cu cc, dar daca tot vorbim de asta niste www.metamucil.com/" target="_blank">Metamucil ai incercat?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, da, vinul de aseara e de vina.

Atunci in seara ast adau eu . si sa fi plina de voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: n-am incercat ca am cautat si la noi nu se gaseste.
Mai caut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce ai dreptate cu ceaiul antiadipos.Avand in vedere ca eu nu avusi dureri de burta la nastere...astea mi se par groaznice, da' fac bine la dieta
CArmen tu ai cele mai mari sanse ca la intalneala sa prinzi puiul cald, ca esti la doua ore distanta.Da' ce ma fac eu cu Zuzilici ca pana ajunge ea din canada expira carnea.
Oricum eu va astept pe toate .E mica casuta mea, dar e tare primitoare

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala,am o bona pe care o chem doar la nevoie. De ex a trebuit sa mai fac un drum la tribunal, unul la firma sa-mi iau banii cash...si acolo unde n-o pot lua pe Maria, vine bona sa stea cu ea.In rest, suntem lipite una de alta.... Nu ma lasa sufletul sa o las pe mana altcuiva si oricum n-ar fi ok, tinand cont ca e un copil care acum isi schimba si el viata.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, am inteles.

Zuzilici, multzam de vin,

Eftimie, saru' mana pentru pui. Mai, ce m-am ghiftuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen, daca ai papat prea mult, poti sa bei un antiadipos si...trece
Tzuni, Doamne ce mamica fericita trebuie sa fii!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Intru acum si ce vad? Deja s-a pus de intalneala, super Ca tare imi este dor de o sueta, asa ca intre fete
Anca se mai intampla, cum ai scris si tu, cere corpul...lasa ca nici la tine nu este un capat de tara
Merg la bucatarie sa dau baiatului sa pape, am facut niste pui la cuptor. Cand am venit acasa am mancat braza fagaras, ca ma cam rodea stomacul. Apoi mai am de intins rufe si sa pedalez...ca am promis...revin mai tarziu.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput