Durerea unei pierderi de sarcina (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Della spune:
Dragele mele, in primul rand va urez un AN NOU FERICIT! Probabil majoritatea dintre voi nu ma cunoaste, dar sunt si eu pe lista aceea de la inceput.
Imi cer scuze ca am disparut in totatitate, de nici eu nu mai stiu de cand. S-au intamplat cate una alta, si anume am schimbat locul de munca cu sefa , si din 1 septembrie 2007 sunt profa de info la un liceu reformat. Timpul meu s-a redus la 0 pt. ca tr. sa predau in lb. maghiara (am absolvit scolile in lb. ramana), si pe langa asta predau la 8 clase, toate diferite (IX, X, XI, XII), printre care si clasa de mate-info, deci dau si bac. din asta.
Nu vreau sa ma plang, doar am facut un rezumat, pe scurt, despre situatia mea actuala pe plan profesional. Cat despre bb, caci imi sta mintea la elo si acum, vreau sa va zic ca iar se apropie aprilie, luna mea norocoasa. Cu toate ca am schimbat anturajul, mi-am ocupat timpul, dorinta de a mai aveau un al 3-lea bb nu a disparut. In tot acest rastimp, daca am vazut o graviduta, vre-un carucior sau un raion de hainute de bb, m-am gandit ca mai vreau o data sa fiu gravida...
Si ca sa nu inchei asa, cu informatii doar despre mine, va pot dulce pe toate si ma straduiesc sa va citesc, sa aflu noutatile despre voi, despre cine a mai ramas graviduta si cine a nascut. Promit sa fiu iar activa pe forum, chiar daca nu ca pe vremuri.
Mii de pentru toate. Mi-a fost dor de voi.
Della
Idaira spune:
quote:
Originally posted by oana_oana26
Idaira, uite ca abia acum am vesti
dr a fost de garda si a avut cezariene, asa ca abia pe la 8 jumate ne-am vazut
Vestile sunt ........, nici nu mai stiu cum sa le zic, parca nici bune dar nici rele
duminica, in Z 13 endometrul era 6 si ceva, folicul de 14
Astazi, z 15, endometrul de 8 mm si folicul, o sa radeti de mine , da nici nu mai tin minte, parca 16 sau 17, stiu ca eu m-am extaziat cand am auzit cat e, adica mai mare decat 15 cat stiam ca ar trebui sa fie minim, asa ca neuronii de baba au cedat, nu mai tin minte exact cat a zis dr
A spus sa ne mai vedem peste 2 zile, adik joi, ca ea ar vrea endometrul de 9 mm
Om vedea ce o fi, desi nu cred ca mai creste
Problema cu grosimea endometrului e veche, cand am ramas gravi cu gemanutii era tot 7 mm
Draga mea, astea sint vesti bune ...ai vazut ca au crescut...v-au dat unda verde sau a spus sa mai asteptati?! Eu as presta de pe acum,foliculul e bun ,la fel si endometrul,dar stii cum e din afara,dr stie mai bine... dr ce a spus ca ai ovulat sau ca nu?! Ca asta e important!!! Ce tot spui de neuroni de baba,ca nu cred ca esti de varsta Adrianei Iliescu?! Ma bucur Oana,sincer...
Pepsi spune:
della, ce dor mi-a fost de tine, bine ai revenit, bravo si felicitari ptr toate progresele profesionale, si tin pumnii sa iasa bebe 3 in aprilie luna ta norocoasa! te pup tare
consi, merci mult
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
musettepink spune:
Flavia iti multumesc mult!!!!!!!!!Multa sanatate si tie sa te vindeci mai repede de vanatai!
Oana oana multumesc mult!Hai ca vad ca incepi sa stai f bine cu foliculii si endometru poate ne urmezi!Ai toate sansele sa prinzi ziua potrivita si bebe sa vina!
Slimatei
Irlandeza
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt gandurile frumoase!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
oana_oana26 spune:
Idaira
de ovulat inca nu, dr zice sa mai stam pana joi sa mai creasca nitel endometrul
Cat despre neuroni, fac acusica 30 de ani si simt ca ma cam lasa neuronii
Musette,
Doamne ce mi-as dori sa fie asa cum zici,
Visez si zi si noapte la asta, sper sa apuc sa traiesc pe lumea asta bucuria de a fi mama
Toate cele bune tuturor
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Ieri au fost multe vesti frumoase.Sa speram ca si azi se va intampla asa...
Meda, felicitari!!!!Dupa o asa vacanta, trebuie sa fie!Astept emotionata confirmarea.........parca as fi eu in locul tau!
Pepsi, danangie,lau,michelle,flore,idaira,consi, musette, della,oana,slimatei, irlandeza, monicajung si toate celelalte pe care nu le-am mentionat, va si sa aveti parte de zile frumoase si fericite.Unde-i olteanca cu butoaiele de optimism??!
Revin...
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Ninia81 spune:
Consi,nu sunt in pregatiri pentru cununie pentru ca s-a amanat...nu o vom mai face in februarie pe 3. Am fost putin trista din cauza acestei amanari...dar asta e!Motivele au fost destul de obiective. O sa o facem la vara, cu putin timp inainte de nunta....O sa aniversam implinirea unui an de cand ne cunoastem intr-un mod frumos, oricum...vom merge la Viena! Iar in week-endul acesta plecam la munte! Sper sa fie vremea buna!
Slimatei, imi pare ca ai avut asa multe probleme cu sanii...La multi ani pentru Stefania 2!
Teo, pe unde esti? Sper ca nu s-a grabit bebe sa vina si noi nu stim....
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi minunata, chiar daca afara ploua!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Teo2rina spune:
va pup pe toate, dragele mele, mi-a fost taaaaaare dor de voi, dar nu am mai intrat ca nu m-am simtit bine. bebe are 3.084 sotul a inteles 3.840 si a cascat niste ochi mari la eco, s-a speriat, este jos tare... am convenit sa nu mai asteptam 5 saptamani, ci la 38 sa nastem, adica sa nasc. asta daca nu nasc eu intre timp. sunt foarte speriata, sotul e plecat pana vineri, analizele inca nu sunt gata... de azi ma apuc de bagaj, ca pana acum mi-a fost teama. acum, insa mi-a zis dr. ca nu se mai poate intampla nimic nici daca se naste azi... sunt foarte obosita si nu ma simt bine, dar va rog sa nu va speriati daca voi intra mai rar, am numarul de tel al lui mcrissa si va voi anunta. ah, si-am pus pozele de la cununie, fiti indulgente cu mine, aveam picioarele groaznci de umflate, zici ca dormisem in picioare toata noaptea...
Ninia, stai linistita ca anunt eu cand o fi. sa nu fi trista ca amanati cununia, va fi foarte frumos, vei vedea.
consi, musette, FELICITARI, Doamne ce ma bucur!!! sa aveti o sarcina linistita si un bebe sanatos!
Oana, sunt vesti bune!ma bucur tare mult pentru tine. iti tin pumnii cu endometrul.
Michelle, trebuie ca ai fost asa de frumoasa la bal.imi pare tare rau ca simti uratii aia, ce devreme... of, ce ma enerveaza!
Flavia, scumpo, ia, te rog, vitamine din nou ca nu e prea bine. tare rau imi pare pentru patania ta.
Lau,
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Teo2rina spune:
cred ca mi se intoarce sotul!acum am vorbit cu el, imi vine sa dansez de bucurie, da' nu ma lasa bebe
mav, ce decizie inteleapta ai luat, ai suferit prea mult.ma bucur tare mult.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
medamaya1 spune:
Buna dimineata.
Fetelor, sa trecem la treaba, ca am inceput anul bine, deja cu 2 gravidute, sper sa mai auzim si mai multe vesti bune de acum inainte.
In ceea ce ma priveste, a fost mai greu pe 16 si pe 19 ale lunii, ma bucur ca in sfirsit dupa aproape 2 luni de 'CURATARE', se pare ca s-a terminat, acum ma pot duce linistita la dr. sa-mi fac toate investigatiile, dar dupa ce-mi va venii prima oara cm, io sper sa nu mai vina , nu se stie niciodata.
Va mai spuneam ca voi face 3 inseminari, m-am razgindit, voi face in locul lor, fiv pe ciclu normal, adica fara nici un fel de trat., sint mai micute sansele fata de un fiv cu trat deoarece nu produc mai multe ovule , dar mai mari sansele fata de inseminare, asa ca tot inainte.
Va pup pe toate