Durerea unei pierderi de sarcina (58)
Raspunsuri - Pagina 12
miha74 spune:
Doamne ce de vesti bune! De azi de dimineata, tot dau tarcoale sa intru...si nu am indraznit...iar acum imi pare rau, mi-ati schimbat ziua...si acum e soare afara si e soare si in sufletul meu.
musette - cat ma bucur, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina cat mai usoara. Nu sta cu frica...ai vazut ca daca te-ai relaxat a functionat. S-poi nu superi pe nimeni aici, din contra ne arati ca se poate si merita sa continuam.
consi - ma bucur ca vii pe la noi cu asa vesti bune. Doamane ajuta si o sarcina usoara!
Fetelor ce sa zic eu va multumesc inca o data pentru asa vesti...
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
irlandeza spune:
Mav Multumesc de informatii. Foarte folositoare.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
musettepink spune:
Miha,m-am emotionat!O sa fie bine pt fiecare dintre noi!Iti multumesc mult!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
irlandeza spune:
Uau , ce de gravidute !!!!! Felicitari tuturor si sarcini usoare va doresc.
Poze de tot felul
Idaira spune:
Mav ce dieta ai inceput?! Si pe mine ma batea un gand,chiar am fost la endocrinolog si mi-a dat un regim,dar zau ca nu ma simt motivata...cind ma gandesc ca aveam 48 kg si acuma am ajuns la 62,ma apuca raul...
Oana_oana ce rezultat ai primit de la echo??
Pepsi spune:
vai fetelor ploua cu gravidute, haideti cine mai urmeaza?
musette, felicitari din suflet! sarcina usoara
consi, felicitari si tie, te=am felicitat ptr nunta, dar nu ai mai intrat, ne=am gindit la tine, ei vezi bebe nu a vrut sa vina pina nu ai spus da, sarcina usoara, am vazut pozele, sinteti niste frumosi
michelle, draguta, ia si tu o pauza ca fetele si vino cu vestea mare! o fi de la implantare, am asa emotii, iti tin pumnii, si vreau neaparat poze de la bal, vei fi ca o printesa sint convinsa
mcrissa, bun tortu, la multi ani sotului, lasa ca tu urmezi ai sa vezi
miha, capul sus, inainte la atac
mina, draga mea, imi era asa de dor de tine, asa m-am bucurat cind am aflat de tine, felicitari inca o data, sarcina usoara, de data asta e cea buna
irene, am o ditamai vinataie, sotul zice ca parca as fi dupa un accident de masina, cred ca nu am fost niciodata asa de vinata,cit o portocala mare, dominic inca nu pot zice ca skiaza, dar a fost prima data
zicea cineva de varza, as pune dar e pe sold, cum o fac sa stea?
lacri, tin pumnii in continuare, merci de gindurile bune
mirelush, merci am vazut filmulletul lui cristina
cristina26, superb, ce sa-ti zic tare frumos e filmuletul, si eu am unul in semnatura dar e cu toti bebei de la odiseea mea. am plins la filmuletul tau, ce frumos ride ea, si ma gindeam ce bine c=o aveti pe ingrid, si m-am gindit la paul, dragul de el, azi puiul meu face 7 luni
mav, ce decizie buna si inteleapta ai luat tu, ia mai ia si citeva fete cu tine, bravo, in curind stiu ca va veni si bebe 2! of, sigur am ceva lipsuri ca nu mai iau vitamine si alaptez inca pe david la cerere. sanatate la sebi, da dominic a fost prima data pe skiuri da mai mergem
irlandeza, eu m-am mai oferit o data sa te ajut cu alaptatul daca ai nevoie dar nu mi-ai raspuns am zis ca nu insist, dar ma ofer inca o data daca ai nevoie, l=am alaptat pe dominic 18 luni, pe david il alaptez de 7 luni si am sindromul reinaud(putine femei cu acest sindrom alapteaza din cauza durerilor insuportabile) am citit mult, sint pe cale sa ma fac consultant in alaptare,si=mi fac un sit
lau, asa de bine fac mesajele tale, parca m-ai uns cu miere mai, iti multumesc din suflet, si ma rog intr=o zi sa fii rasplatita ptr ceea ce esti si faci
mariana, nu prea pot dormi ca eu am grija de dominic ziua, ca ei nu dorm in acelasi timp, si el are 3 ani jumate, cere atentie, merge la gradi doar vinerea si lunea, in rest ma ocup de el, pe linga mincare, curat, etc
irina, merci mult, tu cum esti?la ce stadiu?
liana, io te pup tare de tot si te mai si string in brate
andreea, asa ma bucur de fiecare data cind scri, nastere usoara sa ai ca a mea cu david
laura, cum esti?
am vorbit cu mari ieri, asa m=am bucurat, i=am mai dat vesti despre voi, asa s=a bucurat cind a auzit de mirelush , ea si fetele sint bine este f fericita
va pup tare pe toate, sa mai dati vesti bune
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
slimatei spune:
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by mavquote:
Originally posted by irlandeza
Ce fac fetele ? Sper ca sunteti bine . Nu prea am timp sa va citesc, Alexia imi ocupa tot timpul. Are colici si nu prea doarme ziua. Noaptea e OK deocamdata. Si e o fomista, inainte manca de cate ori plangea, dar a vazut-o dr. cat de grasuta e, a luat 500 gr in 2 sapt., si a zis sa nu-i mai dau decat la 3 ore papa, 90 ml lapte,iar ea acum plange, ca nu-i obisnuita cu asa program.
Poze de tot felul
Da-i sa manance de cate ori cere!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu asa am facut si lui Sebi i-a mers foarte bine! La fel voi face si daca voi mai avea alt bebe. "Programul" si-l regleaza bb singur, dar nu asa de repede... are nevoie de cateva saptamani sa se acomodeze, plus ca al inceput ritmul de crestere este inca accelerat.
Ce dr e asta?!?!?!? 500g in doua sapt. este perfect! La o luna ar insemna 1 kg, poate 1,200 kg, ceea ce ar fi minunat (pt primele 3 luni de viata ar fi perfect, apoi incepe sa ia mai putin in greutate/ luna, ai incredere in ce-ti spun)!
....Acum... tu faci cum crezi tu ca-i mai bine... poti ascuta de dr sau poti asculta de propriul copil, care cere de nevoie, nu ca sa te necajeasca pe tine ca nu suge la program.... parerea mea!
Sper sa nu te superi ca am indraznit sa ma bag!
Foarte bine ai facut ca mi-ai scris. Azi de exemplu, am stat cu ea toata ziua la san, si tot mai vrea. Cred ca e un fel de relaxare pt. ea, dar mie mi se rup mainile. Si apoi nu prea am lapte, mi-am luat o pompa electrica si abia reusesc sa adun 50 gr la cateva ore bune, iar sanul stang e cam infundat. de aceea cred ca plange ca nu se satura .Am crezut ca sunt mai "laptoasa" , dar acum de cand am luat pompa vad ca nu e asa.
Poze de tot felul
scz.. ca ma amestec si eu...sa ma scuze si fetele caci poate nu e subiectul cel mai adapt..pt asta ...
vroiam doar sa-ti spun ca nu e nimic anormal...junioara a pus in primele 8 zile de cand a iesit din spital..aproape 360 de grame... si eu ii dadeam la cerere...chiar si din ora in ora...dupa care cate 250 gr pe sapt... ceea ce nu e nimic grav...la un moment dat cred ca o sa se regleze... caci acum a mea nu are nici un program... are zile cand nu vrea nici cate 4-5 ore...spre ex. zilele trecute..caci azi mi-a cerut din ora in ora... cum sa nu-i dau...?oricum n'as avea cu cine ma intelege...cat despre pompa....stai linistita caci nici eu nu reusesc sa scot mare lucru cu ea...dar micutza reuseste cel mai bine si doare cu spaima...
si aici incep cu povestea mea din zilele trecute....vreau sa va spun ca imi pare rau ca nu am putut intra mai des macar sa va salut...am avut niste zile...totul a inceput cu durerea de sfarcuri..avand in vedere ca nu am...stefania fiind chiar f.brava..reusind sa-mii scoata afara..cea ce face un rau..o durere teribila..dar bine ca reuseste caci lapte am Slava Domnului...cand sunt plini plini curg singuri...la inceput am facut ragadi...urmat lipsa unui strat de piele... tratamente peste tratamente..iar mai apoi o inflamatie..puterica totul deodata fara nici un advertisment.. am cosultat multi doctori fiecare cu diagnostice si idelilor diferite..ca nici nu mai stiam ce sa mai cred... in final am tras concluzia ca am facut mastita..dar nu pt. fatul ca sanii erau duri sau pt. ca bb nu papa... inflamatia se tragea de la sfarcuri...asa in cat unul din sanii mei se facse de un rosu inchis..si ustura ca si cum as fi fost oparita... ar fi putut fi si o reactie alergica la una din creme....asta nu mai stiu ..dar odata inflamat sanul pe dinafara a trecut si in interior..si asta intr-un timp asa de scurt..in cateva ore...am trecut prin momente groaznice...cu dureri insuportabile tot timpul asta...zile intregi...acum stau si iau antibiotice...si ma rog sa-mi dea DD puterea sa le suport pe toate...stau deja mai bine..si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa nu intrerup alaptatul chiar daca doare..suport ..musc din pat..inghit in sac..si-i dau mai departe sa pape caci stiu ca nici un lapte nu e mai bun ca ala de mama... antibioticele care le iau acum nu-i dauneaza cu nimic ...intre timp astept ziua cand o sa traca totul si sa incep sa ma bucur si eu de perioada asta... ma scuzati ca m-am lungit atat si va multumesc ca ati avut rabdarea de a citi....
as vrea sa felicit fetele care au reusit sa ramana insarcinate si sa va urez multa rabdare si sa nu va pierdeti speranta celor care inca mai asteapta...
multa sanatate!
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
consi_s spune:
Stefania, LA MULTI ANI! pt bebelina ta!
Flavia, LA MULTI ANI! si pt puiutul tau!
Sa creasca frumosi si sanatosi si sa asculte de mami si de tati!
Ninia, tu ce faci? Esti in pregatiri?
Fetele mele, inca odata multumesc la toate pt urari!
Mirela, ma bucur asa de mult pt tine!!!
Lau, esti o fiinta minunata, abia astept sa vii si tu cu vesti minunate!
O seara buna la toate,
Consi
ziua in care am spus DA
oana_oana26 spune:
Idaira, uite ca abia acum am vesti
dr a fost de garda si a avut cezariene, asa ca abia pe la 8 jumate ne-am vazut
Vestile sunt ........, nici nu mai stiu cum sa le zic, parca nici bune dar nici rele
duminica, in Z 13 endometrul era 6 si ceva, folicul de 14
Astazi, z 15, endometrul de 8 mm si folicul, o sa radeti de mine , da nici nu mai tin minte, parca 16 sau 17, stiu ca eu m-am extaziat cand am auzit cat e, adica mai mare decat 15 cat stiam ca ar trebui sa fie minim, asa ca neuronii de baba au cedat, nu mai tin minte exact cat a zis dr
A spus sa ne mai vedem peste 2 zile, adik joi, ca ea ar vrea endometrul de 9 mm
Om vedea ce o fi, desi nu cred ca mai creste
Problema cu grosimea endometrului e veche, cand am ramas gravi cu gemanutii era tot 7 mm
oana_oana26 spune:
Felicitari proaspetelor mamici, Consi si Musette
Daca aveti reteta magica sa ne-o dati si noua