Durerea unei pierderi de sarcina (58)
Raspunsuri - Pagina 14
musettepink spune:
Medamaya ce mireasa frumoasa ai fost!mi-a placut foarte mult si buchetul!Bafta multa la fiv !
Teo nu stiu daca am apucat sa-ti urez "casa de piatra"!Deci tu chiar mai ai putin si nasti,pregatim galeria!
Ninia
minunea noastra
asa creste minunea noastra
alinushca spune:
Neatza fetili! Sa ne imaginam ca in cana alaturata nu este cafea. Ca eu nu ma prea uit la TV si ieri cand am trecut intamplator pe langa TV tocmai ziceau ca niste cercetatori americani au zis ca si o cantitate mica de cafea sporeste mult riscul de avort spontan. Ziceau ei parca ceva de 50%... acum m-am gandit si eu ca fomeile alea de-a dreptu nesimtite care nu tin nici un fel de regim special si baga tigari si cafele si alcool si pepsi si de toate si nasc fara nici o problema nu intra in cercetarea lor... dar pentru oameni ca mine, care ORICUM au alergie la cofeina... ar trebui sa renunt si la cafea si la ciocolata
Oana_oana26, si eu cred ca este OK ce a vazut doctorul si ca endometrul este bine. la mine e invers... pana apuca foliculul sa creasca deja e foarte gros endometrul, si nici asa nu e prea grozav. peste 18 mm se sparge din cate mi-a zis doctorul. Deci sper ca ai prestat deja! Tinem strans pumnii!
Teo2rina, mi se pare normal sa intri mai rar. Am vazut si eu vreo 2 gravidutze in ultima luna si deja le era suficient de greu sa se miste, oboseau repede. Menajeaza-te ca sa ii dai mai mult timp puiului de stat inauntru. Sa creasca si mai voinic!
medamaya1, dar iti faci mai intai niste investigatii, nu ? ca uite eu dupa chiuretaj am fost lasata balta sa continui linistita cu procrearea fara nici un test, am mai avut un avort menstrual si abia acum ajung sa fac investigatii, la juma de an dupa chiuretaj (cata pierdere de vreme...). Succes si sa ne tii la curent!
mariaanna, nu-i asa ca ar fi grozav sa anunte macar 2 dintre noi zilnic ca au ramas gravi?
Idaira, tu cum te simti? Totu bine?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
mariaanna spune:
Alinusha,ar fi extraordinar daca ar fi asa! Doua pe zi...am desfiinta subiectul asata in cateva zile si am trece si noi la odisee.
Meda, eu intelesesem altceva, dar sa dea DD sa se intample cat de curand.
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
danangie spune:
MUSETTE si CONSI cele mai sincere felicitari pentru testele pozitive. Sa aveti o sarcina usoara si un bb sanatos!!
Ce veste frumoasa!!
MICHELLE tin pumnii stransi!!
TEO tin pumnii sa fie bine.Vei face cezariana?
Azi nu am simtit deloc pe bb....sunt putin preocupata....
mult asteptat
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor optimiste
Ma bucur ca v-au placut pozicile cu puiutul meu si va multumesc tare mult pt felicitari!
Chiar ca ar fi fain sa fie 2 gravidute pe zi
Mirelus m-am refacut extraordinar de repede! Se vede o diferenta de la cer la pamant, fatza de data trecuta! Se vede ce mult conteaza starea psihica! In a 3-a zi, cand m-au mutat cu fata, puteam sa ma ridic, sa o iau in brate, sa o schimb...mai greu era, dar posibil...data cealalta eram ca o leguma si dupa o sapt si ceva!
Cum merge sarcina? Nu-ti este rau, nu?
Flavia mi s-a facut rau cand am citit ca ai cazut pe scari! Ai mare grija de tine, fii mai atenta! Abia zilele astea am vazut ca in mobilul meu imi arata ca nu ti-a trimis SMS-ul, ca a fost o eroare si nu inteleg de ce (ca am verificat numarul si e cel pe care l-ai scris si pe mail) Vorba ta: data viitoare Deci ai visat-o pe fata mea cu ochi albastri si nu mi-ai zis nik Ce mi-ar placea sa-i ramana asa, dar mai important e sa fie sanatosi Pup printisorii tai, cei frumosi!
Michelle si eu iti tin pumnii!
Musete Consi felicitari, fetelor! Sa va fie cat mai usoara si mai frumoasa sarcina!
Andreea mai ai un pic! Abia astept sa vad pozicile cu flacaul tau
Marina felicitari, miresico! Casa de piatra si ani multi si fericiti impreuna cu sotul si copiii vostri
Tizo sar'na! Astept vesti bune si de la tine!
Lianoo cea mai optimista dintre optimiste, te pup tare si apasat! Nu vreau sa ma repet, dar astept vesti bune
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
ladymina77 spune:
Salut fetele dragi,rapid ,nu stau f mult ca am o stare aiurea de greata seara de-mi vine sa tampesc.Plus de 2 zile niste arsuri pe piept.Oricum merita ,trec eu peste toate astea ,imi trece cu o bomboana super mentolata si apoi ma asez in pat ,adorm si vine dimineata si uite asa a mai trecut o zi.
Mirelus ,cum de nu te-ai inscris la odisee?POate ai avut si tu aceeasi teama ca si mine?Oricum ,fie ce o fi ,ce ne este dat sa ducem asa va fi ,si sper ca de data asta sa fie bine la amandoua.Tu ai greturi?Sper ca esti ok.
Flavia grija cu scarile ca nu-ti lipseste acum un picior in gips.
Pup fetele si mai intru eu din cand in cand.
12+
mina
blueeyes2003 spune:
Laura, ma bucur ca recuperarea a fost rapida,intr-adevar psihicul conteaza foarte mult.Imi amintesc ca si eu dupa cezariana nu imi venea sa ma dau jos din pat chiar daca fizic eram binisor,dar ma gandeam ca nimic nu mai are sens.Imi spuneam ca daca tot sufar atta de mult fizic macar sa fi avut ce strange in brate!
Eu sunt bine,in general.Sper deosebire de prima sarcina,cand nu aveam decat usoare greturi dimineata,acum totul este diferit,am parte de toate neplacerile specifice sarcinii in aceasta perioada.Dar trec ele...
Multi tie si printesei cu ochi albastri!
Flavia, ce bine ca ne mai aduci vesti despre Mari,ma bucur ca ea si fetitele sunt ok.Cand mai vb cu ea sa-i transmiti toate cele bune din partea noastra!
Adela, bine ai revenit!Ma bucur ca vei fi din nou activa.Felicitari pentru noul job!
Ce bine ca nu ai renuntat la ideea de a mai face un bebe.Iti urez multa bafta,acusi vine aprilie,luna ta norocoasa.Copii ce fac,sunt bine,nu?
Mina, nu m-am inscris inca la odisee dar am sa o fac in curand.Mi-a fost foarte teama sa nu se intample nimic rau si am preferat sa astept.
Ma bucur ca suntem la aceiasi odisee!
Danangie, nu te ingrijora ca nu simti miscarile lui bebe pentru ca din cate stiu in aceasta perioada nu este foarte activ,ci mult mai tarzior.Ai grija de tine!
Cristina-Ana nu ai mai dat nici un semn,sper ca esti bine si bebe la fel.
Michelle,Liana,Lau-Meli,Musettepink,Irene,Alinushca,Musettepink,Ninia,Mcrissa,Irina,
Oana,Teo2rina,Andreea,Irda,Marianna,Miha,C.myry si restul fetelor, va !O seara buna va doresc!
Mirela 10+
Our little Miracle!
Della spune:
Am promis, deci sunt prezenta . Am decis sa iau pe rand noutatile, si poate asa o sa reusesc sa ajung candva la zi cu tot ce s-a intamplat in lipsa mea.
Flavia, Mirela, multumesc pentru primire . Cine stie, poate poate luna aprilie...
Laura, ma bucur nespus pentru minunea voastra! Felicitari si sa aveti parte numai de bucurii . M-am uitat la pozele tale, micuta este o splendoare de fata! Are ochii albastri minunati si e mare si voinica. Nu am citit inca despre cum a decurs nasterea, am sa merg in urma sa ma informez . M-am uitat si peste pozicile cu burtica si esti o mamica tare sexi. Felicitari inca o data.
De-o cam data atat am reusit sa lecturez. Maine dimineata mergem la Debretin cu sotul, pt. ca maine va fi operat la mana dinnou... Operatia de acu-s un an, nu a reusit. Speram ca de data asta sa reuseasca. Acuma probabil ca o sa-i ia o bucata de os din solod, si or sa incerce sa-i reuneasca osciorul rupt (din incheuetura mainii - "scafoid carpian") cu el. Om vedea maine. Sa ne strangeti pumnii.
Va pup pe toate, acuma tr. sa continui pregatirile pt. ziua de maine.
IreneCAM spune:
Consi si Musette, felicitari! Stiati voi de ce dispareti o perioada.
Michelle, , si eu m-am simtit mult timp vinovata, ma opream brusc din ras si ma gandeam: cum mai pot sa rad acum? Dar stii ceva? Am descoperit ca imi face bine sa incerc sa ma bucur de lucrurile frumoase din jur.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
adina1975 spune:
e ffff mare durerea o sarcina molara in 1995 o sarcina normala -o fetitza cassandra- o sarcina gemelara o mola su un fat normal.imi doresc copii mult dar.....eroare genetica.