Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lavi super pozele. are fiicata neste ochi foarte frumosi. am vazut ca ai bavetica din aia de plastic. e ok?

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

am uitat sa spun ca si eu sunt ingrijorata de luna si lia. lia in general nu intra cand avea zile proaste.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

si eu... sper sa fie doar probleme cu internetul.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

am uitat sa spun ca si eu sunt ingrijorata de luna si lia. lia in general nu intra cand avea zile proaste.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Eu zic sa nu ne gandim neaparat la rau. Poate ca au vrut doar sa ia o pauza de forum, poate ca au plecat in vacanta undeva, sa se mai aeriseasca un pic.
Oricum, le asteptam, si mie imi lipsesc . Sunt multe fete care intrau mai des si acum au disparut. Si mie imi pare rau, pt ca in timp ca am invatat multe lucruri bune din discutiile lor si relaxarea mea de acum in ale cresterii copilului li se datoreaza in mare parte .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Vivela, Mihaela multumim de aprecieri
Bavetica de plastic e ok, in sensul ca nu trebuie sa o speli si nu raman pete, dar... Lorinush o trage de marginea aia de jos sa o roada si o fascineaza intr-atat culoarea ca uita sa manance E f utila, in schimb, cand ii dau sa bea apa cu canita cu mustiuc, ca nu se uda toata pe haine, apa care ii curge din gurita e colectata in partea de jos. Pt papa mi se par ok si bavetelele alea care se pun si pe manuta, si eu nu le pun la clor, doar le spal rapid dupa ce papa Lori si se curata, nu raman pete.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Tot bananaind pe forum, am gasit o discutie care o sa ne fie, cred eu, f utila cand vom incepe sa vorbim cu copiii nostri. Este utila in special mamicilor care au strumfisori mai maricei acasa, dar unele lucruri se pot aplica inca de pe acum. Oricum, fetele erau f incantate.
Daca aveti timp, aruncati o privire.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Multumim de raspunsuri. Ii dau dintii e adevarat dar am acest tratament de 2 luni. Am incercat sa o distrag, sa ii dau suzeta sau apa. Dar nu functioneaza. Se trezeste si pana o adorm la loc e o tragedie. De ragait nu ragaie noaptea. Dar ea nu ragaie de cand s-a nascut noaptea.
Si eu tind sa cred ca nu e numai foame.
O sa ii schimb masa de cereale seara in loc de pranz sa vad daca se schimba ceva. Nici eu nu vroiam sa ii dau cereale in biberon dar sunt disperata. De 2 luni nu mai dorm mai mult de o ora. Nu vreau sa ajung in asemenea grad de oboseala sa nu mai stiu de mine.
In rest ea e bine, are vreo 7 kg, vesela vioaie. Stie ce vrea. Se rostogoleste.
Eu as fi fericita si cu 4 treziri pe noapte dar ea se trezeste din ora in ora.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si mie mi-e dor de Luna,Lia,Jadi,Cristina.Ele intrau mai des.Jadi cred ca e ocupata cu serviciul.
Si eu mai am mai putin de o luna pina incep serviciul.

Am admirat pe Lorinush si pe Alma.

Am pus poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am nevoie de un sfat: vreau sa-mi iau scaun de masina pt andrei. din experienta voastra ce ma sfatuiti sa iau?ca daca il iau pe perioada mai lunga ,macar sa fie unul bun.multumim anticipat!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nonna si lavi sa va traiasca strumfii sunt superbi!
stefania din pacate eu una nu am nici o solutie pentru problema ta...pot fi dintii,daca este un cordon gingival mai dur dureaza pana strabate dintisorul afara si ei saracutii asociaza suptul cu alinarea dar fara folos.eu in perioadele ei de nervozitate maxima ii dadeam elisei 2-2,5 ml de nurofen,mie imi era mila sa o vad ca nu doarme.la ea functiona ca un drog,dormea pana dimineatza la 5 neintoarsa saracutza.inainte de oboseala noastra si ei sunt tare afectati.imi inchipui cum ar fi sa ma doara pe mine dintii o luna.dar sunt si copii care asa se trezesc ei,sunt mai mamosi,mai sociabili,nu stiu.cu aceeasi problema se confrunta si prietena mea ,te inteleg atat de bine...nici ei nu stiu ce sa-i mai zic,a incercat cu toate rocadele la masa,cereale seara,la pranz,etc...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumim Karliguta,am sa merg sa-i iau carticica ca cum descopera calculatorul si nu-l mai prind eu "la citit".Sau mai stii ,o prinde gustul ca si eu citeam o gramada si acum nu am rabdare sa ma uit nici pe o revista,ce sa mai si citesc.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput