cum va "salvati" timpul ?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da tu mincare cind faci elvie? Te pomenesti ca nu faci din alea mirositoare care stau pe foc cite 6 h si mestecate din 5 in 5 minute.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Am auzit unii care spuneau ca o femeie inteligenta stie cum sa-i mobilizeze pe toti din casa la munca..si nu le face ea singura pe toate. E adevarat?
Pai la mine treaba sta in felul urmator :
-in timpul saptamani ma ocup eu de tot avand in vedere ca stau cu bebe acasa ,mai putin piata
-in weekend daca am in plan curatenia sau mancarea vin cu intrebarea "stai tu cu copii sa fac eu curat sau dai tu cu aspiratorul si speli pe jos" sau " pregatesti(sa spele si sa transeze carnea ,sa curete zarzavaturi) ce am scos eu pentru gatit sau stai cu copii " in felul acesta treburile se rezolva mai repede , iar timpul pe care-l salvam il folosim de cele mai multe ori iesind impreuna in parc ,la prieteni sau pur si simplu petrecand impreuna
Bineinteles ca eu nu comentez si il inteleg cand spune "azi ma duc la meci "," ma duc cu baietii la fotbal" sau " "trebuie sa am grija un pic de masina " si sta toata ziua s-o bibileasca.
Kokiy
![](rok.gif)
![](bunny.gif)
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
roxanal spune:
Io recunosc ca nu mai am ce salva...e full..ocupat..adica nici cu ce-ati enumerat toate nu-mi ramane nici un fel de timp liber la care sa ma gandesc..doar ca pot spune ca nu i-am lasat sa adulmece prin frigiderul gol si nu i-am lasat sa umble dezbracati
mirela.d spune:
Nici eu nu prea am timp liber. Lucrez foarte mutl deci ajung acasa pe la 19:00. Ii fac copilului de mancare pentru a doua zi (nu-mi place cum gateste bona), ma joc putin cu el, la doua zile bag o masina de rufe. Intre timp, dupa ce apas pe butonul masinii, calc rufele uscate sau semi-uscate. O data pe saptamana pun aspiratorul. La doua zile sterg praful. In fiecare seara spal chiuveta, cada si WC-ul. Tot in fiecare seara strang totul de prin casa (ce a demolat fii-miu peste zi). Lunar spal mocheta din casa.
Nu mai pun la socoteala treburile care se ivesc pe parcurs. Exemple: spalat ghetute, spalat carucior, spalat mocheta de mancarea varsata de fii-miu (nu cea periodica lunar), cusut diverse, spalat geamuri, etc...
Ceea ce ramane liber este pentru plimbari cu copilul, mers in vizite la prietene (de preferabil la cele cu copii ca sa "socializeze" si copilul).
In rest ma mir ca mai fac fata. Si cu toate astea nu ma plang ca mi-am facut-o cu mana mea.
elvie spune:
quote:
Da tu mincare cind faci elvie? Te pomenesti ca nu faci din alea mirositoare care stau pe foc cite 6 h si mestecate din 5 in 5 minute.
Guestule gatesc de doua ori pe zi si nu imi trebuie mai mult de 15 - 20 de minute,mancaruri mirositoare care stau pe foc 6 ore nu fac ca nu sunt genul si nici gogosari sau altceva nu pun la murat.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
parpalak spune:
danita, ca sa raspund si la subiect, parfumurile si sprayurile stau fara capace, ca sa nu mai pierd timpul sa le scot, si, mai important, sa nu mai pierd timpul sa le pun, le pun pe linga, le scap, iar incerc sa le pun, ma enervez ca pierd vremea, etc..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
ocebine spune:
quote:
Da ce mare lucru ....sa bagi 3 rufe intr-o masina si sa arunci 1 picior de gaina si 1 ceapa intr-o oala. Ce timp e de salvat aici...si daca faci curatenie cit bebe e treaz care e problema...de ce trebuie sa faci in timpul cind el doarme? am impresia ca voi cumva salvati timpul sa nu fie "Clona" fara audienta
Exact...ai dreptate...ce-i asa mare filozofie? In concluzie, nu te spetesti, deci poti face tu chestia asta fara sa te plingi...munca usoara...si eu iau fetele la o bere...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
b.nica spune:
eu visez cu ochii deschisi la viitor cand se vor inventa pastilele de hranit:3 pe zi, calculate dupa necesarul si sanatatea fiecaruia.
am inceput sa pregatesc psihologic mancaii mei spunand ca trebuie sa mancam ca sa ne hranim nu ca sa ne facem o placere.
acum mi-ati dat o problema:va dati seama cat timp liber vom avea? ce o sa facem cu el?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Mirela, daniela, super replicile voastre!
Guestus, be our guest si fa o zi treaba uneia din aceste fete minunate!!! Sa te vedem seara... daca o mai apuci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tibiuta/tibiuta.jpg)
tibiuta spune:
Parpalak ce idee faina cu capacele!!! Ai dreptate dupe ce sa le mai pui ,ca sa te nervezi ca le ia copilul si le arunca in WCle i-au pe toate eu,le desfinteeez!