cum va "salvati" timpul ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by b.nica

eu visez cu ochii deschisi la viitor cand se vor inventa pastilele de hranit:3 pe zi, calculate dupa necesarul si sanatatea fiecaruia.
am inceput sa pregatesc psihologic mancaii mei spunand ca trebuie sa mancam ca sa ne hranim nu ca sa ne facem o placere.
acum mi-ati dat o problema:va dati seama cat timp liber vom avea? ce o sa facem cu el?

Mai simplu, ii inveti sa gateasca. Mie imi place teribil de mult sa gatesc (fel de fel) si o fac cu amindoi baietii linga mine. Este o indeminare care nu le va prinde rau. De ce sa fie o corvoada?

In schimb, daca vorbim de sters praf si dat cu aspirator

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Da ce mare lucru ....sa bagi 3 rufe intr-o masina si sa arunci 1 picior de gaina si 1 ceapa intr-o oala. Ce timp e de salvat aici...si daca faci curatenie cit bebe e treaz care e problema...de ce trebuie sa faci in timpul cind el doarme? am impresia ca voi cumva salvati timpul sa nu fie "Clona" fara audienta

G, ai mancat vreodata un picior de gaina + o ceapa care au fiert intr-o oala ? ca sa vezi ce greu e sa ... mananci asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

B.nica, gand la gand cu bucurie cu pastilele de mancat.Domne ce chin mai e si mancatul asta :mai intai tre sa te gandesti ce vrei sa mananci, dupa aia te duci sa cumperi, gatesti, stai la masa sa mananci, speli farfuria, curetzi masa, maturi firmiturile de pe jos, MARE bataie de cap.In plus, eu tre sa mai tin si minte cand sa mananc ca stomacul meu e cam defect si nu ma anunta niciodata ca ar cam veni vremea sa iau pranzul sau cina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Bine zicea bunica mea: suntem sclavii stomacului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Mirela, daniela, super replicile voastre!
Guestus, be our guest si fa o zi treaba uneia din aceste fete minunate!!! Sa te vedem seara... daca o mai apuci

mare inginerie sa faci mincare..voi sinteti inca cu plugul cind au aparut tractoarele.
nu trebuie sa gatesti ca pakistanezii care fierb mincarea 8 h ...iti cumperi 1 cuptor electric...si in 1 h ai mincarea gata.. timp in care casti ochii la crimele de la protv&clona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cuptorul electric ca si cel cu microunde distrug vitaminele si proteinele din mancare in proportie de 98%.
Prin fierbere ele se distrug in proportie de 30%.
Doar vrem sa fim sanatosi nu?

Am o retea foarte buna si rapida de supa:
Nu se curata ceapa
Nu se curata morcovul
Nu se curata telina
Nu se curata pastarnacul
Nu se curata patranjelul
Nu se spala puiul
Nu se piguleste puiul de tuleiele ramase
Nu se pune sare ca sa nu faca spuma
Nu se fac galusti, nu se aduga fidea sau taitei.
Se iau ingredientele astea si se arunca in oala pentru o ora.

Apoi urmeaza reteta de fel II
Se scoate puiul fiert din supa, se arunca intr-o cratita cu foarte putina zeama de supa. Se lasa sa scada. Se serveste fierbinte dupa ce ai trantit peste el o legatura de patrunjel necuratata. Nu se ia ata de la legatura. Asta va cadea in sarcina barbatului.

Deci, fetelor reteta asta necesita un timp de preparare de 2 minute si o ora fierbere.
Mai mult de atat, dupa ce se termina mancarea, nu trebuie sa mai spalati oalele. Le puteti folosi pentru urmatoarea gateala.
Dupa masa de pranz puneti farfuriile murdare in cuptor ca sa nu le mai vedeti.

Nu va dati voi seama cat timp liber se castiga in felul asta!

Mai ales daca in timp ce gatiti puneti la spalat. Pentru ca rufele alea nu trebuie calcate. Dati-l incolo de calcat. Ele tot se mototolesc. Mai mult de atat. Dupa spalare puteti lasa rufele in masina. Dupa un timp se usuca. Si asa sotii le pot lua direct de acolo. Ce le trebuie umerase si rafturi?

Si aspiratoru'. La ce va trebuie sa il tot folositi? Nu ati sesizat ca e degeaba? Mai consumati si curent.

Si prafu' asta! Duca-se ca orice ati face el tot se depune. Mai dati si bani aiurea pe Pronto antipraf!

Zau, daca inteleg de ce va plangeti atata cu timpu' asta liber. Cand totul de fapt este atat de simplu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viviana

Cuptorul electric ca si cel cu microunde distrug vitaminele si proteinele din mancare in proportie de 98%.
Prin fierbere ele se distrug in proportie de 30%.
Doar vrem sa fim sanatosi nu?

anul asta yo distrug proteinele decit sa maninc carne cruda de porc/peste/vita.
si la cuptorul cu gaz ramin vitaminele acolo + Carbon + Hydrogen de la gazu metan...nu?

Mergi la inceput

Oh, no, Guestus! Ca le capacesti!
Metanul este un gaz incolor, fara miros, mai usor decat aerul. Este foarte putin solubil in apa (sub 1%).
Descompunerea termica a metanului duce la formare de carbon si hidrogen:
CH4 = C + 2H2
Hidrogen pe care oricum il gasesti in apa. Si carbon pe care oricum la un moment dat il expiri.
Dar ca sa nu mai ai probleme de acest gen chiar iti recomand Biftec Tartar.

A fost un mare congres al femeilor la Paris.
Femei, din toate colturile lumii au hotarat sa-si puna si sotii la treaba.

Ajunge frantuzoaica acasa si-i spune lu' barba'su:
- Michel, de maine te rog sa duci tu gunoiul, sa pui tu rufele la spalat si sa iei copilul de la scoala.
In prima zi nu vede nimic, in a doua zi nu vede nimic, in a treia zi vede gunoiul dus.
Englezoia ii spune lui John:
- Please, am nevoie de putin ajutor, de maine te rog sa duci tu gunoiul, sa pui tu rufele la spalat si sa iei copilul de la scoala.
In prima zi nu vede nimic, in a doua zi nu vede nimic, in a treia zi vede gunoiul dus si copilul adus de la scoala.
Romanca ii spune lui Ion:
- Mai, Ioane, am si eu nevoie de putin ajutor in gospodarie, de maine te rog sa duci tu gunoiul, sa pui tu rufele la spalat si sa iei copilul de la scoala.
In prima zi nu vede nimic, in adoua zi nu vede nimic, in a treia zi reuseste sa deschida ochiul drept.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

F bine..vad ca esti in tema ...deci spune aici cum se distrug proteinele/vitaminele la cuptorul electric si cum se pastreaza la cel cu gaze.

da HCN nu e bun?...ca tot il gasesti in aer..apa....

Mergi la inceput

Oh! E bun si el la ceva.
Inhiba respiratia celulara. Dar, totusi, se pare ca a avut un rol destul de important in aparitia vietii.

Da, daca vrei imi poti propune KCN. Ca doar Rasputin a scapat!

Io acu' ma duc sa suflu prafu' de pe mobile si sa-mi iau cupilu' de la scoala. Ca pe barbat l-am trimis de acasa. Nu de alta, da' trebuie sa las fotoliu sa-si revina. O facut gaura de la sezutu' lui.

vivi

Mergi la inceput