cum va "salvati" timpul ?
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Si ce e mai greu..sa apesi butonul la masina de spalat...sau sa pui detergentul? Si in timp ce faci trebuie sa si respiri...nu?
Da ce cumperi tu de 2 ori/saptamina din piata? vin gogosarii cu vaporul si stau 4 luni pe drum si tu te duci zilnic sa-i cumperi...sa fie prospeti..nu?
daniela_b spune:
Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat, intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat.
In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc.
Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm, televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum.
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa. In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde:
- Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si imi spuneai ca n-am facut nimic toata ziua? E... astazi chiar n-am facut nimic!
www.helpsonia.com
doradora spune:
azi am timp de ceva doar daca renunt la altceva. e simplu. daca gatesc, pot eventual sa pun si o masina - doua la spalat, le si intind, ca trebuie facuta si chestia asta, dar sub nici o forma nu ma apuc si de curatenie. nu de alta, dar cica si maine e o zi!
chris + alexandra
bebeii nostri
diuna spune:
Cand erau copiii foarte mici aveam si eu idei de eficientizare a activitatii.Pe masura ce ei au crescut si s-au inmultit mi-au fost depasite posibilitatile si bunele mele intentii se transformau intr-un factor de stres ptr toata lumea.Drept urmare a devenit, treptat, mult mai important ceea ce au ei de spus, decat sosetele ramase aruncate sub cuier de trei zile. Bine ca macar si le-a schimbat.Fac ce pot si cand pot.Am siguranta ca, daca mi-am propus sa spal azi doua masini de rufe si n-am spalat nici una, tot vor gasi maine ceva de imbracat.Mi-am cumparat masina de spalat vase.Nu face nimeni astm daca nu aspir la exact o saptamana. Si daca tot am aspirat bine-am un aspirator beton-de ce trebuie neaparat sa spal pe jos? Spal daca am timp.Noi, timpul si viata noastra, care ni se scurg printre degete, sunt muuult mai importante.Cate un pic de nesimtire nu strica nimanui. Nu aveti nici un coleg de servici care va convinge zilnic de asta prin atitudinea lui...?
DARAEL spune:
O intrebare “grea”:
Daca tot “salvati” Timpul, ce faceti cu el ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
mathilda spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
O intrebare “grea”:
Daca tot “salvati” Timpul, ce faceti cu el ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
stam pe DC, citim presa, vedem la TV,mai mergem si pe la job - asta in timpul saptamanii. in week-end mergem la ski, inot, shopping, fitness etc- si nu mai gatim
Rufus spune:
quote:
Originally posted by diuna
Cand erau copiii foarte mici aveam si eu idei de eficientizare a activitatii.Pe masura ce ei au crescut si s-au inmultit mi-au fost depasite posibilitatile si bunele mele intentii se transformau intr-un factor de stres ptr toata lumea.Drept urmare a devenit, treptat, mult mai important ceea ce au ei de spus, decat sosetele ramase aruncate sub cuier de trei zile. Bine ca macar si le-a schimbat.Fac ce pot si cand pot.Am siguranta ca, daca mi-am propus sa spal azi doua masini de rufe si n-am spalat nici una, tot vor gasi maine ceva de imbracat.Mi-am cumparat masina de spalat vase.Nu face nimeni astm daca nu aspir la exact o saptamana. Si daca tot am aspirat bine-am un aspirator beton-de ce trebuie neaparat sa spal pe jos? Spal daca am timp.Noi, timpul si viata noastra, care ni se scurg printre degete, sunt muuult mai importante.Cate un pic de nesimtire nu strica nimanui. Nu aveti nici un coleg de servici care va convinge zilnic de asta prin atitudinea lui...?
diuna, nu stiu cum e la tine in casa; ma inclin, insa, in fata modului in care gandesti
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Guestus spune:
Am auzit unii care spuneau ca o femeie inteligenta stie cum sa-i mobilizeze pe toti din casa la munca ..si nu le face ea singura pe toate. E adevarat?
elvie spune:
Eu pun rufe la spalat de trei ori pe saptamana iar curatenie fac in fiecare seara inainte de a merge la culcare( sa vezi ce repede adorm ). In felul acesta ma trezesc cu casa curata , voie buna si sunt libera sa ma ocup de altceva daca e cazul.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)