nasterea la ELIAS zilele astea !
Raspunsuri - Pagina 17
monicabo spune:
Androix, nu, nu a trecut prin saloane in niciuna din zilele in care am stat in maternitate. Am nascut joi dimineata, si am plecat sambata la pranz. Nu o fi fost in zilele alea la Elias, nu stiu, eram curioasa sa o aud, sfaturi etc.
Cu laptele nu am avut probleme, fiind si la al doilea copil, pot spune ca am fost mai putin stresata ca prima data, si m-am descurcat, alaptez, insa stii cum e, niciodata nu poti spune ca stii absolut totul si o parere/sfat in plus, avizat, nu strica niciodata.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
numeioana spune:
Si cand am nascut eu era... A fost foarte draguta, ne-a dat adresa de internet, nr personal de telefon pentru orice intrebare legata de alaptare. Plus ca se tinea mereu de capul nostru ca sa vina sa ne vorbeasca. Eu am apreciat, mi s-a parut foarte interesant, mai ales ca eram la primul bebe si mai nestiutoare in ale alaptarii, dar alte fete ii cam dadeau cu flit, ziceau ca vrea bani de la noi. Mie nu mi s-a parut deloc asa, chiar mi se parea un efort f mare din partea ei, pentru ca insista si ne chema pe rand, venea de multe ori si incerca mereu sa ne gaseasca pe toate din salon sa discutam. Este foarte draguta, vorbeste frumos, raspunde la orice intrebare, este atenta, cred ca are un suflet de milioane...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
AMIonascu spune:
Buna ziua,
ma numesc Ana-Maria si este pentru prima data cand scriu pe acest forum....deci, be patient with me .... Saptamana aceasta voi naste la Elias cu dl dr Parvu si daca se poate am rugamintea sa ma ajutati cu un update de preturi. Cam cat se mai da la doctor, moasa, asistente mai mult sau mai putin sefe...sfaturi, sugestii, etc.
Va multumesc anticipat
Ana-Maria 2 in 1 inca
oanamada spune:
Ana Maria iti doresc din suflet nastere usoara si bafta... ca eu cu parvu nu prea am avut! Cu riscul de a deveni pisaloaga sau chiar "nesimtita" bate-l la cap sa fie "acasa" sau la spital cand nasti...pe mine m-a lasat cu fundul in balta inainte de a naste si a plecat in concediu lasandu-ma pe mana unei stagiare...noroc ca am nascut cu seful lui, Vladareanu, dar asta nu datorita lui Parvu.....ci datorita mie care m-am dus cu saru-mana la Vladareanu. Nu vreau sa te sperii sau sa te panichez....(nu sunt prima care a patit-o!!!) iti scriu tocmai ca sa insisti si sa-l bati la cap sa nu te lasa cumva balta!!! Preturi la el am inteles ca in jur de 200 euro(asa era acum un an si cateva luni!!), anestezist (daca faci epidurala!) in jur de un mil, moasa tot cam asa...asistente la neonatologie maruntis "la greu", neonatoloaga...depinde la cine pici..dar tot in jur de un milion. Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!!
Oana si Cati mica (23.08.2007)
AMIonascu spune:
Oana,
multumesc frumos pentru informatii si urari . Cu dl Parvu am stabilit deja "planul de actiune", ca sa zic asa, si o sa vina la spital indiferent cand se intampla evenimentul (noaptea/ in w-end)....Oricum, in general din cate am inteles, el nu sta cu tine tot timpul....tot cu unul dintre stagiari si cu moasa se petrece cea mai mare parte din actiune, iar dansul apare in momentele "esentiale"....Eu sper sa fie OK, sa nu avem surprize si oricum, o sa fiu atenta la ce mi-ai spus...Imi pare rau ca la tine s-a nimerit sa coincida momentul nasterii cu vacanta lui, insa se mai intampla si asa, din pacate. Chiar si daca te-a lasat pe mana cuiva (si nu de izbeliste total ) tot extrem de neplacut trebuie sa fi fost....Bine insa ca totul s-a terminat cu bine!
In ceea ce priveste preturile, 200 de Euro mi se pare destul de putin....Eu auzisem ceva in jur de 300...A mai nascut si altcineva cu dansul in ultima perioada, ca sa imi spuna pe la cat s-a mai ajuns?
Multumesc si o zi excelenta!
Ana-Maria 2in1 inca
luminita2008 spune:
Buna seara tuturor!
Eu am nascut la Elias pe 26 septembrie, gemeni, prin cezariana, cu dna. dr. Raluca Uzum. Vroiam doar sa va spun ca ma fost ffff multumita de dna. doctor, mai ales ca nu era doctorul meu.... eu am fost pacienta dlui. Razvan Mateescu, Sef de sectie Obstretica-Ginecologie la Elias, dar cand mi s-a rupt mie apa nu era in Bucuresti... am nascut prematur, la 35 s. La recomandarea dansului, am nascut cu dna. Uzum, care a venit noaptea de acasa special ptr mine. Lasand la o parte faptul ca s-a comportat exceptional cu mine, si in ziua operatiei si dupa, nu mi-a luat niciun ban, oricat de mult m-am straduit sa ii dau!!! Pe toata durata sarcinii am fost f multumita si de dl. Mateescu, desi poate fi un om mai dur, mai dificil. S-au spus multe lucruri urate despre dansul dar experienta mea le contrazice pe toate!
Despre conditiile din spital: f bune. Eu am stat intr-o rezerva de 2 paturi, pentru care am platit 80 ron pentru 3 zile. Patul excelent, curatenie si in salon si la baie, TV si frigider... infirmierele si asistentele au fost f dragute si prompte, cum sunam, cum veneau, chiar daca se intampla in mijlocul noptii si chiar daca nu le bagai prea mult in buzunar...
Despre preturi: 200 ron la anestezist (atata am vrut noi sa dam), pe care probabil i-a impartit cu colegul, 0 lei la dna. Uzum, cum spuneam, super doctor, si restul... cat va lasa inima la infirmiere si asistente... in jur de 10-20 ron am dat eu.
Cam asta, pentru mine nasterea la Elias, precum si controalele de dinainte, au fost reprezentat reusite totale. Bafta si nastere usoara tuturor!
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel
Povestea noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4363694
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...
Ce nu te darama, te face mai puternic!
http://luminita2008.shutterfly.com/
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
AMIonascu spune:
Luminita,
spune-mi te rog, cum ai facut rost de rezerva? Din cate descrii tu conditiile au fost rezonabile si la fel mi se pare si pretul. Ai facut rezervare inainte? E cumva vorba despre rezervele CMU? Cum ai procedat?
Multumesc pt detaliile oferite
Ana-Maria
oanamada spune:
Ami, rezervele CMU sunt foarte scumpe..exista insa..langa rezervele CMU, doua rezerve (in una din ele am stat eu) care costa 50 de euro pe zi...este camera de hotel de lux...pe bune...super bine, frigider, aer conditionat, baia ta, lux, paturi electrice (2- in prima noapte sotul meu a dormit cu mine!!!), balcon, tot ce trebuie....ar trebui sa vb cu doctora ta direct. Despre rezervele de pe sectie...adica cele din apropiere de neonatologie....ce sa zic...sunt ok, curatele, cam neaerisite, cam murdarele si nerenovate, dar ok...adica pana la urma stai trei zile!!! Dar daca vrei comfort, sa te viziteze prietenii fara retineri si discutii, sa ai si tu momente de liniste cu adevarat...eu iti spun ca aia 50 de euro merita.
Cat despre Parvu....mmm...si mie mi-a promis cu ceru si pamantu ca nu pleaca si nu ma lasa...dar ma rog...300 de euro....nu stiu...daca compar cu cat am dat eu doctorului vedeta Vladareanu...mi se pare cam mult sincer, dar poate au mai crescut preturile...Te pup si nastere usoara si sa-mi scrii dupa ce nasti sa stim ca esti bine si tu si bb!!!! Pupici
Oana si Cati mica (23.08.2007)
octopusu spune:
Eu am nascut cu dr Parvu prin cezariana. Am fost multumita de el, sa comportat ft bine, profesionist. Sotul a dat 1000 ron la dr, 300ron la anestezist (cam mult dupa parerea mea, dar i-a fost frica sotului si a dat mai mult). In spital nu mi-au placut conditiile, cel putin la wc, ft urat.
danyela_m27 spune:
bna sera ,imi spuneti si mie care stie cam cat ajunge nesterea cezariana la dr vladareanu,.....mana a 2 a lui si anestezistul?