nasterea la ELIAS zilele astea !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyela_m27

bna sera ,imi spuneti si mie care stie cam cat ajunge nesterea cezariana la dr vladareanu,.....mana a 2 a lui si anestezistul?

eu am nascut prin ceza pe 14 ian 2008 la elias dar nu cu vladareanu. colega mea de camera a nascut cu el si i-a dat 2500 ron (asta acum 1 an) plus 100 euro adinei (asistenta lui vladareanu) .. s-a invartit cameram cu mine cand am auzit .. mi s-a parut enorm! la mana a doua, tipa mi-a spus ca a dat 600 ron.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui octopusu

Eu am nascut cu dr Parvu prin cezariana. Am fost multumita de el, sa comportat ft bine, profesionist. Sotul a dat 1000 ron la dr, 300ron la anestezist (cam mult dupa parerea mea, dar i-a fost frica sotului si a dat mai mult). In spital nu mi-au placut conditiile, cel putin la wc, ft urat.

total de acord .. si eu am fost multumita de dr si de neonato dar conditiile din spital .. yak .. dezastru la wc-uri .. dusuri ioc .. nici nu vreau sa-mi amintesc ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Ami, rezervele CMU sunt foarte scumpe..exista insa..langa rezervele CMU, doua rezerve (in una din ele am stat eu) care costa 50 de euro pe zi...este camera de hotel de lux...pe bune...super bine, frigider, aer conditionat, baia ta, lux, paturi electrice (2- in prima noapte sotul meu a dormit cu mine!!!), balcon, tot ce trebuie....ar trebui sa vb cu doctora ta direct. Despre rezervele de pe sectie...adica cele din apropiere de neonatologie....ce sa zic...sunt ok, curatele, cam neaerisite, cam murdarele si nerenovate, dar ok...adica pana la urma stai trei zile!!! Dar daca vrei comfort, sa te viziteze prietenii fara retineri si discutii, sa ai si tu momente de liniste cu adevarat...eu iti spun ca aia 50 de euro merita.
Cat despre Parvu....mmm...si mie mi-a promis cu ceru si pamantu ca nu pleaca si nu ma lasa...dar ma rog...300 de euro....nu stiu...daca compar cu cat am dat eu doctorului vedeta Vladareanu...mi se pare cam mult sincer, dar poate au mai crescut preturile...Te pup si nastere usoara si sa-mi scrii dupa ce nasti sa stim ca esti bine si tu si bb!!!! Pupici

Oana si Cati mica (23.08.2007)

da .. cine prinde rezervele alea .. as fi dat si eu 50 euro numai ca sa scap de mizerie .. foarte rar le gasesti disponibile .. ai avut noroc ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cu o zi inainte se externase persoana...dar din ce stiu eu...cu o "cunostinta" rezervi asa..."in mare" (ca sigur intr-adevar nu poti stii decat daca faci cezariana!)...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

A mai nascut cineva recent la Elias? Mai sunt probleme in spital: aglomeratie, stafilococi ceva? CA de curatenie.... om vedea acum 2-3-4 zile cum suportam, important este sa nu venim cu ceva acasa in afara de bebeii din dotare.
Despre anestezisti ce stiti, au in general ei truse de epidurale ptr cezariane?

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

sa va interesati daca vine medicul care va urmareste la nastere
am auzit ca-s reguli noi, se naste cu cine e de garda

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

sa va interesati daca vine medicul care va urmareste la nastere
am auzit ca-s reguli noi, se naste cu cine e de garda

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Asta ar fi culmea! din cate stiu eu vine medicul tau, pt ca in timp ce era la un control la cab particular al doctorului meu, acesta a fugit vreo 45 de min pt ca avea o nastere la spital, deci nu trebuie neaparat sa fie de garda.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

A mai nascut cineva recent la Elias? Mai sunt probleme in spital: aglomeratie, stafilococi ceva? CA de curatenie.... om vedea acum 2-3-4 zile cum suportam, important este sa nu venim cu ceva acasa in afara de bebeii din dotare.
Despre anestezisti ce stiti, au in general ei truse de epidurale ptr cezariane?

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

la elias nu se practica decat cezariana cu anestezie totala .. iar truse ptr epidurala, de obicei, nu au. eu ma pregatisem ptr nastere naturala iar doctorul mi-a spus sa-mi cumpar trusa. din pacate, nu am mai ajuns s-o folosesc.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

la elias nu se practica decat cezariana cu anestezie totala ..

fals. se practica orice fel de anestezie, numai sa se potriveasca situatiei, medicii si nu in ultimul rand pacienta sa fie de acord

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

la elias nu se practica decat cezariana cu anestezie totala ..

fals. se practica orice fel de anestezie, numai sa se potriveasca situatiei, medicii si nu in ultimul rand pacienta sa fie de acord

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

cat am stat eu acolo, au fost numai cezariene cu anestezie totala! iar doctorul meu mi-a precizat ca numai acest gen de anestezie se practica acolo. oricum, nici nu as fi ales altceva.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput