Ernestine
Raspunsuri - Pagina 3
ernestine spune:
Da sunt aceeasi ernestine.Atunci am vorbit despre sarcina de care aflasem si am refuzat sa pomenesc ca unul din motivele pentru care nu stiam daca pastrez copilul era alcoolul consumat in casa.Nu aveti cum sa intelegeti ca si unei sotii de alcoolic ii este la fel de greu sa recunoasca .Si eu am negat ca si el ca as fii sotia unui alcoolic.Si dupa cum bine am descris problema financiara si nedreptatile suferite la locul de munca,de atunci situatia lui ca si alcoolic sa agravat mult.A considerat ca are un motiv foarte bun sa se innece in alcool.Ceea ce am scris aici sunt gandurile si sentimentele de atunci,insa cum a fost rasplatita sustinerea mea.?ma ignorat,i sa parut normal sa fiu langa el chiar daca vam spus suferisem de multe ori din cauza obligatiilor lui de servici.A continuat sa bea din ce in ce mai mult.
diuna spune:
quote:
Originally posted by espirituquote:
Originally posted by Cristina_A
Esti aceeasi ernestine de la "In unul sau 2"? Care pe acest topic mai face inca un copil cu sotul alcoolic si pe celalalt topic se gandeste la barbatul de pe net?
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
mi-ai luat vorba din gura....acum citind stateam si ma intrebam care topic e real.
out of my mind.back in five minutes.
Si aceeasi ernestine care ai deschis topicul "ALCOOLISM SAU NU?"? Care se gandea sa divorteze si pe care am sfatuit-o fiecare cum am stiut mai bine, dar pana la urma nici n-a mai divortat(probabil ptr. ca sotul e singurul care lucreaza), nici nu l-a mai sustinut in incercarea de a lupta cu alcoolul pentru ca, pur si simplu, a gasit un alt barbat??? Cum poti fi asa o duplicitara? In evenimente atat se importante, de serioase?
Sper sa nu te supar prea rau, dar consider ca ai nevoie de ajutor specializat...
Nimic n-ar mai trebui sa ma mire, dar totusi tu...
ernestine spune:
Mi am sustinut sotul in toate timp de 11 ani,in lupta cu alcoolul nu a m avut nici o sansa.Lupta o purtam numai eu.In momentul asta eu sunt ceea care il intretine,pentru ca numai are servici.Ce ma tine langa el?Copilul, pentru care un tata mai bun nu cred ca va exista vreodata,sentimentu de mila fata de un om slab rapus de slabiciuni,iubirea mare pe care i am purtat o timp de multi ani.Cum rezist?Traind momente scurte de implinire,in afara casei.Ce ar fi fost corect sa aleg?Divortul.Ce urmari ar fi avut?Un copil traumatizat sufleteste de divort,un tata alcoolic care plange pe la usi capabil de sinucidere,o femeie singura cu un copil in cautarea unui partener pentru ea si un alt tata pentru copilul ei.Am ales varianta mai usoara.Ramanad alaturi de el ca doi camarazi de viata implicati in cresterea copilului si a altor activitati casnice comune,un camin in aparenta perfect.Lupta impotriva viciilor ne transformase in doi dusmnai nefericiti.Astazi,am incetat lupta si e liniste.Fiecare isi traieste viata in felul lui ,neranindu l pe celalat.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ernestine Mi am sustinut sotul in toate timp de 11 ani,in lupta cu alcoolul nu a m avut nici o sansa.Lupta o purtam numai eu.In momentul asta eu sunt ceea care il intretine,pentru ca numai are servici.Ce ma tine langa el?Copilul, pentru care un tata mai bun nu cred ca va exista vreodata,sentimentu de mila fata de un om slab rapus de slabiciuni,iubirea mare pe care i am purtat o timp de multi ani.Cum rezist?Traind momente scurte de implinire,in afara casei.Ce ar fi fost corect sa aleg?Divortul.Ce urmari ar fi avut?Un copil traumatizat sufleteste de divort,un tata alcoolic care plange pe la usi capabil de sinucidere,o femeie singura cu un copil in cautarea unui partener pentru ea si un alt tata pentru copilul ei.Am ales varianta mai usoara.Ramanad alaturi de el ca doi camarazi de viata implicati in cresterea copilului si a altor activitati casnice comune,un camin in aparenta perfect.Lupta impotriva viciilor ne transformase in doi dusmnai nefericiti.Astazi,am incetat lupta si e liniste.Fiecare isi traieste viata in felul lui ,neranindu l pe celalat. |
cumplit! si totusi,nu crezi faptul ca fetita (fetita ai,nu?)e mai traumatizata traind alaturi de un tata alcoolic?
ce nu pot eu intelege e :de ce neaparata nevoie ca in urmatorii 2,3 ani sa cauti un partener? e mai important lucrul asta decat linistea copilului tau si a ta?
am cunoscut cateva persoane care si-au crescut copiii singure-si nu era vorba doar de 1 copil- si de abia in prag de pensie si-au pus problema unui partener.
nu sunt aici ca sa te judec,numai ca eu vad altfel problema!'
iti doresc sanatate,putere si linistea sufletului!
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"