Ernestine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ERNESTINE,

Exista o zicala care spune:tot raul care vine,vine spre bine,sau alta Dumnezeu ne strange dar nu ne sugruma.
sotul tau o sa-si gaseasca de lucru.nu-ti fie teama sa accepti o minune asa de mare,care este copilul vostru ,fratiorul sau surioara fetitei tale.nu-ti castra posibilitatea sa fii superfericita.citeste aici pe forum cate mamaici care au stat in cumpana, daca sa aiba sau nu un bb,sunt superfericite ca au facut alegerea buna.si se cutremura doar la gandul ca...
un bb nu este o povara,este o binecuvantare data de DUMNEZEU.gandeste ERNESTINE cum ai sa-i spui mai tarziu fetitei tale ca ea a mai avut un fratior sau o surioara..dar...
DD sa-ti lumineze mintea sa faci alegerea cea mai buna si mai crestineasca.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

disperea mea din ultimele zile a dat rezultate tragice,cred.M am trezit dimineata sangerind.nu f. puternic.Nu stiu ce se intampla si nu pot pleca acum sa consult un medic.Probabil am pierdut sarcina sau urmeaza sa se intimple.Am citit cateceva despre asta si trebuie sa am rabdare.Au fost si niste chiaguri,deci nu cred ca mai poate fii vorba de o salvare.Ma uitam aseara la fetita mea si realizam cat ma linistete faptul ca o privesc si atunci am spus ,,cu doi as fii si mai linistita,,OARE,TESTELE DE SARCINA SA FI FOST GRESITE SAU INTIRZIEREA SA FII AVUT ALT MOTIV?NU CRED TOTUSI.VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE.SUNT UN NOU MEMBRU SI DEJA MA SIMT CA INTR O FAMILIE.AM VORBIT IERI CU O PRIETENA DIN COPILARIE SI I AM SPUS DE PROBLEMELE MELE.M A DURUT REACTIA EI.NICI MACAR NU SI APUS PROBLEMA PASTRARII COPILULUI.II TRIMISESEM MESAJ IN ZIUA IN CARE AM FACUT TESTU IAR EA M A SUNAT DUPA4 ZILE DUPA CE II COMUNICASEM PE NET CA AM PROBLEME,DAR ASTA AR FII UN ALT SUBIECT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicafericita spune:

Imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune despre tine, astept sa ne mai dai vesti cu ce mai faci, si ce mai e cu tine si familia ta si chiar sarcina, daca mai e cazul. Si eu am simtit un ton familiar in discutii, ai fost asa de draguta ca ne-ai impartasit problemele tale si ai continuat sa vorbesti despre asta incat am putut si eu sa scriu. Iti multumesc pentru sinceritate, deschidere si pt ca nu ai luat o decizie pripita. Oricum nu s-a terminat, eu oricum sunt optimista in ceea ce va priveste, stiu ca NIMIC, chiar nimic nu poate sa distruga o familie adevarata, cumva va veti descurca. Dumnezeu a creat conceptul de familie si tot El il va binecuvanta si pe voi la fel. Poate va fi greu pt un timp, dar sa aveti sanatate, sa fiti impreuna si sa va iubiti, si veti trece si peste probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Ernestine, simt ca iti doresti inca un bebe. Eu astept acum bebe 3, la 10 ani distanta de prima si doi si 8 luni de a doua. Situatia materiala nu e prea roz, dar daca am ce le pune pe masa eu sunt multumita. Am observat ca venirea fiecarui copil a insemnat pt familia noastra un pas inainte si din punct de vedere material. Copiii sunt daruri pe care sa le primim bucurosi. Mereu ne gandim la partea materiala, dar ea e cea mai putin importanta. Vei vedea ca sotul isi va gasi un nou job.

Cand vine un copil trebuie sa ii faci loc in sufletul tau, in casa ta, in spatiul si timpul tau. Asta te transforma intr-un mod minunat, te face mai bun, mai iubitor, si pana la urma de asta traim: ca sa iubim mult.

Te imbratisez si astept si eu vesti. Sper sa fie totul bine cu voi toti!

Mergi la inceput

DRAGELE MELE a ti fost alaturi de mine si sper ca ve ti ramane si de acum incolo.Am pierdut sarcina in ziua de 21.A fost si este cumplit.Am regrete ca am ezitata in legatura cu nasterea copilului,dar dupa incident am realizat ca nu as fi facut niciodata chiuretaj.Sper ca povestea mea sa le fie exemplu,multora si sa primeasca vestea sarcini cu multa bucurie nu cu semne de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Imi pare tare rau ca ai trecut prin asta! Te imbratisez!

- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008), Teodora(28.10.1997) si Filothea (02.06.2005)

Mergi la inceput

Dragele mele incerc sa ma refac dupa pierderea suferita.Problemele financiare am speranta ca se vor rezolva.Am incredere in Dumnezeu ca cei care iau pricinuit necazuri gratuite sotului meu vor plati intr un final iar cei care nu au stiut sa l aprecieze vor avea mai mult de pierdut decat pierdem noi.Ajung din nou la concluzia ca nimic nu este mai important decat familia.Sotul meu a facut niste greseli fata de noi in ultimii ani punind interesele firmei innaintea familie,ne a neglijat pe amindoua si de multe ori m am simtit cumplit.Motiva ca este necesar acest sacrificiu ca eu s pot sta acasa sa mi cresc copilul in cele mai bune conditii.Aveea dreptate intr un fel dar explica i unui copil de 5,6,7, ani ca tatal e prea obosit sa i acorde atentia cuvenita.Au fost mii de momente grele care nu au avut nici un sens.Important pina la urma este sa fim impreuna santosi si uniti si sa nu neglijam pentru nimic ceea ce implica nevoia familiei sa indeplineasca aceste conditii.DIN toate cele intimplate mai reiese ca mi iubesc sotul care ma iubeste poate mai mult si impreuna ne iubim copilul,iar daca asta nu se va schimba ,probabil ca va mai veni un copil pe care il vom primi cu bucurie.Va sarut pe toate si va doresc muult bine si orice rau sa fie un pas innainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si poate acum e momentul sa te gindesti la un serviciu, daca experienta asta ti-a aratat ce greu va e fara,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Esti aceeasi ernestine de la "In unul sau 2"? Care pe acest topic mai face inca un copil cu sotul alcoolic si pe celalalt topic se gandeste la barbatul de pe net?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A

Esti aceeasi ernestine de la "In unul sau 2"? Care pe acest topic mai face inca un copil cu sotul alcoolic si pe celalalt topic se gandeste la barbatul de pe net?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

mi-ai luat vorba din gura....acum citind stateam si ma intrebam care topic e real.

out of my mind.back in five minutes.

Mergi la inceput