***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Pepsi spune:
kay, timur, raspund la provocare, si-mi cer scuze de plictiseala ptr celelalte fete!
kay, casa de linga mine poate va fi de vinzare, asa ca ai pica la tanc! sa stii ca nici eu si sotul meu nu am avut bani multi de venire, am muncit mult sa-i adunam, si ne-au dat fiecare parinte 2000 USD,asta a fost tot, cu tot cu acte si emigrare, analize medicale, vizele, biletele de avion. asa ca daca aveti un apartament de vinzare e ok, va asigura venirea aici. problema e cum se va adapta sotul tau, ca tu sigur te vei adapta, dar el cu domeniul lui,dar asta voi stiti, daca chiar vrei da-mi un pm si-ti dau info unde ce cum. (deja visez cu ochii deschisi, am zis eu ca voi bea cind va avea sonia 18 ani, da chiar sa fim vecine!oau!)
timur, sintem in canada de 4 ani si 7 luni.am stat in montreal pina ne-am luat casa in 2006 , apoi am avut un ap in montreal chirie si casa in paralel, dar stam la 5 km de montreal, si 35 km de centrul istoric al montrealului.sintem f fericiti aici, nu am schimba nimic. noi am fi putut sa ne intoarcem in franta unde sint parintii mei de 18 ani(eu am trait acolo 5 ani mi-am facut scoala, lucrat, etc) si fratele meu la fel si nu am vrut, ne place mai mult aici. ce-am realizat in 4 ani jumate? in primul rind avem doi copii, amindoi sint nascuti aici, cu dominic am ramas la 2 luni la sosirea aici, si tot atunci mi-am gasit si job,sotul meu si-a refacut studiile si acuma este notar, eu am un job bun acuma(este loc si de mai bun)dupa 3 ani jumate ne luam casa in care stam(in rate dar trebuie totusi sa pui o suma jos la inceput si aia am avut=o din salarii) copii au tot ce le trebuie,(zic prietenii ca are dominic la jucarii de pot sa-mi deschid 2 gradinite, mie nu mi se pare chiar asa.....) eu am masina mea cu 7 locuri mare van, sotul are masina lui mica de servici, avem de toate in casa, tot ce ne puteam dori.un singur lucru ne lipseste, vacantele, nu prea am avut in ultimii ani,si nu din lipsa de bani, ci in 2004 am nascut si unde era sa plec cu un nou nascut?ca nu aveam cu cine sa=l lasam pe bebe(si nici nu i-as lasa asa mici)in 2005 am tot fost pe aici prin quebec in mini vacante, in 2006 era totul organizat sa plecam intr=o aventura frumoasa, dar.....am ajuns la urgente in loc de vacanta,in 2007 iar am nascut....bebe mic, noi singuri, e greu, acuma anul asta sotul mi-a promis ca mergem sigur undeva frumos(mexic, dominicana, etc, trebuie sa vad ce vaccinuri se fac la astia mici) mai ales ca implinim si 10 ani de casnicie in februarie. hai ca ti-am zis numa avantaje, acuma dezavantajele, citeodata mi se pare ca muncim prea mult si nu apucam sa ne bucuram de copilasi!(de ex sotul pleaca la 8 si vine pe la 6-7 seara) distantele sint enorme, pai numa orasul montreal(insula) are 100 km de la un cap la altul, familia si parintii sint tare departe, ii vezi rar, pe fratele meu nu l=am mai vazut cam de 7 ani!dar avem f multi prieteni aici romani, cam 10 familii, si ne intelegem super bine, ne ajutam, ne distram, etc asta e trebuie sa fie si parti negative, nu e totul roz, dar pozitivele sint mai multe, noua tare ne place aici, primele ierni au fost grele, iarna incepe prin noiembrie si tine pina prin mai. e zapada la greu, dar au utilaje cu care dezapezesc imediat, soselele sint ca vara.dar te apuci de sporturi de iarna.sint multe activitati ptr copii,e un mediu securitar in care poti sa-i cresti frumos, se ocupa bine de ei la medic si in spital, au un sistem bunicel, nu asa de bun ca cel francez si lux fata de cel roman. nu mai stiu ce-i aia spaga de 5 ani.....imi aduc aminte cind stateam eu la cluj in manastur copil fiind(10 ani) si era piinea pe cartela, si totul portionat,si desi parintii mei aveau bani, mama era profesoara tata inginer lucra la politehnica, tot era greu, si ma bucur ca ai mei copilasi nu vor stii ce e aia.of, hai ca m-am intins am zis eu ca-i un subiect care-mi place.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ninutza spune:
Cristinamaria, pentru Rares
Ankaa, pentru Florin Alexandru
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ankaa spune:
Neatza si d la noi!Am reusit sa ajung la zi cu cititul.Am vazut k avem o gramada d capsunele bolnavioare pe plantatie.Sanatate multa pt toti!
Azi piticul meu face 7luni si am inceput ziua cu rasete si povesti,pe limba lui .Multumim NINUTZA pt urari .
Fug k se trezeste,sper sa revin azi.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
ankaa spune:
Neatza si d la noi!Am reusit sa ajung la zi cu cititul.Am vazut k avem o gramada d capsunele bolnavioare pe plantatie.Sanatate multa pt toti!
Azi piticul meu face 7luni si am inceput ziua cu rasete si povesti,pe limba lui .Multumim NINUTZA pt urari .
Fug k se trezeste,sper sa revin azi.
POZE
FILMULETE 4luni
ckristina spune:
pepsi, m ai facut si pe mine sa visez. dar deocamdata inca ne binisor aici in pitesti(cat priveste situatia financiara,familie,prieteni)dar cand ma uit spre societate..... parca as visa spre altceva.de exemplu, cum am spus,am avut aceeasi echipa de medici ca si kay ;am fost tare fericita ca am dat peste un medic f bun, dar dupa ce a gresit in ceea ce o priveste pe sonia,imi dau seama ca doar am avut noroc;si nu cred ca norocul isi are locul aici;mi-aduc aminte de excursiile facute cu un profesor de istorie care tot timpul in masina se uita pe geam si spunea :' ce frumoasa este tara noastra, pacat ca nu are cine sa o conduca!'
kay, bafta la loto!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ankaa spune:
La multe lunisoare Rares de Cristinamaria!
POZE
FILMULETE 4luni
timur spune:
Pepsi, multumesc! Mai zi-mi
Ce frumos!!!
Noi vrem de mult sa plecam dar in ultima vreme pe barbati-miu l-a apucat patriotismul. Azi vrea, maine mai putin... El este ingrijorat in ceea ce priveste gasirea unui loc de munca. Cum sta treaba?
Aoleu cate am sa te intreb!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
carstea spune:
Fetelor, cred ca lui rares nu-i place laptele praf.Am incercat sa-i introduc ca la carte progresiv in laptele meu dar de cand am ajuns la 60 ml nu mai vrea sa pape decat 100ml si dupa plange si face parturi plus ca se trezeste noaptea sa pape desi el renuntase la ultima masa.
Ce sa fac?Sa nu-i mai dau azi?
Si asa nu bea suficiente lichide si acum nu mai bea nici laptele ala de seara.
L-am pacalit sa bea ziua 100 ml ceai baby-calm 5%dulce dar tot nu bea suficient.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
dianalaura spune:
Ali24, felicitari pt "ba". stai linistita, chiar daca unii suntem ma avansati in ale vorbelor, ne bucuram si noi la fel de fiecare silaba noua sau intonatie noua. De azi zice si Stefan "babu" si la bunicu ii zice "bu". Mama zice doar cand plange, si de multe ori ii e lene sa zica mama, se uita doar la mine plangand si zice "Maa".
Timur, mie dr. mi-a zis sa nu ii dau gluten pana la 6 luni. Eu sincer acum ii dau si miez de paine, nu mult, ce-i drept, dar ii place. Cateodata ii dau inmuiat in supica, cateodata gol.Ma uitam la pozele tale si parca semana un pic Bogdan cu Stefan al meu, mai ales in anumite pozitii.
Doxinu, si eu mai am dunga, numai ca nu e atat de evidenta.
Vas, ce scumpa e Eliza!
Gina, ai un pitic scump foc! ce trece timpul! Parca nu imi vine sa cred ca si Stefan a fost atat de mic! Ce zic fetele ca au un fratior?
Ioana13, si eu tot pe seama angoasei de 8 luni si pe chinuiala cu dintisorii am pus plansetele lui Stefan. E ata de mamos ca ma si exaspereaza cateodata. Ieri l-am pus 30 de secunde jos, sa pot lua cartofii de la prajit si mi-a urlat de Parca as fi pus foc pe el. Si mi-a mai facut ieri un scandal....am vrut sa merg in oras cu caruciorul, dar ti-ai gasit sa stea. Urla de mama focului, isi incorda picioarele si nu voia sa stea in fund in carucior. Mi-era deja jena, au inceput sa iasa vecinii pe scara sa vada ce ii fac de plange in halul asta. Poate e si vina mea ca nu l-am scos de mult cu caruciorul, l-am obisnuit in brate sau cu masina (daca merg mai departe, prefer sa merg cu autobuzul si cu el i brate, plus ca au fost noroaiele astea). Sper sa isi revina totusi. Baietelul verisoarei mele (ce e cu 6 sapt mai mare decat Stefan) tot asa a fost o perioada, dar acum si-a revenit.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan
dianalaura spune:
Cristinamaria, pentru Rares
Ankaa, pentru Florin
La multi ani Lavini
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan