***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsica ce frumos povestesti tu. Poate te pomenesti cu noi pe acolo,c a tare frumos ai mai vorbit de montreal. Da...eu tot cu america raman. Da ne putem vizita, mai ales daca alegem chicago, nu? .

De spitale si dr ce sa mai spun si eu???? La inceputul sarcinii eram cam suparata ca eu ca taranca nasc la Pantelimon si multe fete de aici _ pritene nasc la vestitele elias sau universitar. Dar dupa ce am nascut mi-am revenit....nu am ce sa reprosez spitalului pantelimon. Pentru mine a fost super ok. Bine, e jeg si acolo dar eu nu prea am avut treaba cu el. Am stat la rezerva super curata, Maya la bebei doar cu inca un bebe (adica era 1 asistenta care se ocupa doar de ei 2), asistentele super ok (chiar ma enervau de cate ori veneau in salon, ba cu termometru, pastile, injectii ba sa ne intrebe de sanatate etc)....

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Dinalaura, sa speram ca trece.. al meu nu face asa multe figurine ca Ianis, dar nu prea mai vrea sa stea in patut sa adoarma ... acum am resuit sa il pun, ca am impaturat niste haine si tare ii place sa se uite la mine cum flutur hainele....

Cum le dati voi brocoli? il pasati in blender? Cu ce il combinati? Azi vreau a ii dau... astept raspunsuri, vb lui Kay, cu el deasupra cratitei

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ioana, eu brocoli il amestec cu celelalte legume.

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

sarbatoritilor zilei

Multumim pentru urari, duminica am facut si noi 8 luni, dar mami si tati m-au cam uitat (am fost nasi de botez si am tot avut de alergat si a stat mama cu el). Asa ca nu am adormit pana nu au venit acasa si s-au jucat cu mine - nu l-am vazut sa-i fie atat de dor de noi ca in acea zi.
Nu am apucat sa-l masor, o sa-l rog pe tati diseara sa-l masoare, iar de cantarit mi-e si rusine, are peste 10kg.
Dar nu asta e problema ci dermatita atopica, din pacate obrajii lui arata din ce in ce mai rau si se scarpina pana ii da sangele, mai ales noaptea. Fetele cu bb alergici cum ati scapat de mancarime, ca noi suntem la al doilea antihistaminic si tot se scarpina!
I-am introdus cereale cu gluten de 2 zile, dar nu am vazut sa fie vreo reactie, ci mai degraba de la 'excesele' mele culinare - am mancat putin salau si partea cu frisca din tort si o prajitura care avea nuca Oricum gata cu cerealele, le-am introdus in speranta de a regla tranzitul intestinal si degeaba.

Si noi suntem maraiti si nu stiu de ce, semne de dintisori nu vad.

pepsi in planurile noastre din aceasta vara este sa venim in vizita la niste prieteni in Montreal care tot incearca sa ne convinga sa venim 'de tot'. eu as prefera europa daca ar fi sa plecam. deci poate ne vedem daca reuseste sotul meu sa-si ia 3 sapt sau macar 2 de concediu prin iunie-iulie.

Sanatate multa capsunicilor, vad ca sunt multi bolnaviori.

ioana il fierb impreuna cu celalalte legume si il pasez.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Maaama, Pepsi, ce pofta de imigrare in Canada mi-ai facut!! O sa ma gandesc si eu serios la asta, desi aici am un loc destul de cald, muncesc mult (de la 8-9 dim la cat da Domnul, dar acum o sa incerc sa plec maxim la 6 seara, desi prog e pana la 7 (minim), dar poate ma inteleg cu seful mare).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by carstea

Fetelor, cred ca lui rares nu-i place laptele praf.Am incercat sa-i introduc ca la carte progresiv in laptele meu dar de cand am ajuns la 60 ml nu mai vrea sa pape decat 100ml si dupa plange si face parturi plus ca se trezeste noaptea sa pape desi el renuntase la ultima masa.
Ce sa fac?Sa nu-i mai dau azi?

Dar suc de portocala ii place? Ca spunea Pepsi la un moment dat cum i-a dat lui Dominic/David lapte, la inceput amestecat cu suc si apoi, treptat, fara suc. Parca solutia asta era sa il obisnuiasca cu bibe (nu mai tin minte bine), dar poate functioneaza si la tine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
Profit de somnul lui Cip si de lipsa lui Tudor de acasa...

Multumim mult ptr urari, sunteti niste dragute!

Noi suntem tot prin doctori, copiii mei parca s-au inteles sa ne tina la foc continuu, se imbolnavesc pe rand, cand unul, cand altul. Lui Tudor nu i-a trecut otita si saptamana asta facem anlize de sange ca sa scoatem polipii, ca pana la urma au ajuns doctorii la concluzia ca polipii sunt de vina...
Cipri o tine si el intr-o raceala de la Craciun, ba tuseste, ba e mucos, pana la urma am ajuns la antibiotic si e mai bine. Ma bucur insa ca mananca tot ce-i dau, e vesel si jucaus, se tine bine pe picioare, cred ca vrea sa mearga singur. De ieri e gasca, o tine numai intr-un ga-aga-ga...

Pepsi, asa frumos povestesti ca am inceput si eu sa visez...

Motanel, exista si la noi vaccinul ROR(rubeola-oreillon, rujeola), mi se pare ca se face pe la un an...Si da, pot si puii nostri sa faca bolile astea, daca vin in contact cu alti copilasi bolnavi. Sincer, daca tot le fac, eu as prefera sa le faca acum, cand sunt micuti, ptr ca suporta mult mai bine decat cand sunt mai mari.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Florentina, imi pare rau pt puiutii tai bolnaviori...
Pepsica, chiar ca faci pofta la venit in canada!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Motannelscuze.stiam ca mai trebuie sa raspund ieri la cineva dar nu stiam ce.eu nu stiu de unde l am luat ca nu am intrat in contact cu cineva care sa aibe boala.sau cel putin nu stiu eu.eu am citit ca se mai poate lua si dintr o incapere in care a intrat cineva cu aceasta boala si microbii raman activi 2 ore.deci e de preferat sa eviti locurile aglomerate si incaperile necunoscute.(sper ca ai inteles ideea).si problema care mai ii,e ca daca a facut acum nu inseamna ca nu o sa mai faca(cica pojarelul nu se pune)
Pepsi la noi se da vaccinul impotriva pojarului abia la 1an si o luna.la voi se da si mai repede?
dianalauramersi.si eu ii dau miez de paine si ii place tare mult.acum am vazut ca esti din zalau sa sti ca si eu m am nascut pe acolo prin apropiere(la simleu silvaniei).si de MAMOS eu nu mai zic nimic.ca e mamos din cale-afara.nu pot sa fac nimic fara el.si la wc trebuie sa il iau cu mine.dar fie vorba intre noi cred ca ne si place ca suntem asa importante ptr ei.si pe mine cateodata ma streseaza ca nu mai pot face nimic dar imi si place.

la multi ani sarbatoritilor zilei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput