***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 20
andradap spune:
Salutare...
Am intrat sa mai dam si noi raportul sa nu ne dati disparuti...
De ieri NU mai avem bubite si deja nu mai avem program de copil bolnav... adik in loc sa dormim si sa papam toata ziua cum am facut in perioada de convalescenta, acum mai stam si treji, mai si umblam, mai si trantim una alta, mai si cadem, dar crestem... si in curand putem sa iesim si afara fara sa riscam sa imbolnavim si pe altii de RUJEOLA (pojar- ca asta a fost pana la urma la noi.... )
Am vazut ca se intreba cum se contacteaza aceste boli: ei bine prin AER... adik de-aia nu iesim noi in parc, sa nu imbolnavim si alti copii.
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
mica0307 spune:
LA MULTI ANI LAVINI!!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ELTEKA spune:
LA MULTI ANI!
draga Lavini
sanatate, energie, vise implinite, multe bucurii...si servici usor!
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
tudorcatalin spune:
LA MULTI ANI!Lavini
Timur, poti sa incerci sa-i dai biscuiti fara gluten, se gasesc in farmacii, de la firma Nestle.si poti sa-i dai dimineata cereale,mie asa mi-a spus doctora, si eu la fel procedez.
andrada, ma bucur ca i-au trecut bubitele lui antonio
astazi am schimbat carnita de pui cu cea de vita si i-a placut
dupa ce a baut 500ml lapte praf(in 24 de ore), cea mai mare bucurie a fost aseara cand i-am dat-o pe tzitzi, a dormit si el linistit. ma asteptam sa o refuze,dar nu s-a intamplat asa.
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
pupici la capsunei
magda,mama lui tudor catalin (17.06.2007)
ankaa spune:
La noi NINGE!!!Pt k e si vant,nu putem iesi din casa,dar nu simtim lipsa plimbarii deocamdata.Piticul e f ocupat cu un balon,il tranteste in toate partile.Si d o ora spune numai MAA-MAAA!
Multumim pt urari DIANALAURA, TAMARASPT,ALYNA24,ALI24 si MICA .
La multi ani LAVINI!!!
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
ckristina spune:
tamara,si bianca a avut niste pete urate si mancarimi; i am dat pe pete cu unguent cu hidrocortizon 1% si am spalat o zilnic in apa cu infuzie de tarate(fierbeam o oala mare cu apa si puneam multe tarate;apoi cu strecuratoarea o puneam in apa ei)au trecut in 3-4 zile de tot)
lavini
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carstea spune:
Andrada, ce riscuri sunt atunci cand bebe nu bea suficient lichid?al meu nu mai bea nici 400ml.
Am gasit scutece Pampers in pac. de 72 buc la 53 ron.Mi s-a parut super oferta.(in buzau)
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
dianalaura spune:
si la zalau sunt Pampers ieftine . Adica eu iau pachetul de 72 din Kaufland undeva la 50-51 lei, sau din alt magazin pentru copii la 52.
Andrada, ma bucur ca sunteti bine.
Va las, ma apuc de un pic de curatenie. A venit mama si i l-am pasat ei pe mofturici. Iar mi-a tras niste reprize de plans azi, de fapt mai mult gemete si maraieli, din cauza dintilor. Ce n-as da sa semene cu alti copii la faza cu dintii, sa nu il doara si sa il chinuie in halul asta.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan
Alyna24 spune:
Va invitam sa vedeti cu ce ne mai ocupam noi(pt cine doreste sa vada):MA IUBESC!
VORBIM!
WATCHING TV!
Si am pus poze NOI de la:9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)