***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Tamaraspt…10 kile?!...m-ai facut curioasa si m-am uitat...e atat de frumuseeel!
Fetele care aveti copiii balnaviori, cu otite, alergii, rosu-n gat...v-ati gandit vreodata sa abordati si homeopatic problema? [evident, dupa ce inlaturati riscul sa nu fie vreun microb pervers adica dupa ce ati mers la analizee si facut antibiogrameee! Cu riscul, din nou, de a repeta pana la exasperare, nu uitati ce important e sa faceti antibiograma! Inainte de a da antibiotic pt “rosu-n gat”] Recent am recomandat mamicii unui baietel sa incerce sa viziteze o drta homeopat pt ca ajunsese bietul sa aiba crize groaznice de sufocare, nu mai stiau ce sa-i faca/prescrie pt ca la cati medici alopati au fost, toti doar antihistaminice i-au administrat-cica avea laringita alergica (au niste efecte adverse teribile, pana au ajuns la celebrul prednison, unul dintre celel mai puternice); au suspectat pana si acvariul cu pesti-l-au desfiintat, marea- nu l-au mai dus, macarea, aerul, praful..etc etc..crizele erau din ce in ce mai puternice iar parintii disperati; minunea dureaza din decembrie de la prima vizita la homeopat si primul remediu administrat: n-a mai facut nici o criza; mamica e fericita maxim. Bineinteles, depinde si de doctor. Ma gandeam doar ca ar fi o solutie destul de blanda in locul atator medicamente-asta in cazul afectiunilor care se tot repeta.

Kay, nicaieri fara avocat! Nu mai exista alternativa in cazul tau, adica discutia omeneasca, abordarea prieteneasca ar fi fost posibila si fireasca in cazul in care drT s-ar fi dovedit cu adevarat preocupat de soarta ta prenatal, si nu postnatal, cand deja era cu morcovu-n dos...L-am vazut si eu pe Albu, n-au argumente, dar nici nu pot tacea malc, nu? Ce, ai vrea sa spuna da, Oana, nici o somitate in domeniu nu a stiut /nu s-a priceput sa interpreteze echografic realitatea ta? Ca acum, in Romania, somitatile/celebritatile in gineco-obstretica nu stiu sa diagnosticheze echografic si ca de fapt bajbaie in stilul”hai c-am mai prostit-o si pe-asta,oricum habar n-am ce vad acolo ?; e oricum, penibil ce se intampla la nivel de tara, sunt atatea cazuri de o asa mare gravitate, atatea erori si orori si scuzele sau justificarile atat de penibile ca...imi vine si mie sa-mi iau campii si sa ma duc naibii prin ....canada! ma iei pepsi, si pe mine?! Mai tre’ sa-mi conving sotul, cu el e greu, tare greu
Ce e foarte nasol ca nu exista raspundere ( si aici tare mult mi-a placut de jurnalistul acela, Alupei?, intr-adevar, daca e sa-i iei de guler...n-ai pentru ce si oricum, tot degeaba..ca bani sa duci in spate costurile operatiilor/practic ale supravietuirii...de unde? Asigurare oricum n-au...mare porcarie;
Multa putere iti doresc in continuare, sunt niste hiene fara curajul si demnitatea profesiei si ai de luptat mult! Insa alaturi de avocat!
Ali, Rafi e haios rau! [mai tii minte faza cu luptele in curt ia sticluta/nu sticluta/da sticluta cu soacra si sotul?!...io si acum rad cand mi-aduc aminte...ce baiat frumos ai acum!]
tot nu mi-ati raspuns: cate lichide/lapte beau ai vostri mititei si daca doctorii vostri v-au spus ca e in/suficient? al meu bea/mananca maaaxim 700 ml/zi. si daca au spus ca e insuficient, cum le dati mai mult daca nu vor sa deschida gura si risti fortandu-i, sa nu mai vrea nimic?

va pup, revin

Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetele.
hai ca prindeti iarasi viteza la scris. Dar sunt pe faza si recuperez rapid.
Pepsi, vrei sa ne iei pe toate la tine??????? ce fain ar fi sa te avem in preajma. Intr-o vreme si eu ma gandeam la Quebec dar pentru moment inca nu. In legatura cu panadolul ai dreptate e pe baza de paracetamol, deci pot sa stau linistita dupa cate am inteles. Multumesc mult de raspuns.
Am descoperit si cu tabelul care e treaba. o sa ma apuc de completat si eu.
Fetelor acum vin cu intrebari:
1.pana la ce varsta sta bebe in carucior? Vreau sa cumpar un carucior sport si ma gandesc cat sa investesc.
2.voi le puneti pernita sub cap atunci cand dorm.Eu nu am pus pana acum dar am descoperit ca atunci cand o tin la mine in pat si sta pe perina doarme mai bine.
3.de la ce poate sa fie iritatia foarte puternica intre picioare? M-am speriat aseara cand am vazut-o. Nu am patit niciodata asa ceva, am dat-o cu crema acum astept sa vad cum se amelioreaza.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pepsi, astazi nu i-am mai dat deloc branzica sau iaurt .... dar ieri ma bucuram ca-i place atat de mult si i-am dat ... si ar mai fi mancat daca ii mai dadeam ....
Am si eu gel din ala dezinfectant, insa sunt putin sceptica .... mizeria unde se duce? Ca e fara apa ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput