***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

LA MULTI ANI!
draga Vas

Sa fii fericita si sanatoasa!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani Vas !
Salutare Elteka, nu te-am mai vazut de mult!
Kay, sper sa ajung in timp util acasa sa vad si eu emisiunea. A fost la emisiune si sotul unei colege de-a mamei, cea care s-a nascut fara talpa piciorului.
Iuliabraila, si eu ii dau fier lui Stefan. I-am facut analizele cand am fost internati in spital si e anemic. Ii dau Fe Hausmann, cate 8 picaturi dimineata si 8 seara, timp de 2-3 luni. Am intrerupt administrarea lui doar cand a fost racit (cica nu se da in acea perioada, pt a nu intari virusul).
Mai vb. acum ma imbrac si ma duc in oras. Mi-e ciuda ca nu am fost ieri, au fost 12 grade...iar azi e noros si mai rece. Dar asta e, il pun in carucior si plecam. Sper sa pot ajunge inapoi sa prind emisiunea.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

gata fetelor,am scapat,mi-a scos maseaua!aveam o punga de puroi de toata frumusetea, plus ca era sparta, nu mai avea ce sa salveze.mai rau a fost ca nu pot sa alaptez 24 de ore din cauza anesteziei.i-am dat lapte praf azinoapte,pt ca el se mai trezea si cerea tzitzi, e rau de tot fara tzitzi la culcare.ne-a cam chinuit nu prea am dormit,dar s-a chinuit si el sa adoarma.a baut 200 ml, de dim iar 100 ml si pana diseara la 8, sa vedem cat mai poate sa bea.

felicitari kaypt.rostogoliri, imi pare rau ca nu am vazut aseara emisiunea , dar la ora aia eram la dentist, poate o prind azi in reluare.

vas, "la multi ani!", am admirat printesa, e o scumpete, seamana la ochisori cu bebeul meu, sunt identici.

am mai gasit alte asemanari, deocamdata, nu am avut timp sa ma uit la toate pozele,
ali24,rafi e la fel de chelios ca tudor.e asa haios ,cum face el baita in cadita.am vazut si filmuletele, cand a inceput melodia cu iepurasul, a tresarit pt ca stia cantecelul si eu il cant cand ii dau sa manance.

andrada, ce mai face antonio, se simte mai bine?

pupici la capsunici si multa sanatate celor bolnaviori
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Matei-Ciprian de Florentina Roman

David Andreas de Alyna24

David de Pepsi

Vlad de Sobi

mamicii Vas

Multumim de raspunsuri referitoare la mucii Liviei! Azi noapte nu a mai fornait. E mai rau ziua decat noaptea. Ii curat mereu nasucul si parca e o idee mai bine.

Ali, imi pare rau de bietul rafi, nu stiu ce sa te sfatuiesc, laringita acu'...mi-e si mie frica cu Livia...care or fi simptomele?

motannel, si Livia face altfel kk de dupa supica cu cartof dulce, cred ca e normal. Cum ai facut branzica cu lamaie, stiu ca s-a mai scris dar nu am timp sa caut.

mihamora

ella, succes la shopping, sa te umpli de lucruri frumoase!

Elteka, ce mai papa Elias?

Monytza, ce mai face ALBASTRICA?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata,
La multe lunisoare sarbatoritilor si sarbatoritei zilei VAS!!!
Noi am trecut de a 2-a raceala pe iarna asta, sper sa nu mai fie altele , numa ca daca se incalzeste, parca vin mai multe.

Azi noapte am fentat pe bebe cu 80 ml apa in loc de lapte, poate scot prima masa de laptic de la ora 1-2 noaptea. L-am invatat cu apa dindu-i cu paharul, bine mai mult se uda si facea fintina arteziana decit sa bea apa, dar acum o bea cu biberonul, ceea ce m-a ajutat azi-noapte sa o bea. Sper sa nu mai vrea sa se trezeasca pt apa, la unii cica le-a mers metoda asta...

Rog sa imi trimita si mie cine are ceva timp mail si parola, sa completez si eu evolutia in tabel...

Va pupicim

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Dianalaura , bine ai venit inapoi! Ce frumos a crescut Stefan!

Chiqui
Eu n-am introdus foarte multe inca, merg cu cate una la 3-4 zile.

Elias mananca numai borcane (daca fac legume pentru noi la abur, ii dau si lui), maxim jumatate din cel de 125ml la o masa, la care ii adaug o lingurita de orez sau mei dimineata si doua de gris seara. In general ii dau 3 mese, dar se intampla des ca nu apuc decat decat doua (dimineata si seara). Mesele i le dau completare la lapte (dupa ce suge, la vreo jumatate de ora, o ora) si numai daca vrea (desi ma enerveaza sa arunc...)

I-am introdus doar
- legume: morcovi, pastranac, cartofi, dovlecel, dovleac, broccoli
- fructe: mar, para, piersica, banana (si de ieri afine)

Cel mai mult ii place broccoli , e o combinatie cu orez, pe locul doi cartofi+dovlecel de la Hipp. La morcovi se stramba. Fructele le mananca numai daca se face circ in jur, cantat, topait.

Din luna a 9a ii dau carne. Cred ca tot la borcan incerc initial, sunt niste chestii bio la hipp.

Am vazut Liviuta frumoasa in premergator

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

a inceput emisiunea la euforia, fug sa ma uit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Matei-Ciprian de Florentina Roman

David Andreas de Alyna24

David de Pepsi

Vlad de Sobi

Vas

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka ce bine ca mai scrii, chiar voiam sa te "strig"...Am vazut cateva poze noi cu Elias (mereu ma uit in semnatura ta) si e scump foc in cele de pe pervazul ferestrei.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
MUTUMESC MULT DE URARI, SUNTETI NISTE SCUMPE. VA DORESC SI EU VOUA TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA.Azi de dimineata cand m-am trezit ma gandeam la cadouri si cand mi s-a trezit printesa mi-am dat seama ca e cel mai important si pretios cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu. Azi cand va fi timpul sa-mi pun o dorinta prima la care ma voi gandi va fi ea, micuta mea scumpa pe care o vreau langa mine la fiecare aniversare de acum incolo pana nu voi mai fi. Pe ea si pe taticul ei, care a venit de la servici cu flori frumoase.Ii iubesc atat de mult.......
M-am uitat si eu la emisiune. Kay , ai fost grozava!!!!!!!!!!!Bravo!!!!!
Magda, ma bucur ca ai reusit sa scapi de maseluta. Sfatul meu (in cazul in care nu ti-a spus medicul, ca al meu a uitat sa-mi spuna )e sa continui tratamentul cu antibiotice macar inca 2 zile. Eu nu am facut-o si am mai suferit o saptamana pentru ca puroiul a revenit.
Doxinu, recunosc ca nu am studiat nici un prospect, dar m-ai cam pus pe ganduri. mamaaaaaa ce de erau acolo!!!!!!!!!!!!!!
Elteka, si noi ne impacam bine cu borcanelele. Eu ii dau o saptamana mancare facuta de mine, apoi ca sa-i mai schimb meniul ii dau borcanele. Am noroc ca pana acum nu e pretentioasa deloc. Mananca absoult orice.Oare o fi asa si mai tarziu??????

Ahhhh, am uitat sa ma laud. Azi a batut singurica din palme. Doamne imi venea sa o mananc.

va pup dulce de tot.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput