Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sanatate la toti copii bolnaviori!!

Bumbita tie ti-am scis si pe PM, al meu tot asa, papa mai putin cand e bolnav, dar o metoda este sa ii dau paracetamolul inainte de masa cu 10 minute pentru ca sa-i reduca durerea de gat si piept si sa poata manca mai bine.

Si uite-asa l-am diversificat cu antibiotic!!

Daca mai trebuia sa raspund cuiva, imi cer scuze, am uitat, trageti-ma de maneca, m-am simtit si eu tare naspa.

Multumesc de urari de sanatate, ceea ce va doresc si voua.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

slippers... multumesc...ei odihna... unde? in mizeria asta??? dupa ce termin...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Apropos' de prospan, cred ca am mai spus: este sol 47% alcool, deci eu il dau numai la mesele la care stiu ca bea mult lapte, prectic e o mica dusca de votca pentru bebel si il dau numai diluat (initial am gresit si nu stiam de ce urla de la prima picatura )

Colargol... e prima data cand folosesc si sunt multumita de efect, la cel mare am folosit combinatia Ambroxol mucolitic si Ophtamezone picaturi de nas, dar la el am folosit asta dupa un an.

Ideea este ca la viroze nu trebuie sa ne concentram sa facem mucii sa dispara, ci sa ne asiguram pe cat posibil ca secretiile nu se suprainfecteaza, adica: le fluidific, le aspir si apoi dezinfectez caile aeriene superioare si tot asa...cateva zile pana la o saptamana.

Antibioticul la bebei cu febra se da tocmai ca sa preintampine o posibila suprainfectie, sa nu coboare vreo infectie la plamani, nu se risca nimeni in era antibioticelor sa astepte sa vada daca ii trece fara antibiotic.

La un copil mai mare n-as da antibiotic decat dupa 3 zile de febra beton, cand deja e clar ca nu-i mai trece fara antibiotic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi!
wow, dar ati scris nu gluma!bravos! ce-am mai ras!
aiz am vrut sa merg cu stefan la tuns, dar era inchis asa ca m-am enervat si l-am tuns eu!si spre surprinderea mea, a stat foarte cuminte.asa ca voi mai incerca...
bun venit papanash!
cine mai e disponibil???am si eu o fata de dat!
pupici si sanatate tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Teodora, pupam cucuiul lui Mihnea! Am ras de numa cu cantecul ala, ce porcarie…bau-bau!
I-am admirat pe Yannis cel elegant si pe Tudor cel voinic. Foarte, foarte frumosi! CE scump e Mihnea! Ce frumos rade el…Si noi ne incadram la categoria “cheliosii”.
Si Yannisa e o dulce, vad ca deja e curtata.
Papanash Andreiut, bine ai venit!
Ce modesta esti, Sabina…auzi tu, teste….
La Multi Ani, Darius!
Ana, imi pare rau de febra Mirunei! Cand te vad asa puternica…

Noi sintem bine, tot singure, tati iar in Germani, afara urat si ceata mare, azi nu am iesit. Si eu vreau primavaraaaaaaaaaaaa!!! Sara vrea numai in fund, o pun cate putin si asa fericita e!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna ziua si de la noi,

Am citit putin dimineata si acum , ati fost tare harnicute la schimbul 3, meritati o

Noi am avut o noapte cumplita, s-a trezit puiutul meu tare des, speram sa fie doar o perioada de crestere, dar deja e un obicei, asa ca azi a primit si Cristinel prima lingurita de suculet de mar, meu a papat cu o poftaaaaaaaaaa, ufffffff abia m-am abtinut sa nu-i dau mai mult, continuam maine sper sa primeasca cu aceeasi pofta.

Rodica, abia acum am inteles ca baietii tai au plecat la tara, eu credeam ca sunt pe afara, vreau si eu o zi din aceasta... simt ca ma lasa puterile, daca mai pleaca sotul mult in delegatiiiiiii cred ca il astept cu tigaia...hihi glumeam.
AAAA sa nu uit Dariutu
pacat ca sarbatoreste mami singura.

Bun venit papanahs si Andreea_deea

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabi noua ne plac numai fetitele cuminti, iar Eliza ta''Nu este cuminte'' .......hihi

Merg sa-mi termin treaba, curatenie si papa ca trebuie sa umplem laptaria .....vreau o Loredana.......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, of, ca ai ajuns enciclopedie de mediamente si tratamente pentru bebei... De Ambroxol eu zic si acum ca e cam "tare". Miruna reactioneaza imediat dupa ce i-l administrez, si e ditamai calul, ca are deja 23 kile. Mare dreptate ai cu antibioticele. De data asta am dat peste o doctorita cu capul pe umeri si nu mi-a prescris antibiotic. Mi-a prescris o sulfamida, un el de biseptol de pe vremuri, si abia peste patru zile, daca nu cedeaza febra, mergem inapoi pentru antibiotic.

Gabriela . Nu sunt tare, sunt zombie. Ai grija cu ceatza. Miruna de la asta s-a capsat, ca am "scapat-o" in parc alaltaieri seara pe ceatza. Si a tzipat la saniush pana si-a capsat amigdalele.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Gabriela si Cecilia...multumesc

Mai Cecilia...din pacate mai bine erau casa ca nu-mi intorceam casa cu f---u in sus...m-a apucat curatenia...deh , am de calcat, spalat haine...oh God...sper sa mai fiu in stare sa fac si ceva de mancare...
nu sarbatoresc singura mai... ce farmec ar avea?...ii astept deseara cu o cina copioasa...bine ... pe darius doar cu suculet de mar pe ala mare cu mai multe-n meniu...

va pupicesc...mai fac cate un pic de smotru dar nu ma pot abtine si mai dau o fuga la PC sa vad care e atmosfera

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai fetelor, am dormit cu bebe pana la ora 13.17!!!
s-a sculat prima data la 4 jumate(culcat de la 11 si-un sfert), dupa care cand la o tzitzi cand la alta, plus un schimbat de pampaers....si uite-asa s-a facut miezu zilei, nu-mi vine sa cred.
Andreea(aniast), grasimea face kk, nu invers si eu am lapte f f gras tura asta de alaptare...si bb kk de 3, 4 ori pe zi. Sofia era mai constipata (si s-a dovedit asa pana in ziua de azi)
eu zic sa stai pana la 5 luni linistita....pe bune.

Ana, oooof. Sanatate Mirunicii! Sofia zice si ea ca se simte cam moale...a mai si slabit(s-a inaltat cred ) are 19.5 kg ca avea 20 la un moment dat.Inaltime are in jur de 1.10 m, adica atata avea la inceputul lui decembrie, cred ca s-a mai lungit.

Gabi, nici eu nu ies pe ceata.
mai fetelor, daca as avea internet nonstop la busteni si o masina de spalat rufe, numa acolo as sta

Andries, santata lui Mirciulix. Tui de ce nu=ti iei jucariile si sa pleci la munte dupa ce se insanatoseste? ca sigur l-ar ajuta la convalescenta.

Mai fetelor, bebelu meu nu mai vrea sa stea singur deloc!!! asa ca o sa ma vedeti mai rarut la internet am impresia. Nu stiu ce-i cu el, dar o sa-l cocolesc pt ca nu-mi place sa-l las sa planga in patut, imi e clarcaare nevoie de mine, el descopera acuma tot elu de chestii, vrea sa se ridice in fund(face un fel de abdomene combinate: trunchiul cu picioarele), etcetc, si toate explorarile il obosesc nervos si vrea pe mami cu el :)
eu sunt mama closca, v-am mai zis.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput