Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimi...nu dati cu rosii dupa mine... daca va spun ca sotioru l-a luat pe Darius(cu tot tacamul de pampersi, bibe etc) si s-a dus la tara???
singura, singurica azi...pana deseara cand se intorc si sarbatorim...

Cecilico... si eu care ma gandeam sa-i adun vreo 10 gagici la darius, sa aiba de unde alege...

Maria...multumesc frumos...esti o dulce, ca de obicei...prompta ca de obicei, plina de viata, pe schimbul 1 cu teuta, pe schimbul doi la serviciu, pe schimbul 3 pe DC...ce mai sa-mi zici si mie de unde cumperi energia, ca merg sa iau cu tonele...
ps. cred ca daca mai erau iconite din alea, mai baga Maria vreo 10...

Bun venit mamicilor: Andreea deea si Papanash

Anca...cam putine mamici din zona, desi stiu multe care au nascut in sept si oct, dar multe sunt pe alte forumuri...eu m-am oprit la DC...sunt niste fete minunate aici... Pupici... mai asteptam poze cu printesa...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata si de la noi la amiaza!
Am intrat doar un picutz...azi avem program administrativ...daca tati e acasa...

Sarbatoritilor zilei de azi ce implinesc 3 sau 4 luni!!!!

toate fetele!
Bine ati venit printre noi mamici ...noi...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by piccaflor

Buna dimineata schimbul 1 si somn usor schimbul 3 (daca va lasa bebeii)...vaz ca avuserati o mega limbaritaaaaa....

hi,hi,tot schimbul 3 s-a rezit primul

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Asa se pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rodico.. eu inca nu dau (cu rosii)... da' nu ma pot abtine sa ma intreb.. tu de ce nu te-ai dus la tara?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Darius La multi ani!....sa cresti mare,sanatos si frumos!
bikmaria Matteo iti multumeste frumos pt urare si promite c-o sa pape tot...desi am eu asa o impresie ca supica nu prea o sa-i placa

A,am uitat sa va spun ca am avut controlul fisiatric cu Matteo si piciorusul e ok acum ,gata cu gimnastica
Roxana piciorusele lui Andrei s-au indreptat?

Pup toata lumea si fug ca ma vrea copilul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Rodico.. eu inca nu dau (cu rosii)... da' nu ma pot abtine sa ma intreb.. tu de ce nu te-ai dus la tara?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

ma gandeam eu ca cineva tot ma inteapa...glumesc... n-am mers pt ca aproape in fiecare week-end mergem...si ca sa-mi pot face curatenie in voie, mancare, cumparaturi...etc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piccaflor

Darius La multi ani!....sa cresti mare,sanatos si frumos!

multumiiiiiiiiiiiiiim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Bee

Buna fetele.
Bumbita si Andries sanatate multa si baieteilor vostri! Bumbita, salbutamol cat? Ca-s curioasa. Ana mea face ventolin (salbutamol in aerosoli). Dar celui mic nu i-a recomandat nimeni nimic (inca). Asa ca la el ma chinui cu ser in aerosoli, ser in nasuc si batista bebelushului. Cat despre inapetenta, eu cred ca e data de starea lui generala de boala, mai mult decat de siropele. Andries, cateter de silicon zici? De la spital sau de la farmacie? Ai primit de la cineva instructiuni cum sa-l folosesti? Banuiesc ca daca ai sange rece, n-ai probleme. Eu il aspir si asa pe Razvan cu o indarjire de-l sperii pe sotul meu! Stau cu aspiratorul ala, minute intregi sa iasa ceva.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Ana eu folosesc din asta:

http://www.med-worldwide.com/product1724.html
eu am de 10Fr. diametru, dar mai subtirel si mai bun este de 8Fr.
eu am de la spital cateva catetere, capatul alb se potriveste perfect la batista bebelusului, tot la capatul alb e si supapa pe care pui si ridici buricul degetului mare ca sa faci vid-pauza-vid-pauza sa traga mai bine, iar furtunelul il bag in fiecare nara cca 10 cm, trage foarte bine din profunzime mucii. Nu ai cum sa gresesti, dar urla tare. Dupa ce il scot e tare fericit ca a scapat!
bine ca ideal este sa te duci o data la spital sa-ti arate cum se face, eu nu pot sa ma auto-filmez pentru ca unul tine copchilul si altul opereaza

Sanatate!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata pe la amiaz'

Fetelor din schimbul trei, da' ce spor ati avut! Eu sunt la foc continuu, nu mai sunt in schimburi... Azi noapte am pazit-o pe Miruna cu febra aproape 40. Azi dimi am prestat si un Grigore Alexandrescu, asa ca am aflat ca avem o amigdalita de toata frumusetea. Buuun... cel putin nu e virala treaba si stau linistita cu Vlad.

Sabina, superbe pozele de la Busteni! Pe aia primavaratica o stiam.

Maria, prezanteaza-te cu cafeaua aia ca-mi cad okii-n guraaaa!

Maruntzika, eu sunt de vina, cu siguranta, ca-s adormita, da' unde-s pozele cu Yanissa? Ca voiam sa petzim oficial, da' sa vada si asta micu', ca mami stie ce frumoasa-i printesa!

Rodica, sa-ti traiasca flacaul! Odihneste-te si tu astazi. Eu asa as face daca as avea norocul de o zi libera!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bee, te-am botezat, scuze!!

Andreea voi pune diseara poze cu un cateter in stare de "folosinta", pentru SiBv pun si poze cu scaunul de lemn.

Colargolul...trebuie folosit cu un mucolitic care sa fluidizeze secretiile.

Ambroxolul e prea puternic, se secreta prea mult, fac clabuci de zici ca au mancat detergent.

Poate de aia unii copii vomita dupa Ambroxol.

Roxana uite cum fac eu:
schimb scutecul, pun ser in nas, aspir bine cu batista, pun colargol in nas;
dau bibe cu lapte;
ragai copilul;
dau 3 picaturi prospan (un mucolitic mai ponderat) intr-o lingurita lapte);

efectul este ca prospanul combinat cu hidratarea copilului va determina o secretie nazala care va "purta" tot colargolul in jos in gat si va dezinfecta tot "traseul".

colargol fara hidratare interna usuca f tare.

Andries

Mergi la inceput