Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
devylla spune:
Neata!
Ce chef de vorba aveti mai fetelor!Ceva de speriat!
Bun venit papanash
Sabina superbe pozele.Ce mi-ar palce sa mai merg si eu prin Brasov.
Ce m-am enervat cu hakerul ala...vaaiiii,am sters tot,tot.Ziceam ca de pe webshots a luat poze cu mine,iar probabil de aici a citit.Ce mai pot zice...in timpul sarcinii,mai intrase unul tot asa...care insa parea mai inofensiv...si zicea ca lui ii plac femeile insarcinate......ce mai pot zice.De acum,am sa pun poze doar pe privat,nu vreau sa se mai intample din nou.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
bikmaria spune:
buna dimineata mamici
LA MULTI ANI !DARIUS de mamica RODICA !sa cresti mare si frumos alaturi de familia ta minunata .
MamiciDe2007 spune:
andreea_deea si papanash, bine ati venit! Sa ne dati toate datele pentru sa va trecem in listuta!
piccaflor spune:
Buna dimineata schimbul 1 si somn usor schimbul 3 (daca va lasa bebeii)...vaz ca avuserati o mega limbaritaaaaa....
Carpatina ca sa fiu sincera,pediatra mi-a recomandat sa nu incep diversificarea mai devreme de 5 luni,iar de biscuite n-a pomenit nimic...insa cum Matteo nu se satura,am urmat si eu sfatul altor mamici de pe aici si i-am introdus biscuitii in lapte,seara si dimineata...el care minca la 3 ore inclusiv noaptea,acum maninca seara la 21-21:30 dupa baita si urmatoarea masa dim pe la 6-7...uneori se mai trezeste pe la 2-3,ii dau un pic de ceai si adoarme la loc...
Bumbita si Andries multa sanatate puiutilor
Nana m-am trezit cu gindul la tine...pupam Andreiut mic si sintem siguri ca se va face bine!
Roxana uffa ce patanie cu izolatia aia...
Sim Matteo nu agreeaza deloc din pacate marsupiul...l-am bagat de vreo 3 ori si doar prin casa...am incercat sa-l bag o data cind iesem la plimbare dar n-a incaput cu greaca pe el...
Sabinescu ma lovesti mereu la inima cu pozele tale
Bebeka si Matteo al meu regurgiteaza fff mult:(...e imposibil sa-l tin fara bavetica...sper sa se rezolve cind incepem sa inlocuim laptele cu mincare solida....
Anca,Andreea_deea si Papanash bine ati venit!
Vazut poze cu bebei superbi!
piccaflor spune:
Teodora si eu care credeam ca sint singura care ador eugeniile ...in sarcina venea mama la mine cu valiza plina... acum am descoperit un magazin romanesc pe linga mine,unde au si sint super fericita
bikmaria esti de coma nu alta
piccaflor spune:
Sim tu parca ziceai ca vrei sa-i iei lui Stefan scaun ce la Chicco,Happy snack...mi se pare ca modelul asta poate fi folosit doar de la + 6 luni pt ca nu are spatarul reglabil...eu i-am luat lui Matteo tot de la chicco,Polly 2 in 1,cu spatar reglabil...rafatatul meu pare multumit de alegere...
bikmaria spune:
picca,si talica tot eugenii adori? daca termini proviziile de la mag ne anunti ,trimitem noi ,
matteosa stapanesti scaunelul sanatos si sa-l folosesti cu placere ,si sa papi tot .
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Buna dimineata schimbul 1 si somn usor schimbul 3 (daca va lasa bebeii)...vaz ca avuserati o mega limbaritaaaaa....
hi,hi,tot schimbul 3 s-a rezit primul
bikmaria spune:
mai fetelor gata ,mi-am baut cafeluta dar trebui sa ma apuc de treaba cam asta am de facut pe ziua de azi ,sper sa reusesc
asa ca va urez o zi buna !
sa fiti cuminti
intru deseara !