Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

va urez o saptamana minunata!!!!
va

alooo....adma, newioana, violeta298, adria dati un semn si voi
sa stim ca suntei ok!!!!!! un maaaaare si pt voi!

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetelor!
Madina La Multi Ani pentru Adrian!
Alina La Multi Ani pentru Mandy!
Monalac mie dr. ginecolog mi-a recomandat Gynezol ovule pentru mancarimi. Am folosit si inainte de sarcina si m-a ajutat. Acu nu am citit prospectul sa fiu 100% sigura ca pot lua, dar daca a zis ginecologul...
Eu mai bifez ceva pe lista de transformari corporale: imi iese buricul inafara (al meu era destul de inauntru). Foarte interesant, oricum.
Si mai am o descoperire, de fapt e si o intrebare: cand am avut incidentul cu pata de sange, am introdus un degetel inauntru ca sa constat daunele si am simtit un puls (batai de inimioara) care isi tot schimba pozitia. O fi bb? Ar fi super, sa-l fi simtit, macar asa, ca de miscat inca nu misca.
Azi am o lista lunga de persoane de anuntat, daca tot am inceput, si tre anuntati toti unu' dupa altu' ca sa nu se supere nime...sensibiloshii...
Pupici si o zi buna sa aveti!
Bafta fetele care merg la control!!

dia 15+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

ati fost foarte harnicute in week-end, bravo voua!
apropo de lene o am si eu din belsug din pacate, are mama o vorba: "pute pamantul sub tine", ieri de exemplu am stat cu al meu in pat pana la ora 15, bine dimineata am poftit la o omleta si am papat-o tot in pat evident, traiasca masutele facute fix pt astfel de situatii:)
eu totusi sunt un pic nelinistita ca inca nu l-am simtit pe David, stiu ca este activ ca l-am vazut la eco cat de bine se misca, dar totusi ar trebui sa-l simt si eu, miercuri intru in 18 sapt, poate saptamana asta il voi simti si eu, abia astept.

La munca nu am nici un chef, m-am uitat in agenda mea si am constatat cu stupoare ca eu nu am mai avut nici un interviu de la sfarsitul lui noiembrie :) va dati seama cata menta am frecat pana acum, bine nu au nici candidati asa de multi, asa ca se justifica intr-un fel sau altul.

Dar oricum noroc cu acest forum caci altfel nu stiu ce m-as fi facut!

Va pupa Lori si sa aveti o sapt usoara!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by anaxena

eu nu shtiu ce tot avetzi impotriva vopselei
eu am salon de coafura si am vb cu multzi medici
ca o concluzie: ingredientele din vopsea sunt solventi drept urmare nu sunt intraplacentare...adiq nu ajung sub nicio forma la bb...eu m-am decolorat...si am cliente care s-au vopsit toata sarcina si au bb-ei sanatoshi...chiar dr mea gineco mi-a zis ca asta e o prostie si ca ma pot vopsi..s-au facut experimente pe soricei cu cantitati industriale din componentele vopselei de par si bb de shoricei nu au avut nimik...asha ca mai ales pt blonde..care shtiu ce inseamna sa pastrezi un blond..intrebati dr pana sa va puneti un castaniu in cap...eu am intrebat si m-am lamurit
sunt multe fete pe forum care au intrebat dr si le-au dat acelshi raspuns...
oricum e decizia voastra!
pt cele care nu au incredere in vopsea pot folosi NUANTATORUL,acesta nu deschide parul...doar ii ofera luciu sau il poate inchide..nu contzine amoniac si are numai ingrediente naturale

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Daca avem ce avem cu vopseau e ca sigur medicii nostri ne-au bagat in cap sa nu ne vopsim. De exemplu doctorita mea asta mi-a spus: fara vopsea. Doar suvite. Stiu si eu multe fete care s-au vopsit in gravidantza, sper exemplu sora mea. Si da, are o fetita sanatoasa. Dar....fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el. Si eu mi-s blonda.....vopsita.....si acum am revenit la culoarea mea naturala: saten inchis.....nici nu ma pot privi in oglinda.....asa-s de urata.Asta e.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by mami_luca

Buna seara!Mesajele mele inca nu sunt in timp real asa ca trebuie sa mai scriu.Vad ca nici una dintre voi nu se plange de lene.Toate sunteti harnicute.Eram si eu la prima sarcina dar acum as face tot timpul.Sau sunt eu o puturoasa si gasesc pretexte..

Si eu , si eu!!! Am devenit o puturoasa incredibila!! Numai ce spal vasele, gafai de parca am urcat scarile!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Ca de obicei sunteti harnicute si trebuie sa recuperez cu cititul din urma!!!
Ana, ce burtica ai!!! La mine nu se vede mai nimic!!!
Dana, m-am indragostit de spaghete!!!
Mariana, Doamne, prin cate ai trecut cu cezariana!!!
Sun , sa iti fie de bine!!! Cred ca noi ne-am mai intersectat la miresici de 2006.
O zi minunata tuturor, tuturor de la cap la coada si de la coada la cap( ca sa fiu sigura ca nu omit pe nimeni).

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata burtici,

Nu am citit nimic din urma de vineri de la pranz, asa ca nu stiu ce ati povestit pe aici de atunci.

Am intrat sa va salut pe toate si sa va spun cate ceva.

Am fost la doctor sambata dar nu mi-a facut eco, a ramas ca ne vedem peste o luna; deci pana atunci bebe ramane fata .

Astazi imi depun si eu anuntul la HR, pentru ca mi-am luat de la medicul de familie si de la ginecolog adeverinte ca sunt gravi. Surpriza a fost ca doctorita de familie s-a uitat patrat la mine cand i-am cerut asa o adeverinta, ca ea nu a auzit de asta, ca sunt prima care ii cere asa ceva. Ce ziceti de asta????

Haine de gravi ieftine- in weekend am fost la cumparaturi si am ajuns la Careffour, unde aveau reduceri. Mi-am luat raiati maro de gravi cu 40 ron si blugi cu 17.5 ron. Eu am fost si in Militatri, si in Feeria si in Orhideea, dar numai la Militari aveau si raiati si blugi. Mi-am mai luat o bluzita subtire roz (maternity) cu 10 ron, un pulover verde cu anchior (maternity) cu 25 ron si inca un pulover albastru women casual (asta nu e maternity dar merge) cu 20 ron. Ei au o linie de maternity care a fost bagata si ea la reduceri. Ca masuri eu mi-am luat 38 la pantaloni, dar aveau si masuri mari de tot. Sper sa va fie de folos informatia.

Indemnizatia de maternitate - la o emisiune pe Realitatea (in legatura cu tragedia cu mamica care s-a sinucis cu copilasul) a avut o interventie si Lavinia Sandru care a spus ca in urmatoarea sesiune parlamentara va baga proiectul de lege cu 85% si ca ele (era si Olugata nu stiu cum de la PSD in emisiune) sunt optimiste ca legea se va adopta si va intra imediat in vigoare.

O sa incerc sa recuperez cu cititul si revin, numai sa am timp.

pup you all,

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna ziua fetelor!

Sunt si eu o gravidutza de iulie-august 2008. Am mai scris un mesaj acu o luna dar cum nu stiam exact DPN datorita ciclului meu neregulat, nu am parut pe lista. Dar acum, dupa ultima vizita la dr am toate datele necesare:
DN 18.10.1978
UM 16.10.2007
DPN 04.08.2008
si as vrea si eu pe listuta voastra.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

truli-iuli bine ai venit! Sarcina usoara si un sanatos!

Buna tuturor!

Fetele si au am usoare mancarimi...si cand m-am uitat aveam labiile usor inflamate si rosii.... Mi-am dat cu putin bepanthen si a mai trecut, acum sunt doar cojite....am mai dat si cu pudra de bebelusi. Cred ca m-am iritat de la protej-slipurile astea ca le-am purtat non-stop. Am facut o pauza (sa ma mai aerisesc) ca tot sunt acasa, macar pana incep munca in februarie. Offff...imi aduc aminte ca inainte de prima nastere cu vreo 2 saptamani mi se inflamase labiile si secretia era mai cremoasa sa zic asa, si intra peste tot (adica la clitoris) si datea o stareeee de-ti venea sa te urci pe pereti.....ma spalam dupa fiecare urinat si degeaba....
Voi care ati mai nascut ati patit asa? Eu am auzit ulterior ca asa ar fi inainte de nastere.....

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bine ai venit Truli-luli.
Fetelor eu simt cum mi se face burtik ghem cateodata. Nu ma doare dar daca pun mana se simte tare si park e adunata intr-un singur loc. E normal?
Si uite asa a inceput o noua saptamana. Trece timpu destul de repede si totusi mie mi se pare ca trece incet. Azi am sunat la contabilitate sa intreb daca apar pe statu de plata cu ziua aia fara plata sa vedem cum rezolvam. Mi-a stat pe creier tot weekendu.
Flo asa am patit si io cand am avut prima oara candida. Mi se inflamasera labiile de m-am speriat. De atunci n-am mai patit da nici n-am scapat de candida. Bine macar ca nu mai am mancarimi sau usturimi. Incercati fetelor spalaturi cu ceaiuri ca-s mai naturale.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput