Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am uitat sa spun ca la prima sarcina am fost diagnosticata cu candida, si dr. nu mi-a dat tratament, a zis ca e normal sa scada imunitatea si sa se deregleze si ph-ul. Ce-i drept, s-a normalizat dupa nastere, fara tratament. In sarcina nu m-a deranjat , doar cu 2 saptamani inainte de nastere.

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetelor!

Nu am putut intra cateva zile, intrucat nu am avut acces la net. Am vazut ca s-a scris destul de mult si din pacate nu am avut inca timp sa citesc tot.
DIDI81iti multumesc pentru parola si pentru sfaturi, la fel si tie danangie, sa vedem dac am si reusit cu tickerul sa il introduc.
Toate datele necesare le pun mai jos:
DN 15.09.1980
UM 31.11.2007
DPN 07.08.2008
si poate acum voi intra si eu pe listuta voastra, fara sa imi mai fie moderate mesajele.

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Scuze, D.U.M. este 31.10.2007

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragi burtici si mamici va astept la capitolul 25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by monalac

SA DEA DUMNEZEU SA FIE UN CAPITOL PLIN DE VESTI BUNE!

eu sunt franta de oboseala,azi noapte am stat pana la ora 1 sa ma pregatesc pt inspectie si la ora 5 30 m am trezit sa pun la punct ultimele detalii.inspectoarea a venit la ora 7 30,m a asistat la 2 ore si la a treia a tb sa dau test.a fost totul ok,am avut putine emotii,dar inspectoarea a fost de treaba,n a cautat nod in papura.oricum,ma cunostea,pt ca acum cativa ani am predat la colegiul unde e ea titulara.chiar m a intrebat acum de ce n am venit la colegiu anul asta..am venit acasa la 14, a tb sa ma ocup de cris ca statuse cu mama si pana la ora 14 nu mancase decat o jumatate de cutiuta de budinca paula.de la 17 la 19 am avut iar ore,l am carat pe cris dupa mine ca n am mai tinut o pe mama pana la ora aia,era de la 7 dimineata la mine...am ajuns acasa,apuca te iar si da i sa pape lui cris,intinde rufe,strange rufe,spala vase si tot asa...multumesc lui dumnezeu ca ma simt bine,in sensul ca n am contractii.in schimb,a inceput sa ma doara o masea,iar mancarimile in zona genitala n au trecut.am si o secretie albicioasa,dar asta o aveam si inainte.ma gandesc sa nu fi facut vreo candida de la augumentin,ca am mai luat o data augumentin acum vreo 5 ani,ca aveam listeria si tot asa am patit,cu mancarimile.nu mai stiu ce am luat atunci..sa vad cand reusesc sa ajung la bucuresti,ca nici la fundeni n am ajuns...
sotul e la serviciu,vine maine.hai ca tb sa mi fac injectia,va pup.
multumesc tuturor care mi au tinut pumnii azi la inspectie si care mi au raspuns in legatura cu ochiul rosu a lui cris.
BIRIBU,sa dea dumnezeu sa ti iasa bine tt.cris nu are secretii oculare si nici nu se trezeste cu ochiul lipit,de asta sunt ingrijorata ca nu stiu de la ce ar putea fi.plus ca e a treia zi de cand il are rosu,acum mi a dat pediatra sa i dau cu un unguent,dar nu vad nicio imbunatatire.
JOVANA,tu mergi la dr uzun?
SUN,felicitari pt tt bun.
ANAXENA,esti tare pontoasa.
DANA,habar n am ce poate fi chestia cu uterul ,dar vezi ca ti au raspuns fete mai avizate ca mine..
CAMI,ma bucur ca bebe e bine.
BUJO,imi pare rau pt prietena ta.
BOTI,pe unde esti?cum fuse la chindie?
MADA,imi place de tine ca esti ca o mamica sfatuitoare.si eu stiu toate astea,normal,ca doar mai am un copil,dar nu stiu,poate nu sunt atat de altruista ca tine,sau poate mi e lene sa dau detalii.
CRISTINA,chiar ma intrebam ce mai faci.
LOUANA,tu ce mai faci/cum mai e cu tensiunea?
OANA,cum a fost la eco?
IRDA,tie ti a confirmat la eco ca ai fetita,sau ai tu vreo viziune??
hai ca acum chiar ma duc sa mi fac injectia.scuze celor pe care nu le am mentionat,imi sunteti dragi toate..

18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Salut Mona ! Da, eu merg la dr Raluca Uzum, mi-au recomandat-o cateva vecina d'ale mele care lucreaza la Elias, asa am ajuns la dansa. Este o tipa deosebita, un pic mai dura, dar super profesionista. Vroiam si eu sa te intreb, referitor la eco de la clinica Dr Frunza la dr Herghelegiu..... iti da si cd ??? am si eu programare la dansul pe 12 martie, pt eco morfo de trim II. Merci anticipat pt raspuns !

oana silvia

Mergi la inceput