Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRICRI bine ai venit, sarcina usoara si multa sanatate!!!
NARCISA mersi pt raspuns, sapt viitoare asta e primul lucru care il fac...coaforul...!!!
Mie mi-au iesit analizele bune sapt asta, dar ma nemultumeste mirosul urinii, oare face parte din "neplacerile" sarcinii sau e vreo infectie ceva..Nu i-am spus dr am sa-i spun dr ginecolog ca cel de familie e ffff plictisit...Nu mi-a luat tensiune, nu m-a cantarit...mi-a insirat doar analizele pe o foaie de hartie. Din cate stiam eu trebuia sa-mi dea un carnet de , cine stie poate abia il fabrica!!!!

11s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Madi tinem pumnii, evident! Abia astept sa ne spui ce si cum!
Mersic Mona! Da, stiu de intoxicatia voastra, am citit la momentul acela. Imi pare rau! Eu am crescut cu peste si mananc cu toata increderea, dar exclusiv de la Tulcea. Niciodata nu am mancat peste gatit la restaurante & stuff(in Ro). Piticii mei

Bujo(relu) aseara am visat ca aveai o fetitza blonduta-saten asa si cu ochisorii verzi! Era divina! Chiar ma gandeam cum de te-am visat dar nah, poti sa te pui cu mintea unei biete gravide?

Gata! Ma retrag in bratele iubiticului meu, la alintat! Pup fetele!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

quote:
Originally posted by danangie

Deci, sa incepem cu :

Spaghetti alla putanesca

Ingrediente: (ptr. 2 persoane)

Ulei de masline, vreo 10 firicele de patrunjel, un catel de usturoi mare, 10 masline negre , 400 gr bulion, sare, piper, apa.

mult asteptat

Mai Dana mai, mi-a disparut pancetta, nu-i clar unde, dar eu stiu ca era in frigider asa ca fac putaneshtile in loc de matriciene, da' zimi - 400 de gr asta e bulion sau suc de rosii? Eu cre' ca e suc de rosii de-ala la cutie, nu?

Anca 16+

[b]ANKA scuze ca-ti raspund tarziu, da e bulion de care ai....la cutie.

mult asteptat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boticelina

Dana Imi pare asa de bine ca te-ai mai linistit. Stii la inceputul odiseei ma gandeam ca traiai cu asa un zbucium si teama...

Crevetii sunt niste vietati marine foarte bune, se pun si in diverse amestecuri de fructe de mare, dar care au un schepsis la gatit. Nu trebuie fierti/prajiti prea mult pt ca se fac cauciuc. De-aia in ceream lu' Mada reteta step-by-step ca nu vreau sa-i stric.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+

"If you are unware of your choices, then you have none"

BOTICELINA asa si este. Eu am inceput gravidantza extrem de naspa atat dpdv psihic cat si fizic. Aaaaa deci astia-a crevetii. Aici se zice gamberi. Da am mancat si eu, si chiar imi plac mult. Numai ca de cand cu gravidantza am renuntat la ei. Sotul e foarte bun la facut spaghetti cu sos de fructe de mare.

mult asteptat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cricri77

Buna fetelor,

eu sunt o mamica din Cluj, am deja un baietel care face 2 ani in februarie si asteptam inca un bebe pe 23 iulie.
M-as bucura sa ma primiti printre voi, ne-am mutat recent in Romania si nu cunosc aici inca alte mamici sau gravide cu care pot discuta.
Va salut pe toate si multa sanatate la toti bebelusii.
Anca

Anca cu Nic

CRICRI bine ai venit. Sigur pana acum fetele ti-au zis sa dai ceva date de-ale tale asa te trecem pe lista noastra: DN-data nasterii, UM-data ultimei menstruatii, DPN-data presupusa a nasterii. Gravidantza usoara!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna gagici!

Eu abia acuma reusesc sa ma asez la calc. Am fost azi pe la magazine ne-am plimbat, n-am shopuit nimic ca nu este bugetul, inca ne refacem dupa sarbatori.
Apoi am venit acasa si trebuia sa fac ciorba si orez si pui si ne-am apucat de triat gunoiul si etc ca maine vin sa ia rubish-ul si apoi sa facem ordine si curatenie la parter am terminat si cu bucataria apoi sufrageria apoi un teanc de rufe da impaturit pus la loc triat etc, alte rufe de spalat asa ca acuma la 8 fara ceva am reusit sa terminam fata e la nani si am facut si eu niste fasole cu carnacior si papam cu ardei din aia in otet.
Madi La Multi Ani pt Adrian!
Alina La Multi Ani si pt printesica!
Laura uff si eu vreau exact un blanos ca a tau pt copii, ca is mai mititei si is perfecti pt copiluti. Eu iubesc rasa asta cu toate ca normal sunt cu rasele mai mari, gen caine lup.
Boti promit ca maine scriu reteta da azi chiar nu am mai avut cand.
Dana crevetii in italiana sunt gamberetti aia mici de care zic eu ca is congelati gamberi is aia mai marisori,gamberoni aia mari, apoi scampi si aragusta e homarul. Asta e ordinea. Da astia care ii folosesc eu la gatit is gamberetti aia micuti gata curatati gatiti si congelati. Sunt aia congelati in pungi care daca sunt de culoare roz sunt gata gatiti, aia negatiti si congelati au culoarea gri sau ii poti lua proaspeti de la pescarie sau supermarketuri.
Mie imi plac f mult am incercat si scoici si sepie si toate neamurile astea de fructe de mare dar astia sunt preferatii mei aia micuti ca-s dulci si buni si nu au cojitele alea ca aia mai mari. Si mai ales ca ii gasesc gata gatiti si congelati numai ii dezghet si ii arunc in tigaie.
Cricri bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Mai vroiam sa mai zic ceva am uitat is tare obosita va las pt seara asta ne mai auzim maine merg si eu sa ma odihnesc ca am muncit iar ca nebuna in seara asta.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa mi-am adus aminte, Camy cat ma bucur ca esti mai bine si ca acusi vine si sotul. Sa auzim de acum numai vesti bune.
Dana pana am scris eu mesajul ai zis si tu de gambere, eu am sunat cumnata sa ma lamuresc bine ca stiu cum se cheama cand merg acolo sa stiu ce sa pap. Ca oi merge la restaurant si nu oi sti ce sa comand.
Chiar fetele multe care nu au mai dat nici un semn sper ca sunteti bine si mai intrati sa ziceti macar hei suntem ok sa stim si noi ca e totul in regula.
Violeta69 pe unde esti sper ca esti ok, mai zi si tu cate ceva, ca imi lipsesti.
Gata acuma chiar merg la somnic ca is rupta. Va pupicesc fara discriminare si fug la somn mai recuperez maine din ce s-a scris, ca am raspuns pe sarite.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

DANA81 se zice ca nu e recomandat cu vopsea. In schimb, daca-ti iei sampon colorant.....sau orice fara amoniac....e bun. Si eu am problema asta....nu mai stiu ce sa iau ca sa-mi revin la culoarea parului care o aveam inainte.....m-am dat cu un sampon colorant si nu s-a prins. Ar trebui sa cauti un gel de dus ca sa nu fie prea dur.....sa fie delicat.....de exemplu pentru copii....si un ulei de corp.

TURTURICA tin pumnii pentru maine si asteptam vesti.Mie la 10s5z mi-a facut pe abdomen.

MADINA, ALINA La multi ani pentru copiii vostri, sa creasca mari si sanatosi.

CRISTINA pai da merge si cu alea uscate. Ma bucur ca ti-au placut...vara acest sos este preferatul meu si al sotului. Ca eu imi cumpar planta mica si o cresc pe toata perioada verii si toamnei....asa am frunze proaspete mereu.

MADA da...pana la urma m-am descaltat ce-s aia crevetii. Cand eram la mare anul asta si nu numai....numai de astia mancam...iam iam...

Eu fetelor, am fost la film. Foarteeee frumossss. Am ajuns acasa ca eram rupta.....m-am asezat in pat asa putin ca ma durea putin spatele...in 2 secunde am adormit...si acum la 21,00 nu reuseam sa ma trezesc....ce oboseala....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Madi tinem pumnii, evident! Abia astept sa ne spui ce si cum!
Mersic Mona! Da, stiu de intoxicatia voastra, am citit la momentul acela. Imi pare rau! Eu am crescut cu peste si mananc cu toata increderea, dar exclusiv de la Tulcea. Niciodata nu am mancat peste gatit la restaurante & stuff(in Ro). Piticii mei

Bujo(relu) aseara am visat ca aveai o fetitza blonduta-saten asa si cu ochisorii verzi! Era divina! Chiar ma gandeam cum de te-am visat dar nah, poti sa te pui cu mintea unei biete gravide?

Gata! Ma retrag in bratele iubiticului meu, la alintat! Pup fetele!

17+

Da ce-aveti fratilor toate de ma visati? Parca as fi vreun pui de vedete Oricum sarumana ca m-ai visat cu fetita. Ca toti zic ca fac baiat dupa tzuguiosenia de burta pe care o am si tare sunt curioasa ce-o iesi.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu shtiu ce tot avetzi impotriva vopselei
eu am salon de coafura si am vb cu multzi medici
ca o concluzie: ingredientele din vopsea sunt solventi drept urmare nu sunt intraplacentare...adiq nu ajung sub nicio forma la bb...eu m-am decolorat...si am cliente care s-au vopsit toata sarcina si au bb-ei sanatoshi...chiar dr mea gineco mi-a zis ca asta e o prostie si ca ma pot vopsi..s-au facut experimente pe soricei cu cantitati industriale din componentele vopselei de par si bb de shoricei nu au avut nimik...asha ca mai ales pt blonde..care shtiu ce inseamna sa pastrezi un blond..intrebati dr pana sa va puneti un castaniu in cap...eu am intrebat si m-am lamurit
sunt multe fete pe forum care au intrebat dr si le-au dat acelshi raspuns...
oricum e decizia voastra!
pt cele care nu au incredere in vopsea pot folosi NUANTATORUL,acesta nu deschide parul...doar ii ofera luciu sau il poate inchide..nu contzine amoniac si are numai ingrediente naturale

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput