Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Monalac bicarbonat de sodiu farmaceutic ,si scuze Tantum rosa am vrut sa spun in ultimul mesaj

13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cricridaca te duci pe prima pagina vei vedea undeva in partea superioara detalii de genul - cate gravidutze sunt inscrise in odiseea asta, cate carucioare albastre (cati baietzei) si cate roz (cate fetitze)...Dupa aceea vei vedea lista cu numele fiecarei gravidutze, daca mai are copii si cati anume, eventual cum se numesc copii si cateodata la ce spital merg fetele si numele doctorului care are grija de ele.Deci, pe prima pagina

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (13+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna si de la mine!!!
Dana, am incercat , de fapt am facut spaghete( reteta de la tine ), cele cu frunzele de busuioc, numai ca nu am gasit frunze de busuioc si am luat din acela masinat la punguta. Au iesit delicioase!!!!
Narcisa,
Turturica, cu greturile stau ceva mai bine; in ultima sapt am inceput sa mananc cat de cat , doar dimineata si seara mai am stari de greata si dimineata, uneori, mai si vomit!!! oricum e mai bine!!!Si eu fost la eco cu sotul sapt trecut, mi-a facut eco vaginala, dar a pus peste mine un cearceaf.
Madina , la multi ani pt Adrian!!!
Alina la multi ani cu sanatate pt Mandy!
Cricri, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! NU trebuie sa trimiti nimanui datele; o sa ia probabil Madalina, datele scrise de tine si o sa le treaca pe listuta.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAMY,ma bucur ca te simti mai bine si ca starea ta de spirit s a schimbat.
VIOLETA,multumesc pt lamuriri.
ANKALAURA,tu in afara de spalaturi ai mai facut si altceva,ai luat ovule,ai folosit vreo crema?ca nu mai suport,am niste mancarimi si niste usturimi groaznice...
eu marti am primul examen din sesiune,la lb romana,am 200 de grile de rezolvat...noroc ca la gramatica ma pricep destul de bine...
CRICRI,bine ai venit!eu am aflat la 15 saptamani ca am baiat,la un eco normal.apoi,la 18 saptamani,la eco 3d,mi s a confirmat faptul ca e baiat.daca mergi la un eco performant si dr e un bun ecografist,poti afla si de la 13/14 saptamani.
MAGHHYC,tu ce mai faci?sunt atatea fete care n au mai scris de mult,fetelor,dati ne un semn,ca ne e dor de voi!si chiar daca uneori v ati simtit neglijate,nu va suparati
ALINA MARIA,ma bucur ca esti bine si iti tin pumnii la eco!cat despre miscarea bebelului,nu ti face probleme,ca nici eu nu l simt mereu.am zile in care il simt de 3/4 ori si zile in care il simt mai des.dar ma gandesc ca la grasimea mea de pe burta,de aia nici nu l simt asa bine...
hai ca ma lungesc,ca de obicei,dar tare mai imi place sa scriu...
cris e afara cu tati si ma relaxez,,desi ar tb sa mi rezolv testele..

18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Monalac incearca sa te speli cu bicarbonat sau tantum rosa nu sta asa, nu sunt periculoase pt bebe, stiu ca sunt groaznice mancarimilek, mai ales noaptea. Daca nu iti trece dute la medic.

13 sapt
vio

Mergi la inceput

Madina la multi ani lui Adrian

13 sapt
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Ne-am intors si noi de la Tulcea. Uof, as mai fi stat o eternitate langa bestiutza mea.....

Dana...apropos, blanosul e un catel, da. Rasa este west highland white terrier...mai pe scurt, westie!

Mada rabdarea de altadata? Pai eu nici la prima sarcina acum nu mai am rabdare! Imi iubeeeesc galushca atat de tare, incat numar saptamanile pana ne vom intalni!

Ella vaz ca ieri nu te mai vedeai mica si indesata si nu stiu cum. Eu sunt convinsa ca esti tu prea critica si de fapt esti doar o graviduta miniona si simpatica foc!

Baaaai nene, iar vorbiti de mancare? Dupa ce ca v-am lasat la pagina 3 si va gasesc la pag. 16...nemiloaselor, zau asha!

Mariana bun venit! Eu te stiu de la Stelutele de 2007, pt ca a fost odiseea mea de suflet! Felicitari pt bebe din burtica si pt curaj!

Cricri bun venit! Sa-ti traiasca bebe de acasa si cel din burtica!Scrie repede niste mesaje ca sa scapi de moderare!

Madi la multi anisori lui Adrian! Sa fie sanatos si fericit!

Anka ai dreptate...nici noi nu ne vom face cumparaturile in Ro. Cum nu mi le mai fac de niste ani, de altfel...pacat..

Camy Doamne-Ajuta sa vina sotu acasica, langa tine si bebele vostru! Ma bucur ca te simti mai bine

Alina la multi anisori pt Mandy! Sa va traiasca sanatoasa si bucuroasa!

Mona bafta la rezolvat grilele! Te vei descurca, cu siguranta!

Ca tot vorbeati de mancare si tot vorbeam de moderatie..ei bine eu weekendul asta nu am fost deloc, dar deloc moderata in a manca peshte! Dar era asa buuun si proaspat. Si mai fac, pentru ca eu cred in peste si nu mi-e frica de mercur &stuff! :)
Ahh si galuska se misca bineee, e o senzatie de nedescris!

Ma duc sa descarc pozele cu blanitzucul si mai vin, daca mai sunteti!

Pup

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SUNSMILE,BINE AI REVENIT!eu nu suport pestele,mai ales de cand acum cateva luni,insarcinata fiind,am mancat macrou infestat cu larve anisakis!!nu mancam eu peste prea mult,dar de atunci,sa nu mai aud de peste!si eu am avut un catel,un boxer,pe care l am iubit enorm,mi am facut si un tatuaj cu fata ei.din pacate,a avut un sfarsit tragic,a facut epilepsie si a tb euthanasiata,iar dr care a venit sa i faca injectia, i a administrat doza si a plecat.iar //desteptii //mei parinti au lasat o sa se chinuie vreo ora si abia apoi l au chemat pe dr inapoi sa i mai administreze o doza...mi se face rau cand ma gandesc,de aceea nici nu mi as mai lua vreodata caine,e suferinta mult prea mare...
VIOLETA,la dr o sa merg,dar nu acum ca nu ma mai pot invoi de la scoala,sunt ult sapt din semestru si tb sa dau lucrari,sa inchei medii..eu sunt din provincie si am dr in bucuresti..am facut spalaturi externe cu ceai de galbenele,septovag si tantum rosa.pe rand,bineinteles.sg care are eficienta cat de cat e tantum rosa.

18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc fetelor pt urarile de bine pe care mi le-ati facut!!! Si voua va doresc sa nasteti bebelusi sanatosi, iar cele care mai aveti acasa alti copilasi sa va traiasca!!!!!

Monalac, da, am probleme cu tiroida si iau tratament, dar vreau sa imi confirme daca este bun acest tratament, mai ales ca sunt si insarcinata...bine ca si la sarcina trecuta am fost la dr dar la Parhon si de atunci am tratamentul asta, inainte luam altceva... Cu problema ta cu mancarimile nu stiu ce sa iti zic, eu cand ma mai iritam sau ceva ma spalam cu septovag si parca am folosit si eu o data tantum rosa, stiu ca m-au ajutat, dar nu aveam altceva decat niste iritatii pe acolo, atata tot....

Narcisa, as pune poze dar nu prea stiu cum, nici nu prea m-am preocupat de asta, poate marti o sa va rog sa imi spuneti cum sa fac daca nu o sa reusesc singura....Maine cred ca o sa ma intorc destul de tarziu din Bucuresti asa ca probabil ca marti mai apar pe aici!!!!

Sa-mi tineti pumnii pt maine!!!!

Va pup pe toate!!!!

14+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Usturimi am avut si eu de la Septovag si de la bicarbonat. Cred ca nu toate le toleram asa bine. Insa ceaiul de cretisoara este foarte bun. Se stie ca vindeca o gramada de boli feminine si ajuta chiar si la sustinerea sarcinii. Monalac incearca sa bei niste ceai de cretisoara cateva zile si sa faci spalaturi locale. Sper sa te simti mai bine.
Cami in sfarsit mai rasare soarele si pe ulita ta. Ce ma bucur ca te simti mai bine si ca vine sotu acasa ca sa-ti mai ridice si moralu.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput