*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor buna dimineata.mai bine nu ma duceam ieri la dr.nu de alta dar raceala mea a luat-o razna!acum stranut intr-una si am consumat deja 3 pachete de servetele.si tusesc mai rau.acum mi-e frica ca daca o fi sa nasc si nu-mi trece raceala nu ma voi putea apropia de bebe,nu-i asa?

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura, am vazut si eu pozicile Theei. este o frumoasa. oare or sa-i ramana ochisorii albastri?

Angelique, bine ai facut ca i-ai dat si supliment, nici eu nu as fi rabdat atat de mult ca tine si m-as fi simtit la fel. asa cum spunea si Gina da-i in continuare titi si daca nu se satura adauga si formula. stiu ca or sa ma injure mamicile proalaptare, si eu sunt pro, dar nu ma lasa inima sa vad bebele cum urla de foame si eu nu fac nimic pt.el. pupici laptosi

AMR 11 ZILE

Mari 38+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gina, Ellenuta, Lala, Nemary

Gabritta, imi pare tare rau pt raceala! Baga ceaiuri si vit C la greu si ai sanse sa iti treaca pana vine bebe!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, iubita, te rog eu mult nu mai fa experimente pe Pupi mic si scump.....sper sa nu dea nimeni cu shlapu', dar eu zic ca ai exagerat un pic. Si mai zic ceva ce stiu ca unii contrazic vehement, dar raman la parerea mea: unele femei nu au lapte suficient pt. bebelusul lor. Asta este, frate! Ma numar printre ele.....Ghinion! Dar din nou, asta este! Bine ca s-a inventat laptele praf, si nu tre'sa le dam lapte de vaca indoit cu ceai, cum am primit si eu de la 1 luna! Si tot pt. ca mama nu avea lapte. Si n-a avut nici la a doua sarcina, cu sora-mea....
Pe bune, mi-au dat lacrimile imaginandu-mi-l pe iubitul de Pupi .....
Poate gresesc foarte tare, dar eu zic: da-i inainte cu alimentatia mixta. Si san, si bibe. Sa fie copilul satul si fericit!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

fetelor, NASTE ALINA TUDOR. am primit mesaj de ea ca i s-au rupt membranele, este la spital si pana dupa amiaza naste.

nastere usoara, Alina

Mari 38+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina Sa fie cat mai usor si sa vina bebe sanatos!
Multumesc, fetelor, ca mi-ati admirat micuta
Eu o mai trezesc noaptea, ptc doarme uneori mai mult de 6 ore si mi-e teama sa nu pateasca ceva Dar in timpul zile si eu ii dau completare obligatoriu la fiecare masa (cu litera de lege de la dr, ca nu lua cupilu' in greutate). Ii dau cu seringa si cam face figuri, dar nu ma las!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!
laura ptiu-ptiu pe ea de printesa!! frumosi ochi are printesa!!! sa va traiasca!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata,fetele!N-am apucat sa citesc ultima pagina,nu stiu daca stiti,dar am primit SMS de la IrinaL,e la spital,are contractii cam la 7 min,dar destul de slabe,col moale,semideschis,iar bebe s-a sucit,nu mai e posterior.Vine Ileana Cosanzeana!Iti tin pumnii,Irina!Ar fi trebuit sa fiu si eu pe la Filantropia la ora asta,dar facem galerie de acasa!HAI IRINA,HAI ILEANA!

Carmilia 40s7z ,Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Wow!! Asta inseamna ca vom avea azi 2 clopotei???

Irina, Alina,

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ZUZELE CU CEZA ..

tocmai am eliminat un cheag de sange .. arata (scuzze) ca un ficat si in interior avea sange .. imi cer iertare ptr exprimare dar sunt ffffff speriata .... spuneti-mi daca voi ati patit asa?? mentiuonez ca luase un ergomet cu juma de ora inainte ...

ven, tu ce simptome ai avut? am citit ce ai patit ..

am citit prospectul de la ergomet si scrie ca poate scadea lactatie .. eu incetasem sa mai iau dar cand am citit ce a scris ven, m-am speriat tare rau si am bagat o fiola imediat!!!

PLSSS .. NU MA LASATI FARA RASPUNS!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput