*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Elenuta bine ati venit acasa! Am vazut minunea grasunica, e o frumoasa Sa fie sanatoasa! Pupam Eva si mama de Eva
Am pus si eu, in sfarsit, pozici! Sunt facute ieri, cand Thea avea 2 saptamani.
Sunt la semnatura, chiar pe numele micutei.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Gina M spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
Gina, tu nu ne mai zici nimic?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
'Miri - Fiind la al 3-lea copilas am ceva exercitiu si stiu cum sa le rezolv mai pe toate astfel incat, nu-mi raman prea multe de intrebat si spus.Iau totul asa cum vine,rezolv cat pot ce se poate si, tot inainte.
In general suntem bine iar lucrurile isi urmeaza cursul normal.
BB continua sa fie cumintel iar eu am deocamdata lapte suficient pentru a-i implini nevoile si se poate vedea ca, a crescut mult de la nastere!
As vrea sa o tin/sa fie tot asa macar pana la 6 luni si nu mi-ar pare rau daca as ajunge si chiar trece anul! - Ar fi mare minune sa fac un asa record cu 'bidoanele mele lesinate de uneori dar, mai stii!
Sunt optimista.
Va doresc la fiecare in parte toate cele bune, nasteri usoare (celor care nu au nascut inca),copilasi plini de sanatate,putere, intelepciune,rabdare & laptic mult si bun.Va
POZE - RECENTE/David Jonathan
neda spune:
buna fetelor,
In primul rind mutumesc pt felicitari sipt cuvintele frumoase la adresa luiNicole.
trec printr-o perioada destul de grea.Am atitea nelamuriri..
Deabia am scapat de durerile de sfircuri.A fost ingrozitor.Eram aproape sa renunt la alaptat.Acum alta problema.Nicole e suspecta de icter.Ramine sa ma intilnesc cu dr ei sapt viitoare.
Mamici cu experienta, voi lasati copilul sa doarma cit vrea el?Mie mi-au zis din prima zi de spital sa o trezesc la 2-3 ore.Dar nu se trezeste.Eventual o fac cu greu sa pape doar 5 min si apoi adoarme la loc.Mi-e chiar imposibil sa o fac sa papa la 3 ore.Face kk destul de des si pisu cam la fiecare alptat.Deci nu e deshidratata.A fost o peroada cind nu lua ingreutate si asistentele mi-au cerut sa ii dau in completare formula.Acum parca incepe sa i-a in greutate .
Deci , ce sa fac? E ok sa o las sa doarma cam 4-5 ore si apoi papa?
neda si Nicole
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Elenuta bine ati venit acasa! Am vazut minunea grasunica, e o frumoasa Sa fie sanatoasa! Pupam Eva si mama de Eva
Am pus si eu, in sfarsit, pozici! Sunt facute ieri, cand Thea avea 2 saptamani.
Sunt la semnatura, chiar pe numele micutei.
Poze Laura
Sarcina 2007
Vai Laura, este o duulceaata de fetita!Felicitari din inima pentru ea si fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate binecuvantarile Sale.
Laura Ioana spune:
Gina multumesc mult, mult! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si asa cumintica in continuare, ca-i un copil tare bun.
Doar ca nu prea papa si pana luni nu luase in greutate si trebuie sa-i bag supliment la greu!
Poze Laura
Sarcina 2007
Eliza spune:
Ce de bebelusi dulci sunt la noi in odisee! Sa va traiasca si sa fie cat mai sanatosi si mancaciosi.
Noi suntem bine, avem 36 de saptamani, azi am facut testul pt streptococ B si asteptam rezultatul. Doctorul spune ca bebe a mai crescut, dar asteptam sa facem marti o ecografie sa vedem mai exact cat avem(ultima ecografie e din saptamana 18).
Azi ma gandeam ca sunt tare "zapacita" pana acum ziceam ca ard de nerabdare sa imi tin puiul in brate si acum as vrea sa mai stea la caldurica pana pe 1 februarie ca sa pot sa ma duc la un show de dans pe gheata(vreau sa-l vad de mult timp). Cum o vrea bebe acum ca el e prioritatea numarul unu.
Va pup s va doresc multa rabdare pentru cele care sunteti mamici deja si nastere cat mai usoara celor care inca asteptati sa apara bebele.
Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007
AngeliquedeS spune:
sunt curioasa ce sfaturi mai puteti sa imi dati la asta:
De doua zile am inceput campaniada pt marirea productiei de lapte. De doua zile stau cu Pupi atarnata de sanii mei. De cate ori cere. adica non stop. Si in tot acest timp Pupi urla de mama focului si nu se potolea decat cu sanul in gurita si atunci oftand si suspinand. Din cand in cand se oprea din supt si urla cat il tineau plamanashii (si credeti-ma ca il tineau): COLICII - dadeam eu verdictul. Apoi sugea din nou oftand.
Nu va mai spun ca nu a dormit deloc. Eu nici atat. adormea la san, il puneam in patut (cu adevarate strategii, paturici moi si incalzite, sa nu simta diferenta de temp intre bratele mele si patut, leganat, scoica, plimbat, etc) Statea in patut si dormea cinci minute dupa ceas. ieri a batut la un moment dat recordul si a dormit 10 minute. Apoi incepea scandalul. Urla si urla. Mama lor de colici, ziceam eu masandu-l pe burtica si el tot urla si sugea si sugea. Bonisan, Sab simplex, Gripe Water, ceai de colici baut de mine, zadarnic. COLICII nu cedeaza. Il puneam iar la san, odata ca suptul am inteles ca reuseste sa mai calmeze COLICII si apoi... ca sa marim productia de lapte, nu? Uite asa sunt de doua zile.
Aseara, la ora 10, deja urletele erau ingrozitoare, se inrosise la fata si zbiera cum nu mi-am imaginat ca ar putea zbiera un bot de carne. Scuipa sanul, nici asta nu il mai calma. Atunci COLICii astia mi s-au parut ff dubiosi. Am cedat din toate punctele de vedere si i-am facut 90 de ml de lapte praf. L-a baut printre suspine, se oprea o clipa din baut si suspina sfasietor. Apoi bea mai departe. L-a baut tot. Si a adormit instantaneu uitandu-se cu ochisorii in ochii mei. L-am tinut in brate inca vreo 10 min asteptand sa vad daca se trezeste sau nu. Nici gand. L-am pus in patut si nu s-a miscat trei ore, a dormit tun.
CONCLUZIA:
COLICII nu erau colici. Era FOAME, nene, foame grozava care m-a facut sa ma simt mai vinovata decat m-am simtit vreodata pana acum, mai vinovata decat orice altceva. Mi-am tinut doua zile copilul flamand, disperat, plangand si chinuindu-se. Ce-o fi simtit in sufletelul lui, cata disperare? Si laptele meu tot nu a crescut cantitativ ca sa il sature. Nu mai rezist sa il vad chinuindu-se de foame. Toata lumea mi-.a spus ca in 3 zile ar trebui sa creasca cantitatea de lapte, la mine au trecut 4 si copilul meu tot urla de foame. M-am convins de data asta ca nu urla de COLICI. Cred de fapt ca nici nu are colici dupa cum a reactionat dupa ce i-am dat papa. Acum la fel, i-am dat sa suga 20 de minute si i-am bagat supliment si iar doarme deja de 30 de min, fara sa mai planga fara sa mai geama. Dupa ce a papat avea o fatuca atat de senina si recunoscatoare ca m-a omorat efectiv.
Astea sunt aventurile mele. Nu am facut pana acum depresie postnatala dar cred ca sunt pe punctul sa o fac acum. Mi-am tinut copilul flamand si urland doua zile de foame tratandu-l de colici pt ce? Si se pare ca nici macar nu are colici...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Gina M spune:
Angeli' - mi-au dat lacrimile cand ti-am citit povestea...
Te inteleg caci si eu am trecut pe aici si sunt de parere ca, ai facut foarte bine ca i-ai dat completare.
De data aceasta minune,am laptic suficient pentru BB insa daca nu ar fi fost asa, i-as fi dat formula fara sa stau pe ganduri - indiferent de ce ar zice toti cei din jurul meu.
Parerea mea de om micut este sa-i dai laptic de la tine pana la ultima picatura sa fii cu inima impacata ca ai facut tot ce ai putut iar restul necesarului, comletaza-il cu lapte praf de care ai.
Ellenuta spune:
creata, honey hai ca mai aveti si voi putin putin si va veti tine minunile in brate!
laurici Thea e o scumpa si o frumoasa, sa fie sanatoasa si sa creasca mare mare!
angi si noi ne luptam cu fomita .. sotul meu zice sa nu-i fac biberon si sa stau atarnata cu bebe la san .. dar adoarme, o pun in patut si in 5-1o minute tipa de mama focului .. mi-e asa o mila de ea.
azi-noapte bb a dormit bine, de la 10 la 2 noaptea, i-am dat sa papa tzitzi si s-a trezit la 6 .. a papat la san pana la 7.30, a adormit putin si apoi s-a trezit urland! a papat iar si acum face nanita.
eu nu o trezesc sa-i dau sa pape .. asta ar mai lipsi .. nu .. cand tipa, bag tzitzi .. las copilu in pace sa-si faca somnnul ..
aha .. si aseara am dormit in patul conjugal, nu langa bebe. am avut ceva emotii, dar a fost ok.
cand voi apuca sa postez si eu povestea nasterii?? cred ca voi scrie zilnic, asa putin cate putin
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Lala_D spune:
Angi exact asa am patit eu la Bogdan ! La fel de vinovata si in marginea depresiei am fost pana am hotarat ca asta e , trebuie sa ma ingrijesc si de mine si de el. Bogdan nu a facut pipi o zi si jumatate atat de deshidratat era , a stat cu acelasi pempers uscat de dimineata pana a doua zi seara, atarnat non stop de san. Cand am realizat faza cu pipi mi-am dat si eu seama ca nu-s colici ci pur si simplu infometare !!!
Acum la Andrei situatia a fost mai diferita in sensul ca am fost cu inima impacata si daca a fost nevoie de supliment i-am dat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze