*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*
Raspunsuri - Pagina 14
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nicole_es
MESAJ DE LA ALINA:
M-AM NASCUT LA 4.30,2750G,NATURAL NATURAL SI SUNT LEIT TATI.STEFANIA TUDOR
FELICITARI ALINA,BINE AI VENIT BEBE STEFANIA SI SA FITI SANATOASE!!!!!!!!!!
NICOLE 36+ SI ALESSIA LUCIANA
Waaw , Alina ...ce surpriza !
Bine ai venit clopotzica Stefania , sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa si s-o bucuri pe mami !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Tinna S. spune:
Fetelor, am trecut-o pe Alina pe lista cu mamici!
Eu ma duc acum sa mai stau intinsa, nu mai pot sa stau atata pe scaun... Revin mai tarziu...
Aaaa, si sa nu uit... Stiu ca s-a mai discutat, dar am si eu o intrebare mai delicata, legata de epilatul pe la fofo... Mi-am luat o crema epilatoare, ca ceara si aparat nu suport, iar cu lama e f f dificil, ca nu vad nik pe-acolo... I-o face rau crema lu' bebe??? Sau s-o folosesc cu incredere??? Astept raspunsurile vostre...
Va pupicesc,
Tina 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 28 de zile !!!
alina023 spune:
Alina, felicitari si refacere cat mai rapida!!! Bun vednit bebe Stefania! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai o viata plina de bucurii!!!
Miri, nu stiu cum e Bruno al tau acum ca are fratior dar pot sa-ti spun ca Luca m-a urcat pe toti peretii casei. Simt uneori ca o sa-mi crape ceva la cap de nervi. Azi am fost toata ziua singura cu copiii (si voi mai fi pana maine dimineata) si l-am carpit de cateva ori. Acum l-am potolit pt ca nu mai vorbesc cu el si l-am si pedepsit; pentru 2 zile nu mai are voie la calculator si/sau desene animate. L-am lovit unde il doare. Dar zau ca nu stiu ce sa-i mai fac. Este absolut ingrozitor cum se comporta. La orice cerere de-a mea raspunsul este invariabil "nu! nu vreau!", cand insist sau il santajez cu ceva incepe sa urle si sa se tavaleasca pe jos....parca au dat turcii la mine in casa.
Stiu ca mare parte din vina o port eu. L-am rasfatat peste masura si acum platesc pretul. Am fost avertizata ca asa se va intampla. Va vine sa credeti ca imi arata pumnul (evident ca nu realizeza ce face si ce semnificatie dam noi gestului dar oricum...). Domnul Goe era mic copil pe langa Luca. Oare isi revine sau ma duc pe campii???
M-am gandit la o strategie care sper sa dea roade. Il inscriu la cat mai multe activitati extra gradinita (este deja la karate, de luni va merge si la dansuri de societate, vreau sa ii bag si un meditator de limba straina). Sper ca in felul acesta sa ia contact cu cat mai multi copii, cat mai multi profesori si sa se mai calmeze. Si poate s-o si prinde ceva de el...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
tocmai vroiam sa va spun si eu ca a nascut Alina. sa fiti sanatoase amandoua si refacere cat mai rapida.
felicitari mamico, bine ai venit Stefania, clopotel mult iubit si astepat!
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Ce emotii am!Am primit mesaj de la IrinaL:"La 14,25 s-a nascut Ileana,3900 kg.Suntem OK".
Ileana , bine ai venit Cosanzeana mica ! Sa fie o zi in care sa fie de serviciu numai ursitoare bune , sa ai parte de mult noroc in viata , sa fi frumoasa , sanatoasa si desteapta ! Mami Irina , refacere rapida si laptic din belsug !
Povestea nasterii
alina023 spune:
Gatta, eu cred ca fetitele sunt mult mai cuminti decat baieteii (in general). Si Ana e tare cuminte. La ea mai sunt insa colicii care o fac sa fie uneori agitata, dar nu in fiecare zi (slava Domnului azi a fost bine din punctul asta de vedere).
Culoarea ochisorilor din cate stiu este definitiva pe la varsta de 1 an (sper sa nu spun prostii). Si eu am mari emotii in privinta asta. Mi-as dori tare mult ca Ana sa aiba ochii verzi, ca mine. Ma mai chiombesc eu sa vad ce culoare au insa chiar nu imi dau seama. Este o culoare f incerta. Este un amestec de gri inchis cu maro si cu verde. Eu sper sa ramana numai verdele (si daca nu...a treia oara trebuie sa fie cu noroc ).
Miri, acum am realizat ce ai scris tu in mesaj. Adica ai luat carucior pentru amandoi baieteii? Ca nu prea inteleg... Or sa poata sta amandoi chiar daca este totusi ceva diferenta de varsta intre ei?
Tinna, sa stii ca nu am vrut sa te sperii povestind despre cum se comporta Luca. El era destul de rasfatat inainte de a o avea pe Ana. Poate ca tu ai fost mai echilibrata decat mine si l-ai educat mai bine pe Andrei.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
bine ai venit Ileana sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti faci fericiti parintii.
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
Mi-am amintit sa intreb ceva mamicile care sunt la al doilea bebe. De ieri ii dau Anei Gripe Water (sirop de marar). Pe el scrie ca este sedativ si calmant al colicilor. Oare de la el sa doarma Ana asa de mult? Si ieri si azi a dormit mai tot timpul. In 24 de ore cred ca nu a stat treaza mai mult de 3 ore. Sa fie oare sedata de siropul asta?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor, am trecut-o pe Alina pe lista cu mamici!
Eu ma duc acum sa mai stau intinsa, nu mai pot sa stau atata pe scaun... Revin mai tarziu...
Aaaa, si sa nu uit... Stiu ca s-a mai discutat, dar am si eu o intrebare mai delicata, legata de epilatul pe la fofo... Mi-am luat o crema epilatoare, ca ceara si aparat nu suport, iar cu lama e f f dificil, ca nu vad nik pe-acolo... I-o face rau crema lu' bebe??? Sau s-o folosesc cu incredere??? Astept raspunsurile vostre...
Va pupicesc,
Tina 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 28 de zile !!!
Tinna , eu nu prea ti-as recomanda crema aia . Am facut si eu o experienta cu o crema de la Veet si a fost f. neplacut , nu s-a luat bine , pana la urma tot cu lama am rezolvat si in plus , m-am iritat ca naiba.
Eu ti-as recomanda lama , o lama buna cu banda de aloe vera , ca sa nu te iriti . Eu folosesc Gillete cu rezerve cu lama dubla si banda de aloe. Nu m-am iritat niciodata si se ia f. bine parul.
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by nicole_es
MESAJ DE LA ALINA:
M-AM NASCUT LA 4.30,2750G,NATURAL NATURAL SI SUNT LEIT TATI.STEFANIA TUDOR
FELICITARI ALINA,BINE AI VENIT BEBE STEFANIA SI SA FITI SANATOASE!!!!!!!!!!
NICOLE 36+ SI ALESSIA LUCIANA
FELICITARI ALINA !!!!
BINE AI VENIT STEFANIA, SA FII SANATOASA SI CUMINTE, SA-TI BUCURI PARINTII CU SURASUL TAU !!!!
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003